Страница 167 от 300 ПърваПърва ... 117157165166167168169177217 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,491 до 2,505 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Здравейте фенове
    Дойде момента и аз да се оборудвам с ХДТВ та съм се спрял на два нови модела на Сони
    KDL-32XBR6 i KDL-37XBR6 това ми е тавана като размер който ще събера на секцията..
    Интересува ме от къде в България може да се купят. И дали си струват 1500$

2.  

3. Тук е от
    Aug 2008

Мерси за отговора. Сега съм пред друга дилема. Хола ми е доста голям, близо 50 кв.м и как мислете 40 инча дали ще са достатъчни. Аз показах модели само на Samsung, защото това ми предложиха на цента до която искам, а тя е 1800 лева ( ако все пак има нещо което да е драстично по- добро и струва до 2000 лева все пак няма проблем). Казаха ми в магазина, че LCD е по- добре от плазма и така и ми предложиха само Samsung като най- добро качество и характеристики до тази цена с такива инчове (40 инча най- малко). Вие как мислите, за тези пари и още малко мога да си взема и 46- 50 инчова плазма. Какво бихте казали и съответно предложили. Наистина моля за отговор, защото искам да избера наистина най- удачния вариант, а не разбирам много от телевизори. Когато тръгнах вчера към магазина абсолютно нищо не разбирах, там в магазина консултанта ми обясни някои работи и ми стана по ясно, сега докато чета из интернет още по- ясно ми става, но все пак нямам опит с тази материя, затова и се обръщам към вас. Благодаря Ви. Чао

П.С. Какво бихте казали за този SONY KDL-40D3500AEP - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09035070
    П.С. Има ли значение и разлика в продуктите на ТЕХНОМАРКЕТ и ТЕХНОПОЛИС, кое е по- добрия вариант. За съжаление в сайта на ТЕХНОПОЛИС има много малко продукти и то тези които са на промоция само, докато в сайта на ТЕХНОМАРКЕТ май я има цялата им стока.

4. Тук е от
    Aug 2008

хахахахахах

5. Lan
    Lan е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Mar 2005

Досега оглеждах за 40" LCD (samsung m86 или sony40w4000), но днес се порових за плазми... PANASONIC TH-42PZ8 струва ли си според вас, и като цяло FULLHD плазма или лцд да гледам, като ще го ползвам за филми (предимно divx и 720p, рядко 1080p засега); игри от pc-то на 1080p ; SD от цифрова кабеларка - по ред на важност ? Или предложете друга по-добра плазма fullhd до 2200 макс. Благодаря предварително.

6. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Някой може ли да ми каже какви са HDприемниците на булсатком и ITV партнер.Кой е по добрия?Имат ли възможноста за скалиране на SDсигнал в HD сигнал?
    Приемника на Bulsatcom e Homecast, на iTV Partner - Humax. По принцип Humax е по-титулованата(и скъпа) марка. И двата приемника не са лоши. Всеки HD сателитен приемник може да скалира изображението, но защо мислиш че го прави по-добре от телевизора ти?!
    Тествал съм 10-15 различни HD приемника, най-близко до моите изисквания е Kathrein UFS910. Вади прекрасна картина, менюто е наистина HD меню и изглежда красиво на HD екрана, има всички функции които можеш да очакваш от Linux приемник + най-добрият външен дизайн(за мен).
    Единствения му недостатък е липсата на DVB субитри, но от Kathrein обещават да ги добавят в някоя от следващите версии на софтуера.
    Важният въпрос е не толкова в приемника, а в съдържанието което ще гледаш. За сега iTV Partner има само Eurosport HD(олимпиадата беше страхотна!), очаква се всеки момент National Geographic HD, до нова година още един филмов канал в HD и може би Discovery HD(което за мен не си заслужава много-много).
    Bulsatcom все още няма никакви реални HD канали, само един тестов канал. Очаква се да пуснат Eurosport HD в началото на септември.
    Така че, в момента това е ситуацията на българския пазар.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Ivan
    Здравейте фенове
    Дойде момента и аз да се оборудвам с ХДТВ та съм се спрял на два нови модела на Сони
    KDL-32XBR6 i KDL-37XBR6 това ми е тавана като размер който ще събера на секцията..
    Интересува ме от къде в България може да се купят. И дали си струват 1500$
    Това не са модели за Европа и ако можеш мини на 40" с по добри панели са.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Някой може ли да ми каже какъв е този филтър в сервизното меню- Nyquist SAW Filter
    Повярвай ми - това не е нещо което е от интерес за теб. Трябва доста математика за да го разбереш. А и няма да ти помогне :-)

10. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от squash
    Здравейте. Решил съм да си вземам LCD телевизор може би 40 инча....
    squash, може би си бил леко гладен, понеже си изял буквичките ".php?prod" в линковете, които си ни дал. Но иначе, от изброените, 40М86 засега си е най-добре. Що се отнася за диагонал над 40 инча, май най-евтиното добро добиче, което би могло да ти се препоръча, май отново е на Самият Сунг... Конкретно имам пред вид
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027249
    Успех!
    :-)

11. Тук е от
    Aug 2008

Не е въпроса за 100 те лв. но разстоянието от което ще се гледа е 2-2,5м. макс.Струвами се че 42" ще е много,но може и да не съм прав.

12. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от rnachev
    Не е въпроса за 100 те лв. но разстоянието от което ще се гледа е 2-2,5м. макс.Струвами се че 42" ще е много,но може и да не съм прав.
    Съвремнните изисквания за разстояние на гледане са 1,5-2,0 диагонала. Редовете вече не се виждат както при кинескопите, качеството на сигнала(източник + пренос) нарасна значително. За 2м 42" е добре, но за 2,5 м 46" ще е по-добре. Казвам го на база собствен опит.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Това не са модели за Европа и ако можеш мини на 40" с по добри панели са.
    Има ли някаква пречка модел не за европа да се ползва в България . А и няма ли сони да пуснат подобни за европа примерно 37Х4500

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

Иване, разбирам пристрастията - било към Сони, било по принцип към техника, произведена за САЩ - имаш високо качество, на непостижима за Европа ниска цена, за БГ - да не говорим... Но в САЩ /както и в Япония/ стандартите на излъчване /независимо какво/, пък дори и волтажа, са различни - в изделията има разлика не само софтуерно, но и в "желязото" вътре... Има начини такъв ТВ да се подкара и ползва тук като дисплей /забравяш тунерите/, но не си струва занимавките - според мен... А една от важните /за мен/ причини за избор на ЛЦД от Сони е точно наличието на цифров кабелен тунер...

Другото вече е коментирано - 37-ца ЛЦД матрица Сони/Самсунг НЯМА... Сони най-често ползва AUO при този /и не само при този.../ размер, а Самсунг - каквото му падне - при всички размери... Но избора на "правилен" /като карантия/ Самсунг е друга тема - мнооого обширна... В по-читавите серий на двата производителя съответно прехода е от 32-ка директно на 40-ка. Ако държиш на Сони - гледаш моделите за 2008 г., от серия V4500 нагоре...

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Ivan
    Има ли някаква пречка модел не за европа да се ползва в България . А и няма ли сони да пуснат подобни за европа примерно 37Х4500
    Може ли да запитам как точно ще го транспортираш? Айде с тоците ще се оправиш, но в американските модели няма тунер PAL. От Х серията няма модели под 40 инча. Ако искаш да спестиш провери цените в Германия - Австрия - Гърция. Понякога са доста по-ниски от тукашните и транспорта е по-лесен за организиране. Само не ми се мисли като се развали какво ще правиш.
    Аз съм фен на покупките от Щатите, но само за определени леснопреносими неща.

17. Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от alien_1
    Евтин 32-инчов Sharp в Метро!
    От утре Метро пускат Sharp 32D44 на 994 лв. Преди около месец в ИСУ беше към 1500лв. - гледахме го за един познат, а сега там е 1200!
    Някой има ли впечатления от този модел!
    http://www.sharpbg.com/index.php?productID=260

Днес вечерта отиваме с едно приятелче до Метро да го купува ... ако някой има такъв Sharp и нещо не е доволен сега е момента да драсне някой ред!!!

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Може ли да запитам как точно ще го транспортираш? Айде с тоците ще се оправиш, но в американските модели няма тунер PAL. От Х серията няма модели под 40 инча. Ако искаш да спестиш провери цените в Германия - Австрия - Гърция. Понякога са доста по-ниски от тукашните и транспорта е по-лесен за организиране. Само не ми се мисли като се развали какво ще правиш.
    Аз съм фен на покупките от Щатите, но само за определени леснопреносими неща.
    С две думи или да зимам 40Х или да не зимам LCD...
    А какво ще кажете за този модел на Pioneer KRL-37V
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10559
    Скъпичък се връзва но дали си заслужава...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе