Страница 219 от 300 ПърваПърва ... 169209217218219220221229269 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,271 до 3,285 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Здравейте!
    Ето, че и на мен ми дойде реда да подновя старото CRT 29" с нещо по-ново, по-тънко и по-голямо. ;-)
    Отначало се захласнах по Плазма технологията, но след като проучих внимателно предимства и недостаътците спрямо LCD взех да се разколебавам. Ориентрах се към LCD TV, защото освен да гледам телевиязия и плейвам DVD, ще ползавам често ТВ-то и като монитор за лаптопа (който пък има само D-sub изход, което е жалко).
    Мислех си да си взема 42" LCD, но май няма да го сместя в нишата за ТВ на секцията ми, пък и ще го гледам на разстояние точно от 2 м. 37-цата обаче ще се смести и май ще търся телевизор с такъв диагонал. Бюджета ми е 1500 лв. максимум, като мога да изчакам може би до Коледа, ако устискам до тогава.;-)
    Иска ми се ТВ-то да има PIP и PAP, но мога и да ги прежаля тези екстри. От това което гледах напоследък в техномагазинте се спрях на TOSHIBA 37XV500PG: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039299.
    Очаквам Вашето мнение за телевизора или ще се радавам, ако ми предложите нещо друго.
    Благодаря Ви предварително!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    hristoslav2, струва ми се, че Х4500 още не е излезнал и се очаква на доста страховита цена
    Доколкото знам и 9803 ще бъде адски скъп модел.

Определено плазмата е много по-добър вариант, но човека сам трябва да реши колко ще се ползва за игри и дали има риск за прогаряне.
    lazarus18 Преди 3 седмици видях PHILIPS 42PFL9803 в технополис на цена около 6000
    предлагам му го защото виждам че разполага със един доста добър бюджет/съдейки по цените на избраните от него модели.Имах късмета да го сравня със SAMSUNG LE-46A856 и PHILIPS 42PFL9603 -странното беше че и двата филипса са с A-MVAматрица на AUO-не го очаквах от 9803черното му сивееше доста в сравнение с SAMSUNG LE-46A856 - SAMSUNG-а пък нямаше хубав бял цвят но определено картината беше по контрастна-за мое съжаление не ми позволиха да си поиграя с настройките им-на трите телевизора беше пусната Ледена епоха 2-от блу рей .Що се отнася до риска от ''прогаряне''-има подобен и при LCD моделите-попаднах на 3 такива оплаквания във форумите.Написах и предупреждение в темата за сервизните менюта

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

hristoslav2 кой е най-добрия избор в момента като качество/цена: PIONEER KRL-46V, SAMSUNG LE-46A956 и SAMSUNG LE-46A786 ?
    При разстояние за гледане на един от тези около 2,2 - 3 м.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

1.PIONEER KRL-46V-матрица ASV-телевизора се прави от Sharp-ходих до сервиза и магазините на Sharp оказа се че проблемните телевизори са под 1%-което е забележително Достатъчно е да погледнеш отблизо PIONEER и да видиш как си личи качествената изработка и високия клас на материалите. Далеч от евтините пластмаси, които са на Шарп-а, а и по другите модели. Отделно има и някои от системите на Пионер за обработка на сигнала. Вярно, че цената им е висока , но Пионер винаги са се целили във високия клас LCD телевизори.Да не забравяме и огромните възможности за настройки на картината на Пионера.Ако човек държи на детайлите и има набито око при Пионер ако искаш нонстоп да извличаш максимума то трябва постоянно да се ръчкат менюта и опциите според това, което гледаш /жалко само че нямат модел с LED подсветка/
    2. SAMSUNG LE-46A956 -чакам да се появи някой refurbished от тия да си взема и аз

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Чудничко-PHILIPS предлагат и различни рамки за телевизорите си а у нас нищо
    http://www.p4c.philips.com/files/4/4...00_pss_aen.pdf

http://www.p4c.philips.com/files/4/

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Тук е от
    Aug 2008

хахахахахах

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ridck
    Хора извинявайте за оффтопика , ама да питам значи днес се поразкарах до всички дистрибутори на ITV Partner и като цяло всички искат пари за прикачане(инсталация) по 40-50лв. , но също така ми казаха и че ако искам да гледам всички др чужди програми които били над 500 , трябва да дам още 25-30лв. за 2-ри конвертор който се слагал до другия или нещо от сорта , кво ще кажете да не въртят ме нещо или просто това са си реалните цени !?

предварително благодаря
    Правилно са ти казали-няма измама-за 2-ият конвертор също/за да можеш да гледаш от два сателита-в случая и от ASTRA

11. Тук е от
    Sep 2005

lazarus18 ,за игри предполагам че ще се играят 2-3 часа на ден 2-3 пъти в седмицата,а и игрите например RPG-та и Shooter-и са с постоянно сменящи се сцени,освен инфото за патрони и кръв,което стои неподвижно на екрана,към това ли плазмите са уязвими от игрите,ако е само от това една почивка на половин час предполагам че ще е достатъчна,нямам представа колко време е нужно една плазма да прогори при статично изображение.
    hristoslav2 в аудио секцията lazarus18 ми спомена че по големите размери плазми имали вентилатори,мислиш ли че на Пионер 5090 след някоя и друга година може да стане шумна,и дали дори на майтап ще ми облекчава сметките за парно през зимата.
    Общо взето 80% ще се гледа ТВ(сателитна или цифрова кабелна) и HD филмчета!

Поздрави!

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

2-3 часа игри на ден изобщо не са ти проблем. Пък и предполагам няма да е само една и съща игра.
    Регистрирай се в avforums.com и почети за този Пионер и ще видиш колко много хора играят игри на него.
    Почети и коментарите - там хората са доста напред.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от veszxr
    lazarus18 ,за игри предполагам че ще се играят 2-3 часа на ден 2-3 пъти в седмицата,а и игрите например RPG-та и Shooter-и са с постоянно сменящи се сцени,освен инфото за патрони и кръв,което стои неподвижно на екрана,към това ли плазмите са уязвими от игрите,ако е само от това една почивка на половин час предполагам че ще е достатъчна,нямам представа колко време е нужно една плазма да прогори при статично изображение.
    hristoslav2 в аудио секцията lazarus18 ми спомена че по големите размери плазми имали вентилатори,мислиш ли че на Пионер 5090 след някоя и друга година може да стане шумна,и дали дори на майтап ще ми облекчава сметките за парно през зимата.
    Общо взето 80% ще се гледа ТВ(сателитна или цифрова кабелна) и HD филмчета!

Поздрави!
    Плазмите не прогарят толкова лесно както си мислиш-трябва да стоят на статично изображение към 8-9 часа и тогава ще го видиш
    Вярно е че имат вентилатори-/зимата го ползваш за калорифер /чуват се само като се приближиш на по малко от 20 см.
    именно по тази причина ти предложих първо PIONEER KRL-46V-4439.90лв

14.  

15. Тук е от
    Sep 2005

За Амбилайт-а на Филипса има ли някакво максимално разстояние да бъде отдалечен от стената,т.е. на колко максимум трябва да е от стената,за да е ефективна тая екстра,в моя случай ще бъде на стойка на земята,и предполагам че тв-то ще е на около 40см от стената.
    Благодаря ви за горните препоръки!

16. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

То и 40А656(676) за добро или за зло има вентилатор отзад,който засега не се чува,но ...иначе панела определено си грее,като доближа лице до него отпред се чувства осезаемо топлоотдаване,абе зимата ще помага на климатика явно,лятото ще видим,както си става 30 градуса в стаята(без климата)...

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от veszxr
    За Амбилайт-а на Филипса има ли някакво максимално разстояние да бъде отдалечен от стената,т.е. на колко максимум трябва да е от стената,за да е ефективна тая екстра,в моя случай ще бъде на стойка на земята,и предполагам че тв-то ще е на около 40см от стената.
    Благодаря ви за горните препоръки!
    При мен телевизора е на 15 сентиметра от стената и се ефекта е страхотен.виж 40 сантиметра ми се виждат много-според мен ще го има но няма да е същия ефекта.
    стойка на земята???Как така ще го слагаш на земята

18. Тук е от
    Sep 2005

Исках да кажа ТВ маса с етажерки отдолу,нещо от този тип http://www.audiovideo-bg.com/article...cleGroupID=106 ,когато пусках окабеляването си предвидих ТВ-то да не го закачам на стената,тъй като ще се върти за да се гледа от трапезарията,масичката ще е на 5-10см от стената и като сложиш ТВ-то на средата и без да е завъртяно,реално ще дойде там някъде,около 30-на сантиметра.Немога да намеря PIONEER KRL-46V по ревютата как се справя с SD сигнал,за Филипса пишат велики неща (47PFL9703).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе