Здравейте!
Ето, че и на мен ми дойде реда да подновя старото CRT 29" с нещо по-ново, по-тънко и по-голямо. ;-)
Отначало се захласнах по Плазма технологията, но след като проучих внимателно предимства и недостаътците спрямо LCD взех да се разколебавам. Ориентрах се към LCD TV, защото освен да гледам телевиязия и плейвам DVD, ще ползавам често ТВ-то и като монитор за лаптопа (който пък има само D-sub изход, което е жалко).
Мислех си да си взема 42" LCD, но май няма да го сместя в нишата за ТВ на секцията ми, пък и ще го гледам на разстояние точно от 2 м. 37-цата обаче ще се смести и май ще търся телевизор с такъв диагонал. Бюджета ми е 1500 лв. максимум, като мога да изчакам може би до Коледа, ако устискам до тогава.;-)
Иска ми се ТВ-то да има PIP и PAP, но мога и да ги прежаля тези екстри. От това което гледах напоследък в техномагазинте се спрях на TOSHIBA 37XV500PG: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039299.
Очаквам Вашето мнение за телевизора или ще се радавам, ако ми предложите нещо друго.
Благодаря Ви предварително!