аа картата няма да ти важи той е на промоция в момента и нестава
аа картата няма да ти важи той е на промоция в момента и нестава
За стоки на промоция не важи ли, щото до скоро имаше Онлайн 5 % намаление и важеше за всички неща !Първоначално публикувано от stefanrus
за това незнам но за картата казаха че неважи все пак пробвай де може да са излъгали тези
Разбрах от lazarus18, че намалението е 2 или 3% ама гаранцията ще е на човека с картата.. значи няма какво да търся..... а отивам да го вземам направо stefanrus ти настройките направи ли ги както трябва... ?Първоначално публикувано от stefanrus
не не съм си играл много само каквото успях да направя в понеделник ще ходя да се разправям с кабелната изглежда сигнала е много зле
Казаха че до средата на януари няма да имат,а чак след това.Като знаеш колко са компетентни в ТМ си прави извода...Първоначално публикувано от Ivo78
Някой може да ли даде компетентно мнение за PANASONIC TH-42PY8P или за SAMSUNG LE-40A656?
За моделите на Панасоник PX=PV. Просто PX е еквивалента на PV за западна Европа.
Вчера взехме на баджанака 37А656 от Техномаркет-Пловдив за 1390 лв.,аз имам 40А656 и мога да споделя впечатления-първо матрицата на 37 -цата не е лъскава,а матирана,това едно че се отразява на външния вид,друго,че поне за малкото време през което го погледах докато го настройвах забелязах,че черното сивее.Контраста е видимо по-слаб и се изразява в едно изсветляване на картината.Производител на матрицата е AU Optronics-има А след серийния номер.Менюто също е по различно и липсваха доста от подточките налични при 40-ката.
По мое виждане разликата м/у 40-ката и 37-цата далеч не се изчерпва само с трите инча,това са съвсем различни телевизори,въпреки подвеждащото А656 при втория.
И все пак на тази цена(1390 лв.) модела 37А656 е най-добрия нов тв за момента(най-доброто изобщо за тази цена е все пак 40А656 R/B ,но нямаше налични).
П.П.Ето как изглежда прословутия PV80 в изгасено състояние сред LCD-та->
[img width=800 height=600]http://195.149.248.189:8080/2008-12-28/2e9749035fdfba506370fba115786f68[/img]
...извинявам се за лошото качество на снимката.
Защо да е неприемлив?! Пише че е 178 градуса.Първоначално публикувано от kokovanev
Здравейте и честита коледа на всички
Доста почетох във форума и едва ли не се чуствам още по-объркан от колкото бях в началото.
Накратко с две думи..........имам един въпрос
Заделил съм 800лв за телевизор и въпроса ми е , мога ли за тези пари да си взема LCD ,което да е що годе качествено. Имам Булсатком и предполагам картината да е по-добра с него.
Благодаря ви отсега и се надявам за новата година да си направя подаръка.
"LSD" MuahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaПървоначално публикувано от pe6obmv
Зависи какви претенции имаш.По принцип може.
Вместо да гониш мухите,вземи кажи нещо умно,ако можеш де........или ти си тук да следиш кога някой ще сгреши правописа. Както и да е де............Първоначално публикувано от teodorteo
dani_k претенциите са ясни. Според парите и качеството. Ясно е че не може да се вземе нещо велико,но ако имаш представа какво да търся за тези пари ще съм ти благодарен
Аз например взех за сестра ми самсунг 26 за 600 лв. просто потърси..за мен мн добар избор е плазмата 37 в техниомаркет..виж в метро имаше някакав панасоник 32 инча за тези пари
Sorry приятел - посмях се малко на твой гръб, но не съм искал да те обиждам...Първоначално публикувано от pe6obmv