Страница 297 от 300 ПърваПърва ... 247287295296297298299 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,441 до 4,455 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Знаете ли на тези renew модели дали казват какъв е бил проблема като го купуваш или не?
    Ходих до ТМ всички бройки от 37а656 са свръшили и не чакат други, на 32а656 и 40а656 матриците бяха на Самсунг, по разрових се в руските сайтове и единственото лошо изказване беше това ...
    fant
    Member

написано 08.10.2008 08:37 Инфо • Приват • Известить модератора • IP
    Стою перед выбором ЖК Самсунг, сначала хотел 37A656 но вроде плохая матрица используется и лучше взять 40A656, в ближайшее время (конец октября) в Москве появиться новые серии тв от Самсунг 7 и 8.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Konstantin
    Знаете ли на тези renew модели дали казват какъв е бил проблема като го купуваш или не?
    Аз мисля, че няма кой да ти каже такава информация !

4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Ходих до ТМ всички бройки от 37а656 са свръшили и не чакат други, на 32а656 и 40а656 матриците бяха на Самсунг, по разрових се в руските сайтове и единственото лошо изказване беше това ...
    fant
    Member

Стою перед выбором ЖК Самсунг, сначала хотел 37A656 но вроде плохая матрица используется и лучше взять 40A656, в ближайшее время (конец октября) в Москве появиться новые серии тв от Самсунг 7 и 8.

Никой няма да ти каже какъв е бил проблема поради простата причина ,че и те не знаят те са там да ги продават, а не да дават обяснения.Ако не знаеш че имат такива модели ще си го отнесеш като нов.и друг път сам писал за тези серии.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Задайте renew, refubrished или refurbished на търсене във форума и ще получите доста изчерпателна информация за въпросната програма на самсунг. Самият аз се двоумих дали да не купя такъв, но след (доста) четене, и след любезните отговори на ЛАЗАРУС18,ЗЛОБАРОВ и няколко други потребители(на които благодаря) се насочих към плазма на панасоник 42РХ8Е. Мисля, че с оглед качеството на сигнала който получавам от кабелния оператор това е оптималния избор относно характеристики/цена.

6. Тук е от
    Dec 2008

fant
    Member

Като ви гледам колко сте притециозни(за хората които се мислят за а656 37'), искате за 1400лв. модел като за над 2к ама вие си знаете след нова година и това няма да го има , замисли се малко Konstantin ако наистина искаш да си вземеш LCD сега а не след 3,4 месеца какво по-добро от 37' a656 може да се купи ? Според мен нищо , така че който иска LCD сега това за момента е най-доброто като цена/качество и дори размер,другия вариянт е вечното чакане винаги по-скъпото ще е по-добро,по-стойностно и т.н. Затова си позволих и да те коментирам , желая ти успех в избора и всичко най-хубаво.

7. Тук е от
    Dec 2008

fant
    Member

както и да го погледнеш 32 и 40 са по добри като картина от 37 (поне по мое мнение) поразгледаи и другите марки ако държиш на 37

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от L0W_Raider
    Като ви гледам колко сте притециозни(за хората които се мислят за а656 37'), искате за 1400лв. модел като за над 2к ама вие си знаете след нова година и това няма да го има , замисли се малко Konstantin ако наистина искаш да си вземеш LCD сега а не след 3,4 месеца какво по-добро от 37' a656 може да се купи ? Според мен нищо , така че който иска LCD сега това за момента е най-доброто като цена/качество и дори размер,другия вариянт е вечното чакане винаги по-скъпото ще е по-добро,по-стойностно и т.н. Затова си позволих и да те коментирам , желая ти успех в избора и всичко най-хубаво.
    хахаха жив и здрав да си

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stefanrus
    както и да го погледнеш 32 и 40 са по добри като картина от 37 (поне по мое мнение) поразгледаи и другите марки ако държиш на 37
    Чудно ми е как го установи това.....имаш еднакви процесори и един и същ тип матрица.....на база на какви критерии в картината?
    Samsung са добри като компютърни монитори ,а SONY са добри като телевизори

11. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Чудно ми е как го установи това.....имаш еднакви процесори и един и същ тип матрица.....на база на какви критерии в картината?
    Samsung са добри като компютърни монитори ,а SONY са добри като телевизори
    Матриците не са едни и същи на 32 и 40 са на Samsung а на 37 не е Отиваш събираш ги трите телевизора на едно място и ще видиш разликата 32 и 40 са много по контрастни и с по добра картина (неговоря като данни а по възприятие)

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Матриците не са едни и същи на 32 и 40 са на Samsung а на 37 не е Отиваш събираш ги трите телевизора на едно място и ще видиш разликата 32 и 40 са много по контрастни и с по добра картина (неговоря като данни а по възприятие)
    37" са с A-MVA -разликата е в цветопредаването/в полза на втората/ и дълбочината на черното/в полза на първата/
    освен това има още една разлика 37 инчовите са с матова матрица докато 40 инчовите са с гланцова-от там и по-добрият контраст
    относно мнението за звука в по-предният ти пост-ако толкова държиш на звука в телевизора си трябваше да си вземеш TOSHIBA те са с говорители ONKYO ако това ти говори нещо-вадят впечатляващ звук за толкова малки размери и като характеристики и като честотна лента

между другото винаги първите серии които се пускат от някой модел в началото са с хубави матрици после следващите серии слагат по-евтини
    както бях пуснал един пост преди 7-8 страници Самсунг спират да купуват чужди матрици заради икономическата криза и ще слагат основно свои

13. Тук е от
    Dec 2008

hristoslav2 просто си давам мнението така ми изглежда визуално а за звука мисля по натам да го вкарам в колони

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

hristoslav2 просто си давам мнението така ми изглежда визуално а за звука мисля по натам да го вкарам в колони
    хубаво е да си вземеш ресивър-по възможност 7.1 канален и Full Range /5-100.000Hz/ и хубави тонколони с чувствителност над 90db -
    гледай като го вземаш да има новите звукови HD формати

16. Novice
    Тук е от
    Dec 2008

Здравейте,
    значи искам да кажа,че 37 инчовите модели на А656 са с S-PVA.Преди тоя размер и модел струваше 2099лв сега е 1399лв може би заради друга матрица знам ли.

17. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    хубаво е да си вземеш ресивър-по възможност 7.1 канален и Full Range /5-100.000Hz/ и хубави тонколони с чувствителност над 90db -
    гледай като го вземаш да има новите звукови HD формати
    не съм го мислил още само е като идея но няма ли възможност да прекарам звука през компа

18. Тук е от
    Jun 2008

Днеска отскочих до ТМ за да видя тази работа с голямото намаление на а656 37" .Докато бях там изкараха 3 бройки понеже хората ги копуват като топъл хляб.На всичките матриците им бяха A-MVA.За по задълбочено запознаване с тв-то нямаше как защото пробата на телевизорите се състоеше от включване във контакта и сканиране за програми за да види клиента все пак че вади и картина.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе