Страница 31 от 300 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Crown е наистина недискутирана и вероярно нетествана марка. С две думи - пренебрегната. Аз обаче знам, че ако искаш някой да ти направи нещо, то ще е толкова качествено, за колкото си платиш. Независимо колко добър е производителя. Така че хайде някой, който е тествал, видял, ... с две думи има опит с такива ЛЦД ТВ-та да сподели.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от StuckMojo
    Информация за продуктите или за произхода?
    Имах предвид специфични характеристики - като например какви резолюции поддържа D-SUB или HDMI при връзка с PC. Дали има режим 1:1 (just scan) и т.н.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Намерих сайт на Crown ама там най - големия деклариран LCD е 32 "!
    http://www.crowncorporation.co.uk/index.asp
    И малко обсъждане за него в един форум:
    http://www.thedvdforums.com/forums/s...d.php?t=384955
    За по големите все още нищо...

5. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

За Crown, след като нямат сайт, явно трябва на място да се търси всякаква информация(Зора). Не е и ясно с какъв панел са, може да е много стара технология. Според мен ако няма добра информация за тоя ТВ, си е малко рискована покупка ,дори и за 1700 лв. Но ,който го купи поне ще сподели мнение за него.

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

А само Сони ли имат такива цифрови тунери за кабелна ?
    Питам защото цените им ми идват малко височко , гледам че доста други марки имат но само DVB-T

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от ivando
    За Crown, след като нямат сайт, явно трябва на място да се търси всякаква информация(Зора). Не е и ясно с какъв панел са, може да е много стара технология. Според мен ако няма добра информация за тоя ТВ, си е малко рискована покупка ,дори и за 1700 лв. Но ,който го купи поне ще сподели мнение за него.
    Аха. Напълно съм съгласен. От друга страна обаче цената си е важен фактор във всяка покупка!
    От наблюдения на телевизора - има го в няколко заведения и нарочно седнах наблизо да го проуча (42 ката)- дизайна не е лош и на SD се справя перфектно. Не е ясно обаче как се справя на HD и по специфичните параметри - интрефейси. какво поддържа и т. н. как се справя с цветовете. Ще се отбия в магазина и ще поразпитам - дано да хвана някой който е в час или поне документацията на тв то да ми дадат!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от radoslaf
    А само Сони ли имат такива цифрови тунери за кабелна ?
    Питам защото цените им ми идват малко височко , гледам че доста други марки имат но само DVB-T
    Доколкото знам (може и да се бъркам) само SONY. Ама защо си се хвърлил заради този тунер? Избери си някакъв телевизор на по човешка цена и можеш да си купиш всякакъв външен DVB тунер ако държиш толкова да имаш такъв. Иначе кабелната ги дават безплатно!

10. Тук е от
    Aug 2007

radoslaf един съвет:Купи си от магазин.ONLINE e бошлаф работа.

11. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Доколкото знам (може и да се бъркам) само SONY. Ама защо си се хвърлил заради този тунер? Избери си някакъв телевизор на по човешка цена и можеш да си купиш всякакъв външен DVB тунер ако държиш толкова да имаш такъв. Иначе кабелната ги дават безплатно!
    А бе не е баш така. Ако има такъв тунер няма да ти се налага да имаш две дистанционни. Чакай да врътна канала с едното, опа то пък тук звука е високо чакай сега с другото да наглася звука и т.н. Сега вярно не е болка за умиране, ама дистанционно за това, дистанционно за другото, че и за третото...
    На мен в момента не ми е належаща покупката на нов LCD или друг телевизор, но следя темите, че бързо набъбват и след това трудно човек се ориентира. Та като опре до покупка твърдо всичко ще е от една марка заедно с плеъра, точно поради тази причина - да се редуцират дистанционните до възможния минимум.

12. Тук е от
    Jan 2008

Това решава проблема с многото дистанционни- http://www.sony.bg/view/ShowProduct....emote+controls

13. Тук е от
    Jan 2005

Благодаря на хората,които ми помогнаха в избора! Взех си PANASONIC TX-32LX70P от промоцията вТМ и съм доволен,на нормална ТВ се представя много добре,а на цифровата на Кейбълтел е направо приказка(не очаквах такъв резултат).Вързал съм го с РС-то през VGA(в упътването пише,че така е най-добре,а и по руските форуми така пише) и поддържа 1366Х768 без проблем.В ТМ го сравнявах със Sony D3000 на кабелна предаваше по добре,и при 800лв.разлика в цената,според мен е по-добрия избор. Препоръчвам го на тези които се двоумят. ;-)

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Аха - това е добро решение - а иначе има сума ти жълти NO NAME универсални дистанционни за по 15, 20 лв които вършат същата работа
    Така че "lrn" ако проблема са ти само дистанционните и цената е 300, 400 лв на SONY- то отгоре - както е обикновенно имаш чудесно решение и доста спестени пари! Ама ако имаш големи финансови възможности - действай - няма лошо !

16. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

За "NO NAME" и аз съм чувал, че и гледал тъпи реклами, но не знаех, че и SONY прави такива универсални дистанционни. Дистанцонно, дистанционно уж дребна работа ама ако е калпаво ти прее....ва целия кеф. Проблема или по-скоро това неудобство ми го сподели един приятел със Philips 37PFL9732D със BulSatCom и се дразнеше, че е дал толкова пари, а ставаш хахо. Трябва да го "светна", че има решение стига на Sony цената да не е обезокуражителна.

П.С. Еййй къде бяха времената когато баща ми разположил се удобно на дивана ми подвикваше - " Я иди врътни каналите да видим какво дават по втора програма!" :-)

17. Тук е от
    Jan 2008

elcos,цената на този модел дистанционно на Сони е към 50-60 лева.
    Irn,ето нещо на подобна цена и за твоя приятел-http://www.consumer.philips.com/consumer/bg/bg/consumer/cc/_productid_SBCRU258_00H_BG_CONSUMER/SBCRU258-00H

18. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от StuckMojo
    elcos,цената на този модел дистанционно на Сони е към 50-60 лева.
    Irn,ето нещо на подобна цена и за твоя приятел-http://www.consumer.philips.com/consumer/bg/bg/consumer/cc/_productid_SBCRU258_00H_BG_CONSUMER/SBCRU258-00H
    Имах предвид цена на телевизор - не на дистанционно!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 300 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе