Страница 8 от 300 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от aryman
    За много години на всички участници в този прекрасен и полезен форум !!!
    За европейското тази година бях решил да си купя едно ЛСД, но днес ми направиха предложение, на което почти няма как да откажаjavascript:void(0);
    :defaultПредложението е за LCD LG RZ 37LC51 на цена 800лв. ! Дайте някакво мнение за това чудо!!
    Предварително благодаря javascript:void(0);
    Drinks
    Взимай без да се замисляш вече двама мои приятели си взеха когато бяха на промоция на 1499лв и са супер доволни,на тези пари дай един и на сам.
    А това,че PHILIPS 9-та серия не били с 14bit панел или че 8bit са по добри много ме натъжава ,контраста не бил 100000000:1 и затова има какво да се желае(винаги има).Телевизорите не са само цифри,тестове и картинки в нета трябва да се видят и на живо.
    Цитат Първоначално публикувано от docR
    Кой 40 - 42 инчов ще ми препоръчате. От прочетеното се спирам на SHARP LC-42X20E или SAMSUNG LE-40F86BD. Преди оглеждах Филипсите на подобна цена, но по показатели тези май ги превъзхождат. Друг споменаван, а и по-евтин е TOSHIBA 42X3031. Ако нещо от Sony на цена около 3000 си струва - кажете. Предварително благодаря!
    От тези изброените SAMSUNG LE-40F86 100Hz(аз държа на тях) е по добрият вариант ,иначе ако не става много скъп погледни и JVC 42V80 3699лв.При SAMSUNG трябва да се гледа какво се взима,че моге да се попадне и на серия с по кофти матрица или чипсет.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Един офтопик:

В mininova има качен Digital Video Essentials PAL DVD9.
    lazarus18 ще ви обясни за какво става дума.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Накарах в техномаркет да ми демонстрират TOSHIBA 42X3031. Пуснаха ми я с една PS3. Джитках от около метър разстояние- определено е МНОГО впечетляващ. Качеството е ПЕРФЕКТНО от около 1 м. Значи би трябвало картината да е убийствена от около 3 метра колкото е препоръчително за 42" те.
    Накарах да ми пуснат и SAMSUNG LE-40N87BD. Демонстрираха ми го с един BluRay диск - пак го гледах от около метър. Оределено ме впечетли! Картината беше невероятна и цветовете ме впечетлиха. Като се има предвид цената на двата избора определено е сложен!

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Здравейте!
    Темата е много готина и дълго време ще е актуална.От мненията тук реших и си взех TOSHIBA 32 C3500PR.В магазина ми изглеждаше доста добре.Първото ми влечатление като го пуснах в къщи е че съм се набутал тъй като от близко разтояние картината се размазва.Но след това видях че за различните програми положението е различно .А го гледам и от 2,5-3 м и ми изглежда доста добре.Има ли някой преки впечатления и съвети за по-добри настройки?Благодаря.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от ssamm22
    Здравейте!
    Темата е много готина и дълго време ще е актуална.От мненията тук реших и си взех TOSHIBA 32 C3500PR.В магазина ми изглеждаше доста добре.Първото ми влечатление като го пуснах в къщи е че съм се набутал тъй като от близко разтояние картината се размазва.Но след това видях че за различните програми положението е различно .А го гледам и от 2,5-3 м и ми изглежда доста добре.Има ли някой преки впечатления и съвети за по-добри настройки?Благодаря.
    Цялята работа е в сигнала, който падаваш. Аз също имам Toshiba, макар и DL серия. Хубавото е че се държат много добре на аналогова кабеларка. Виж обаче когато им пуснеш цифров сигнал, нещата придобиват други измерения, да не говорим за HD сигнал. Телевизора ми се държи много добре и като PC монитор през D-Sub. Въобще съм много доволен от моята Toshiba и вече мисля за по-голяма 46-52". Имам и едно LG, обаче въобще не искам да говоря за него - няма база за сравнение.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Важен е и въпроса за почистването, защото черното поема много прах.С какво се забърсват и петната .Дисплея с какво трябва да се почиства и за LCD и за плазма.

8.  

9. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

С мека кърпа.
    В техномаркет има и почистващи кърпички на хама.
    Не са лоши.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от mitrez
    добре де,трябва да го върна от софия във варна ли?ами ако следващия е същия?за тва само от магазина,не online.дефакто не ги виждам от далече,но но ТЕ СА ТАМ,и аз знам това.LUDIA как да постъпя?мога ли да го сменя тук в софия?някой знае ли?иначе модела е много добър за парите си.
    Какво направи с телевизора, че и аз мисля онлайн да поръчвам и се опасявам да не ми изпратят някои с дефект, поради това, че го поръчвам по интернет, а не на място в магазина.

11. Тук е от
    Aug 2007

Върнах го тук в София на Стамболийски 50,но ще чакам до вторник защото трябва да ми изпратят бройка от Варна-там е склада.Тук има от моя модел,но те са дистрибутори и няма как да ми дадът от тяхните бройки.За сега се държат много коректно,реагираха много бързо.Ще ми го доставят в магазина-там вече ще го пробвам.Иначе телевизора е супер за парите си.п.п.В доставката са много точни,на втория ден беше при мен.Ще видим, дано не се изложат

12. Тук е от
    Apr 2007

mitrez, всъщност колко изгорели пиксела или субпиксела имаше панела и казаха ли до колко се покриват от гаранцията.

13. Тук е от
    Aug 2007

2-3 пиксела и също толкова субпиксела.Не съм питал защото,аз сам в седем дневния срок в който мога дори да върна стоката без много много да обяснявам.Пикселите не бяха проблем за мен те не се забелязват.Телевизора даде софтуеарен дефект.При изключване на телевизора,ми се налагаше да изключвам от контакта за да тръгне пак(не всеки път)-това е авариен режим при намагнитизирване,пряка светлина и т.н.,но при мен такивава нямаше,така че ми казаха софтуеарен дефект.В магазина ми казаха че е имало такъв случай,по тяхни думи не се среща често.Пак казвам за сега са много коректни.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Ако някой има впечатления от Sony KDL-32P3000 би ли ме посъветвал дали си заслужава покупката.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033180

16. Тук е от
    Jan 2008

Здравейте. Чета темата от няколко месеца и много ми харесва.Спрял съм се на следният модел SHARP LC-37X20E и искам да попитам дали има някакво по интелигентно разпъване на картината при гледане на телевизия 4:3, защото ми се струва, че някъде из темата се споменаваше нещо такова при някой телевизори. Това с дебелите и ниски хора е много кофти.Дали ще се гледа кабелна аналогова тв. добре/Евроком/-вярно че зависи от сигнала но все пак. Ще го гледам от 2 до 3,2 м. и се чудя дали няма да е малко голям.За филми ще се гледа от РС с видео карта "GF 8600GT, 256MB XFX FATAL1TY PV-T84J-U1D4 PCI Express, DDR3" с DVI, и ме интересува дали ще се пукат филмите на максимална резолюция и да се използват напълно възможностите на телевизора.И последно, модела SHARP LC-37RD2E в сравнение с този който съм харесал по ли си заслужава. Разликата в парите не е голяма.

17. Тук е от
    May 2007

Здравейте!
    Моля за съвет. Мога да взема Sony 32D3000 за 1800 лв. Заслужава ли си според вас?
    Мога да взема и 40D3500 за 2900 лв. Кой от двата бихте ми препоръчали? Знам, че основната разлика е FullHD при втория, но не съм сигурен дали на този етап си заслужава инвестиране в FullHD при положения, че само от компа мога да гледам 1080p и то като гледам, избора на филми не е огромен.
    Ще гледам от 3 метра.
    Приемам съвети и за други марки/модели до 3000 лв.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Всъщност, основната разлика е размера им. От 3 метра 40-инчов модел е за предпочитане.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 300 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе