Страница 18 от 99 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

отново да се оплача, с HDMI кабел от ДВДто картината пак е плачевна, припомних си първото видео и драгорките

явно ще го сменям!!!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

wasaby ти като си купувал, какво си гледал или насляпо както повечето?

4. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Според мен проблема на wasaby е в това че има прекалено завишени критерии дошли от гледането на телевизори пуснати на 1080п фирмен сигнал... другия възможен проблем че все още понеже му е прясна покупката се "вре" близо до екрана а там дефектите при СД сигнал са неизбежни и като цяло ако искаш такъв размер да гледаш на СД сигнал е трябвало да си вземеш плазма примерно PANASONIC 42PV80P и щеше да имаш най доброто в категорията цена/размер/качество....
    При покупка на ЛСД обикновено се предполага че СД сигнала не е нещото за което ще се използва предимно телевизора... Относно перфектното СД при Филипс за мен нещата там не седят така по скоро ми е като слайд шоу ама за всеки влак си има пътници и за щастие всеки си има различен вкус което прави живота шарен...
    Аз от много отдавна препоръчвам при покупка на ЛСД да си носите по едно дискче DivX за да добиете представа как ще се вижда на "супер качествения сигнал" на цифровите и кабелните ни оператори...

5. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Според мен проблема на wasaby е в това че има прекалено завишени критерии дошли от гледането на телевизори пуснати на 1080п фирмен сигнал... другия възможен проблем че все още понеже му е прясна покупката се "вре" близо до екрана а там дефектите при СД сигнал са неизбежни и като цяло ако искаш такъв размер да гледаш на СД сигнал е трябвало да си вземеш плазма примерно PANASONIC 42PV80P и щеше да имаш най доброто в категорията цена/размер/качество....
    При покупка на ЛСД обикновено се предполага че СД сигнала не е нещото за което ще се използва предимно телевизора... Относно перфектното СД при Филипс за мен нещата там не седят така по скоро ми е като слайд шоу ама за всеки влак си има пътници и за щастие всеки си има различен вкус което прави живота шарен...
    Аз от много отдавна препоръчвам при покупка на ЛСД да си носите по едно дискче DivX за да добиете представа как ще се вижда на "супер качествения сигнал" на цифровите и кабелните ни оператори...
    тук някъде се крие истината. продължавам с опитите все пак има и полезна част това занимание - понаучих доста за форматите/компресиите и открих "десетте" разлики от ДВД до ДВД, съответно възможностите на определен плеър и т.н.

А телевиаора го купих най-малко заради телевизионните предавания, но нямаше да е лошо при рядкото гледане на научно популярни и спорт да е пълно удоволствието. За съжаление ми се забави ейчтиписито и съм ограничен в пробите с ХД

* Такааам, при ХД всичко е наред! Остава да схвана защо при СД е така глуповато и безмислено положението...

6. Тук е от
    Nov 2007

Какви са преимуществата и недостатъците на Plazma TV и Rear-Projection TV относно типа технология, а не цената?

7. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Тогава ти остава само Sony 40W4000
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038441

Или срещу малко повече пари:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037567
    Еееее, ма кък лъжат в техноморкета, тва втората половина на 2007г я броят за модел 2008ма http://www.lcd-compare.com/televiseu...A-42Z3030D.htm

Моето лично мнение е, че трябва да е възможно най-нов модел защото големите ЛСД телевизори са в бурно развитие

8.  

9. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте отново!Пак се включвам с въпрос за един проблем!Миналата седмица си купих телевизор PHILIPS 32PFL7803D,но забелязах следния проблем-понякога след като го включа дистанционното става неактивно,т.е. какъвто и бутон да натискам телевизора не реагира.Същото е положението и с копчетата на самия телевизор,даже и това за Power не действа.Аз изключвам телевизора от контакта и при последвалото включване всичко е наред.Та искам да ви попитам дали не е включена някаква функция на телевизора или пък трябва да го водя на сервиз.Много ме е яд тъй като е чисто нов и доста време избирах модела.Моля помогнете със съвет!

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от backinblack
    Еееее, ма кък лъжат в техноморкета, тва втората половина на 2007г я броят за модел 2008ма http://www.lcd-compare.com/televiseu...A-42Z3030D.htm

Моето лично мнение е, че трябва да е възможно най-нов модел защото големите ЛСД телевизори са в бурно развитие
    Бурно развитие търпят най-вече надписите по стикерите на телевизорите. Много по-добре е да купиш топ модел на една година отколкото чисто нов от ниския и средния клас.

11. Тук е от
    Jan 2009

Хм ам всичките страници прочетох и сега на 32-ка съм се орянтирал и .. не видях тук много много предложения и коментари за хитови модели :S Таа моял кажете някои които са с убиистени картини ;0
    И ми кажете къде мога да направя най-добра справка.. тоест къде има най-най голям избор на всички марки и модели за 32-ки ;0 ?? техномаркет сигорно ще кажете но все пак.. да видим МНого благодаря предварително !!!!
    EDIT : Значи попринцип за марка съм се насочил към philips ?? Според мен от прочетеното и информацията която знам са най най-добрите при лсд-тата вмомента ?? прав ли съм или греша ??? Мерси !!
    А и да добавя че искам задължително да е фуллХД
    Благодаря !!!!!!!

12. Тук е от
    Dec 2008

най сетне имам парета за телевизор
    и пак се налага да препрочитам темите... и да питам
    от 3 метра ще го гледам до него ще е PC-to със HDIM вход... да попитам когато играя игрички на тв-то от значение ли е каква ми е видео картата?
    ако е по добора с по висока резолуция на играта и на тв-то ще излиза по кристално ?
    обикновено играя на 1024/768 при това положение на кубчета ли ще е ?
    нали няма да имам проблеми защото системата е вклучена към пц-то да не стане да започне да изкарва звук от телевизора а от пц-то не...
    този най добрия вариант ли е http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037882 видях ,че пише нещо PC резолуция... ала бала
    м/у 2-та кой http://www.sharpbg.com/index.php?productID=249
    защото утре е деня... ще го закача на стената и 2-та имат ли такива стойки.. ?

13. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте!Ще купувам LCD или плазма спрях се на три модела и имам нужда от вашето мнение , кой да избера .
    SONY KDL-40V4000Khttp://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09039013
    TOSHIBA 42XV550PGhttp://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042784
    PANASONIC TH-42PY8Phttp://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038866
    Благодаря ви!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

ехе ходих днес и ги гледах 2-та тв. шарпа 3 години гаранция при 1 изгорял пиксле ти го сменят докато при Samsung-a 2 години гаранция и тря да са ти изгоряли 3 пиксела за да ти ги сменят и 200 лева от горе.. като чели Sharp-a e по добрия избор как мислите?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hipopotama
    ехе ходих днес и ги гледах 2-та тв. шарпа 3 години гаранция при 1 изгорял пиксле ти го сменят докато при Samsung-a 2 години гаранция и тря да са ти изгоряли 3 пиксела за да ти ги сменят и 200 лева от горе.. като чели Sharp-a e по добрия избор как мислите?
    Взимай Шарп-а. По-добър е.
    Само, че трябва да си луд да вземеш 42-ка за 3500 лева като 46-цата струва 3000 лева.
    http://www.sharpbg.com/index.php?productID=250

17. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от hipopotama
    Напълно те подкрепям не че имам шарп (преди имах сони) но абсолютно това е наи-добрата марка на пазара и това го казвам след дълго наблюдение нищо че самсунг имат наи- широката гама евтиното си е евтино не можеш да сравниш А656 с xl8 макар че са с почти еднакви показатели и 140 лв. разлика.

18. Тук е от
    Dec 2008

ами значи SHARP LC-46XL2E е по-добрия вариант така ли ? тоест каква им е разликата м/у този модел и SHARP LC-42XL2E
    освен големината? Днес ще ходя пак до Sharp дано да го имат в наличност LC-46XL2E ако го има направо него ще взема
    Само кабелче за PC-to да препоръчате марка? примерно и от къде мога да го взема HDIM / HDIM ли е най-добре?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 99 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 12:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 13:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 20:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 18:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 13:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе