Да... този weekend ще взема един лаптоп с HDMI порт да тествам посоченият по - горе модел. Проблемът е, че нямам спомен дали в ТМ или някъде другаде имат кабелна телевизия - за да се тества.
Вчера вечерта докато рових се загледах и в SAMSUNG LE-40F86BD - мисля и него да тествам.
Бих бил много благодарен ако дадете предложение за 40 inch или 42 ... (притеснява ме само това, че отреденото място за телевизор е точно 1 метър ... мога да го разширя с максимум 7-8 см ...), като в случая съм склонен да се разделя с кабелният тунер (стига да си залужава).
Прави ми впечатление 8 мс - време за реакция при W4000 - дори и наличието на Bravia 2 процесор за обработка на картината си мисля, че въпросното мазане, което споменава "zlobarov" идва точно от времето за реакция на матрицата.
Бих желал да подчертая, че домашните ни навици (моите и на съпругата ми изразени в процентно съотношение при гледане на нещо посредством телевизор) са - 40 % гледане на филми през PC, 40 - 45 % гледане на телевизия, 15 - 20 % цъкане през нет - а, малко поиграване - а сега с една безжична клавиатура направо изпадам в транз при наличието на добра racing игра. (хахаха)...
Относно плазмите съм малко понаплашен - относно прегарянето и т.н. - обикновенно непознатото плаши (това не начи, че ако вникна по на дълбоко в материята - не бих пробвал )