Първоначално публикувано от
veszxr Здравейте момчета,имам няколко въпроса преди купуване.
Първият и най-важен е кой от двете ТВ-та:Пионер 5090 и дали някой има представа дали се очаква спад на цената на този модел,имаше едно намаление тази зима,или Панасоник 50V10,на една цена са,но за пионера трябва да му взимам и стойка за мебел и евентуално колони,те не са належащи тъй като на първо време звука да може да минава през ресивъра,също така и някакъв външен тунер,което ще завиши цената на Пионера пред Панасоника.
Вторият въпрос е какъв тунер,до преди 7 месеца бях на ITV,но после минах на Кейбълтел цифров,този
http://www.digitalplus-bg.com/products.html ще ми върши ли работа за всичко,по това което прочетох за него е че ако решиш може и сателитна да гледаш,или ако не,може и кабелна цифрова.
Третият въпрос е,при положение че ще се купува и PS3,има ли нужда от Popcorn Hour C-200 за Blue ray,или да си мина na Popcorn Hour A-110.
Горе долу това са ми основните въпроси,идеята е да не дублирам нещо безмислено,или по-точно,ако се вземе Пионера с какъв тунер и какъв медиа плейър да го комплектовам!
Поздрави!