Страница 55 от 99 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

Христославе благодаря за отговора.Иначе виждам че ги разбираш нещата,кажи този TV добър ли е LG32LH2000 аз вече го купих,ама ей така за успокоение.Сложил съм го в спалнята и ще го гледам от около 2,5-3 м добре ли е или да взема 26ца щото бях тръгнал за 26 ама разликата в цените беше 50-80 лв а и 26ците нямаха и двата DVB-t/c тунери

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

за LG32LH2000-нямам подробни наблюдения /виждал съм LH3000 и LH4000/-може би някой съфорумец ще сподели /има и 3 продавачи във форума да се надяваме ,че и те ще си кажат мнението

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Дано да помогнат.Ама като размер добре ли е за разстоянието от което ще гледам,щото на мен ми се струва големичък.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ico_3
    Дано да помогнат.Ама като размер добре ли е за разстоянието от което ще гледам,щото на мен ми се струва големичък.
    За твоето разстояние преди две седмици се чудех дали 42 инча няма да е голям. В момента съжалявам че не взех 46

6. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от ico_3
    Аз също съм с 32 в спалнята която гледам от 2.90,тази от подписа ми.В началото бях сложил 37 но тои ми идваше голям а 26 щеше да ми малее затова минах на варианта 32 който ползвам и като монитор.

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Какво ви е мнението за LCD на TOSHIBA ? Не съм видял никъде да продават новите за 2009 модели(625-635),може би някой знае къде ги предлагат. Иначе в Европа отдавна ги продават и то на добра цена за 42XV625d-100hz около 750 евро .Слагат някакъв процесор който обработва и подобрява SD сигнала до "близки ",както там пише, до HD стойности.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Какво ви е мнението за LCD на TOSHIBA ? Не съм видял никъде да продават новите за 2009 модели(625-635),може би някой знае къде ги предлагат. Иначе в Европа отдавна ги продават и то на добра цена за 42XV625d-100hz около 750 евро .Слагат някакъв процесор който обработва и подобрява SD сигнала до "близки ",както там пише, до HD стойности.
    попитай в техномаркет кога ще ги получават
    http://www.toshiba-bulgaria.com/
    интересно че и трите дистрибутора не предлагат -аудио-видео техника на фирмата
    http://www.toshiba-europe.com/eu/con...group=Bulgaria
    иначе телевизорите на марката са добри - гледай ZV и XV сериите
    серията SV е с LED подсветка и Samsung S-PVA панели
    в серия ZV - Samsung S-PVA панели и
    за останалите се предполага че са Sharp
    след напускането на IPS Alpha Toshiba обяви сътрудничество с Sharp

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от bojomy
    Здравей
    Може да се каже че след твойта реклама и аз си порачах 52X20E за съжаление нямах твоя късмет с новата бройка. Не съм голям разбирач а също не съм много претенциозен но явно не мога да го настроя добре защото не съм много доволен от картината .Гледам цифрова на Евроком . Може ли да споделиш как да извлеча максимума на този модел и как мога да проверя колко време е работила мострата .
    Здравей,
    Никакви настройки не съм правил,че ми се наложи леко преустройство в къщи.И аз съм на Евроком и картината е супер,дори и от аналоговата.Извиках техниците да си оправят сигнала и в момента нямам забележки.
    Цял филм още не съм изгледал.Цифровият приемник съм го включил с обикновен композитен кабел,тъй като скарта пострада при ремонта.Можеш да ползваш и връзка по висока честота,от изхода на сет топ бокса за антена в антенният вход на телевизора.

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Преди малко един от мениджърите в ТМ ми каза,че до месец ,месец и половина се очакват новите модели на ТОШИБА да дойдат, в това число и 100хц. Вносители са си те ,а другите които внасят тази марка май са за други продукти като лаптопи климатици ит.н.

12. Тук е от
    Sep 2005

Здравейте момчета,имам няколко въпроса преди купуване.
    Първият и най-важен е кой от двете ТВ-та:Пионер 5090 и дали някой има представа дали се очаква спад на цената на този модел,имаше едно намаление тази зима,или Панасоник 50V10,на една цена са,но за пионера трябва да му взимам и стойка за мебел и евентуално колони,те не са належащи тъй като на първо време звука да може да минава през ресивъра,също така и някакъв външен тунер,което ще завиши цената на Пионера пред Панасоника.
    Вторият въпрос е какъв тунер,до преди 7 месеца бях на ITV,но после минах на Кейбълтел цифров,този http://www.digitalplus-bg.com/products.html ще ми върши ли работа за всичко,по това което прочетох за него е че ако решиш може и сателитна да гледаш,или ако не,може и кабелна цифрова.
    Третият въпрос е,при положение че ще се купува и PS3,има ли нужда от Popcorn Hour C-200 за Blue ray,или да си мина na Popcorn Hour A-110.
    Горе долу това са ми основните въпроси,идеята е да не дублирам нещо безмислено,или по-точно,ако се вземе Пионера с какъв тунер и какъв медиа плейър да го комплектовам!
    Поздрави!

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет на всички :-)
    Отскоро започнах да се оглеждам за телевизор за кухнята. Предпочитам 19 инча диагонал (16:9), щото толкова ми е мястото там. Но за мое разочарование, всички модели, които видях, включително и Samsung LE-19B650, са с TN матрица.
    Lazarus18, знаеш ли някъде да има 19-инчов телевизор (16:9) с матрица различна от TN, щото е отвратителна за телевизор, който се очаква да се гледа под всевъзможни ъгли.
    Предварително благодаря :-)

P.S: Мисля, че въпросът ми е основателен, щом жена ми вече пропищя за телевизор в кухнята
    :-)

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от veszxr
    Здравейте момчета,имам няколко въпроса преди купуване.
    Първият и най-важен е кой от двете ТВ-та:Пионер 5090 и дали някой има представа дали се очаква спад на цената на този модел,имаше едно намаление тази зима,или Панасоник 50V10,на една цена са,но за пионера трябва да му взимам и стойка за мебел и евентуално колони,те не са належащи тъй като на първо време звука да може да минава през ресивъра,също така и някакъв външен тунер,което ще завиши цената на Пионера пред Панасоника.
    Вторият въпрос е какъв тунер,до преди 7 месеца бях на ITV,но после минах на Кейбълтел цифров,този http://www.digitalplus-bg.com/products.html ще ми върши ли работа за всичко,по това което прочетох за него е че ако решиш може и сателитна да гледаш,или ако не,може и кабелна цифрова.
    Третият въпрос е,при положение че ще се купува и PS3,има ли нужда от Popcorn Hour C-200 за Blue ray,или да си мина na Popcorn Hour A-110.
    Горе долу това са ми основните въпроси,идеята е да не дублирам нещо безмислено,или по-точно,ако се вземе Пионера с какъв тунер и какъв медиа плейър да го комплектовам!
    Поздрави!
    Пионер 5090 и щом имаш ресивър и колони не ти трябва да вземаш тези които предлагат към телевизора
    AZBOX ELITE HD ще ти свърши работа
    а ако не ти се дават пари за тунер си вземи Панасоник 50V10-/ но ако не се лъжа той няма кабелен тунер/
    ако вземеш PS3 за Blue ray - тогава не ти трябва Popcorn Hour C-200-просто ще се дублират-освен ако искаш да теглиш и филми от мрежата /тогава само Popcorn Hour C-200/

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет на всички :-)
    Отскоро започнах да се оглеждам за телевизор за кухнята. Предпочитам 19 инча диагонал (16:9), щото толкова ми е мястото там. Но за мое разочарование, всички модели, които видях, включително и Samsung LE-19B650, са с TN матрица.
    Lazarus18, знаеш ли някъде да има 19-инчов телевизор (16:9) с матрица различна от TN, щото е отвратителна за телевизор, който се очаква да се гледа под всевъзможни ъгли.
    Предварително благодаря :-)

P.S: Мисля, че въпросът ми е основателен, щом жена ми вече пропищя за телевизор в кухнята
    :-)
    под 26" почти всички са с TN
    ето как да ги разпознаеш

иллюстрирано изменение на картината на TN под различни ъгли по вертикала. Има добре забележимо озсветляване на изображението при поглед отгоре и силно потъмняване отдолу

най-малката произвеждана S-IPS матрица е 26"
    http://www.lgdisplay.com/homeContain...prd101_j_e.jsp
    зя това погледни 26" модели
    PHILIPS 26PFL3404H/12 http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09054923

19 и 22" Самсунг са с Best TN матрици
    http://www.samsung.com/global/busine...an_product.pdf
    Samsung произвежда PVA матрици с размер 26"
    http://www.samsung.com/global/busine...02&fmly_id=606
    SAMSUNG LE-26B450 http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052166

а ако не ти се дават толкова пари - хвърли жената от терасата почерпката по случай че си се отървал от нея ще ти излезе по-евтино

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

PANASONIC P50V10E има и трите вида дигитални тунери .

18. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    PANASONIC P50V10E има и трите вида дигитални тунери .
    Да,и аз така знам от спецификацията му,затова попитах ако взема 5090,какъв тунер с HDMI ще ми е необходим.

Христослав,имаш впредвид,че при наличие на PS3,popcornhour C200 не е нужен,а 110 е достатъчен?
    Ако наистина качеството на картината при SD на 5090 си заскужава повече,съм готов да се прежаля за отделен тунер.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 55 от 99 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 21:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе