Страница 64 от 99 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

Здравейте, писах в друга тема, но там не получих отговор ... Спряла съм се на PANASONIC TX-P42U10E http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053 . Какво ви е мнението за него? Някой има ли такъв и дали е става за гледане на Булсатком?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vikisiopro
    Здравейте, писах в друга тема, но там не получих отговор ... Спряла съм се на PANASONIC TX-P42U10E http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053 . Какво ви е мнението за него? Някой има ли такъв и дали е става за гледане на Булсатком?
    модела е едно най добрите предложения в класа си за тези пари

4. Тук е от
    Aug 2009

Здравейте , дойде и моят ред да си купя нов LCD Телевизор. Старото SONY вече здаде багажа и така ориентирал сам се към 32’ монитор, Нямам място за по голям.
    Изчетох доста за LCD от няколко дни на сам. При такава голяма база много трудно човек може да избере Телевизор. Бюджета ми е 1000 лева и не мога да го надхвърлям
    Спрял съм се на модела TOSHIBA 32XV505DG
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037582

Телевизора ще се ползва главно за гледане на Булсат , едва ли ще го връзвам към PC-to, но не отхвърлям на цяло този вариант. Мисълта ми е, че държа много повече на контрастна и ясна картина с наситени цветове, от колкото на по безпроблемна свързаност с PC или PS3 и т.н.

Ако тук има собственици на този модел моля да кажат с две думи имат ли някакви оплаквания. Или ми препоръчайте друга марка и модел, ако има по добър за тези пари но същия размер.
    Мисля в понеделник да го поръчвам.
    Предварително благодаря на Всички

5. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    модела е едно най добрите предложения в класа си за тези пари
    Благодаря за отговора... Отивам да си го купя

6. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Само да кажа че това е лично мое мнение! Аз съм в Америка, тъкмо се върнах от магазина и какво да кажа! Гледах ЛГ Лед, Самсунг Лед и Сони Бравиа 240 Херца, пичове незнам какво харесвате на това ЛГ като цяло. Цветовете са толкова ужасни, Сонито е като избледняло, Самсунга Кърти!!!!

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от jovanoty
    Само да кажа че това е лично мое мнение! Аз съм в Америка, тъкмо се върнах от магазина и какво да кажа! Гледах ЛГ Лед, Самсунг Лед и Сони Бравиа 240 Херца, пичове незнам какво харесвате на това ЛГ като цяло. Цветовете са толкова ужасни, Сонито е като избледняло, Самсунга Кърти!!!!
    А по-подробно лично мнение?
    :-)

Цитат Първоначално публикувано от Identd
    ....Бюджета ми е 1000 лева и не мога да го надхвърлям. Спрял съм се на модела TOSHIBA 32XV505DG
    ..Ако тук има собственици на този модел моля да кажат с две думи имат ли някакви оплаквания. Или ми препоръчайте друга марка и модел, ако има по добър за тези пари но същия размер...
    Привет :-)
    Всъщност, за твоите изисквания има по-добър модел, но е с 60 лв. по-скъп:-)
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051445
    Ако си го поръчаш през Интернет, ще ти излезе около 1017 лв. (5% отстъпка, 10 лв. доставка.)
    :-)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2009

...откога го повтарям аз това, ама кой да слуша

10. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Za moeto oko Samsung Led Tv Ima nai dobrata kartina v sravnenie s ostanalite tv ta v magazina. Nai dobro Cherno I nai qrki cvetove, pri HD.

MOD EDIT: Пиши на кирилица !!

11. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Sorry, no na Iphona nqmam kirilica, inache s udovolstvie!

12. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Za moeto oko Samsung Led Tv Ima nai dobrata kartina v sravnenie s ostanalite tv ta v magazina. Nai dobro Cherno I nai qrki cvetove, pri HD.

MOD EDIT: Пиши на кирилица !!
    ...влиза човек с обективно наблюдение за Самсунг и веднага го лепвате за кирица

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    ...влиза човек с обективно наблюдение за Самсунг и веднага го лепвате за кирица
    Всъщност, samara69, наблюдението е субективно. Затова го попитах за по-подробни впечатления :-) Единственото, което имаме досега е, че според неговото око, черното на Samsung LED е най-черно и има най-наситени цветове :-)

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2009

adtomov какво по точно те интересува? Както казах до него на около 1.5 метра бяха ЛГ Лед и Сонито, еми не бих си зел нито ЛГ то нито Сонито и двата телевизора предаваха все едно са прани в пералня няколко години! Незнам какво има в БГ, но ти лично гледал ли си Самсунг ЛЕД до някой друг ТВ специално на ХД? Имали разлика ако си? Казах няколко пати че просто изразявам мнение, защото много хора копуват ЛГ и много го хвалят Без лоши чувства

П.С. Аз лично имам Плазма Самсунг от която не сам доволен. Прогаря лесно и постоянно има отпечатъци, така че не мислете че имам някакви предрасъдаци към Самсунг, но не мога да си затворя очите и да кажа че ЛГ Лед има по хубава картина примерно

16. Тук е от
    May 2009

adtomov какво по точно те интересува? Както казах до него на около 1.5 метра бяха ЛГ Лед и Сонито, еми не бих си зел нито ЛГ то нито Сонито и двата телевизора предаваха все едно са прани в пералня няколко години! Незнам какво има в БГ, но ти лично гледал ли си Самсунг ЛЕД до някой друг ТВ специално на ХД? Имали разлика ако си? Казах няколко пати че просто изразявам мнение, защото много хора копуват ЛГ и много го хвалят Без лоши чувства

П.С. Аз лично имам Плазма Самсунг от която не сам доволен. Прогаря лесно и постоянно има отпечатъци, така че не мислете че имам някакви предрасъдаци към Самсунг, но не мога да си затворя очите и да кажа че ЛГ Лед има по хубава картина примерно
    Ами че Самсунг правят трагични плазми. Като цяло са 2-ра даже 3-та ръка марка.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Абе тази новата В850 доста я хвалят. Тя ми е в списъка да я разгледам обстойно в най-скоро време.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2009

...аз откога питам за В850 ... сравняват го с V10 като картина и настройки, дори е по-тънък значително, обаче тука си говорят за G10 и G15 само да не е Samsung

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 64 от 99 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 21:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе