Страница 54 от 99 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследноПоследно
Резултати от 796 до 810 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

Цитат Първоначално публикувано от bltmv
    Здравейте приятели,

Като че ли ми дойде и на мен времето да пазаря LCD

Размера на който съм се спрял е 40-42"

От прочетеното от последните странички на темата се ориентирах към тези два модела:

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051975
    http://www.technomarket.bg/product_d...t_id=09052292#

Моля за съвет за избор между двата или някой друг модел в този ценови диапазон

G10 за мачове е по добър

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

n8852, честито мой човек, дано дълги години да му се кефиш. Радвам се, че все още тука има фенове на марката ;-). Аз преди почти 2 години избрах на сестрата 46" модел от тази серия и с мъжът си са мега доволни. Освен това там на хубав сигнал, цифров freeview, качеството кърти. Както и да е, честито отново.

4. Тук е от
    Jul 2009

Значи поводът за въпроса ми е: "SHARP LC-52X20E 2199лв.", за който в параметрите му се дава, че е оборудван с DVB-T тунер и толкова.
    Шарп искат за този телевизор чанта пари и насреща какво? Разтърсих в сайта Шарп.бг и от 32" та до 52" се това: DVB-T тунер.
    Въпросът е: за колко пари Шарп телевизора ще е снабден и с DVB-С тунер?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hivo
    Значи поводът за въпроса ми е: "SHARP LC-52X20E 2199лв.", за който в параметрите му се дава, че е оборудван с DVB-T тунер и толкова.
    Шарп искат за този телевизор чанта пари и насреща какво? Разтърсих в сайта Шарп.бг и от 32" та до 52" се това: DVB-T тунер.
    можеш да си вземеш външен тунер
    доколкото четох в един форум -Шарп ще слагат кабелни тунери в новите моделите /като това не важи за всички страни/доколко е вярно не знам
    SHARP LC-52X20E 2199лв Шарп искат за този телевизор чанта пари
    правен е в Япония и е разбираемо защо цената е висока- когато излезе модела струваше близо 6000 -сега е на приемлива цена

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Шарп искат за този телевизор чанта пари и насреща какво?
    52 инчов висок клас телевизор за смешни пари и ти му търсиш кусури? Един цифров кабелен тунер струва 100 лева и обикновено ги дават безплатно от оператора. Телевизор от този клас струва поне 3000-4000 лева. За разликата може да си вземеш една HD сателитна система и да гледаш с много по-добро качество от кирливата "цифрова" кабелна и куците тунери, които слагат в телвизорите.
    Това е най-атрактивната оферта в момента и ако имаш къде да сложиш такова туловище не си намирай извинения.

7. Тук е от
    May 2009

Аве разберете, че телевизорът е телевизор. Не е нито mp3-плеър, нито 15 тунера, нито дискотека. Всичко се купува отделно. Pioneer правят даже тонколоните като опция. Колкото по-висок клас е толкова по-изчистен от глупости трябва да е модела. Не че не могат да му сложат всички екстри, но за да са от съшия клас крайната цена ще е дива. Аз пак нещо не мога да разбера. Вчера гледах пак LCD-та на Sharp, имаше всякакви от нисък клас до висок от 32 до 65''. На всякакви сорсове цветовете изглеждаха трагично. Виждаше се пикселизация( квадрати ) при движение. Бялото беше неонова лампа, а кожата като кал. Как може да си давате парите за тези елки не ми е ясно.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Всичко е въпрос на настройки и хубав сигнал. Ако си ги гледал на Стамболийски там сигнала е трагичен, а телевизорите не са пипнати.
    Шарп имат леки проблеми с цветовете, но не и такива, които да се видят с просто око.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Благодаря LUDIA,
    X20E серията е страхотна.Моя кумец има повече от година 46 инчовият вариант и преди да взема 52-та,може да се каже че съм имал сериозни наблюдения.Затова не се и двоумих,при това моя беше нова бройка.Сега гледам са останали мостри.
    Между другото поръчах си SHARP LC-42X20E от Метро за 1199лв.Последна нова,не разпечатвана бройка от Благоевград.Ще пристигне в началото на идната седмица,че бил в южна България.
    Куриозът е,че го поръчах в понеделник,а от вчера всички бройки вече били изчерпани,включително и мострите.Мой приятел,който беше на поливането на 52-та,вчера се е опитвал да поръча и не е успял.
    Може да се каже ,че имах късмет.
    За 3 хил.лв. си взех два супер телевизора,за колкото преди 2 години и половина купих плазма.Ако ги бях платил преди година и половина,когато излязоха,като модел,щях да платя около 7-8 хиляди лв.Там,някъде бяха цените.

11. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от n8852

X20E серията е страхотна.Моя кумец има повече от година 46 инчовият вариант и преди да взема 52-та,може да се каже че съм имал сериозни наблюдения.Затова не се и двоумих,при това моя беше нова бройка.Сега гледам са останали мостри.
    Здравей
    Може да се каже че след твойта реклама и аз си порачах 52X20E за съжаление нямах твоя късмет с новата бройка. Не съм голям разбирач а също не съм много претенциозен но явно не мога да го настроя добре защото не съм много доволен от картината .Гледам цифрова на Евроком . Може ли да споделиш как да извлеча максимума на този модел и как мога да проверя колко време е работила мострата .

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като начало застани поне на 3 метра от него Иначе няма как да ти хареса с този сигнал.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bojomy
    Здравей
    Може да се каже че след твойта реклама и аз си порачах 52X20E за съжаление нямах твоя късмет с новата бройка. Не съм голям разбирач а също не съм много претенциозен но явно не мога да го настроя добре защото не съм много доволен от картината .Гледам цифрова на Евроком . Може ли да споделиш как да извлеча максимума на този модел и как мога да проверя колко време е работила мострата .
    Дали е цифрова ? С какъв кабел е вързан телевизора с тунера-HDMI ? /ако е със скарт-си е аналогов сигнала/
    както ти е написал lazarus18 ако гледаш SD сигнал на този 52" - е разбираемо защо не си доволен от картината- пусни си HD и пиши как е

14.  

15. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Като начало застани поне на 3 метра от него Иначе няма как да ти хареса с този сигнал.
    Като за начало го направих по принцип го гледам от 2.50 погледнах го и от 3 метра но явно проблема е в сигнала .

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Дали е цифрова ? С какъв кабел е вързан телевизора с тунера-HDMI ? /ако е със скарт-си е аналогов сигнала/
    както ти е написал lazarus18 ако гледаш SD сигнал на този 52" - е разбираемо защо не си доволен от картината- пусни си HD и пиши как е
    За съжаление тунера има само скарт иначе съм вързал домашно кино Панасоник с HDMI и там нещата са перфектни .Въпроса ми е дали има начин да се подобри на уж Цифров тоест SD сигнал и специално за настроикоите какво бихте препоръчали .
    Как може да се провери колко часа е работил ТВ ?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

2,50-3 метра са малко за гадния сигнал от "цифровите" ни оператори - нисък битрейт на каналите, ниската резолюция, кофти приемници, кофти кабели. Ясно е, че с това ще трябва да направиш компромис донякъде, но пък ефекта от HD филмите ще е уникален.
    Имай предвид, че това е модел с една от най-добрата картина на SD сигнал. Все пак потърси в нета за подходящи настройки. Задължително го гледай в MOVIE MODE.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

LG 32LH2000 има ли DVB-T/C тунери

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bojomy
    Като за начало го направих по принцип го гледам от 2.50 погледнах го и от 3 метра но явно проблема е в сигнала .
    За съжаление тунера има само скарт иначе съм вързал домашно кино Панасоник с HDMI и там нещата са перфектни .Въпроса ми е дали има начин да се подобри на уж Цифров тоест SD сигнал и специално за настроикоите какво бихте препоръчали .
    Как може да се провери колко часа е работил ТВ ?
    смени си тунера/или си купи/-попитай кабелният си оператор-какъв тунер с HDMI предлага
    заработените часове-може да видиш в сервизното меню /писах за това днес в темата за матриците/
    Цитат Първоначално публикувано от ico_3
    LG 32LH2000 има ли DVB-T/C тунери
    има
    A built-in ATSC/NTSC/QAM clear tuner allows this HDTV to receive over-the-air digital broadcast signals and unscrambled digital cable.
    http://www.lge.com/uk/tv-audio-video...v-32LH2000.jsp

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 54 от 99 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 21:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе