Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 12 от 443 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

И двата са много добри за целта за която си решил да ги вземаш. ОБАЧЕ във игрите има много статични компоненти! По тази причина плазмата не е добро решение. Въпреки подобренията във технологиите за тези цели които си си поставил бих ти препоръчал LCD дисплея.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Не си късай нервите с прехвалените тук марки ,вземи си SHARP,напр. LC-37DH65E+DVD Player за 1799лв. от Новогодишната промоция и приключваш.
    Аз поне, не съм виждал по-добър телевизор от SHARP на обикновена SD аналогова телевизия.
    Моя стар SHARP LC-32Р55E предава много по-добре SD и DVD от плазмата ми Панасоник.Контраста му е само 800:1 срещу 10 000:1 на плазмата.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

mn_k, този модел на Philips е наистина трагичен. Още го помня като излезна. Тествах го за един приятел, който въпреки забележките ми го купи. Още си го ползва и не се оплаква, но според мен е доста зле дори и за сравнително стар модел. Беше първия модел, който гледах с такъв динамичен контраст и се чудих кой болен мозък го е измислил.
    Сега при Philips нещата са различни що се отнася до SD сигнал. Моделите има от 7-ма и 9-та серия са много напред в това отношение.
    Иначе както n8852 ти е казал при Sharp нещата винаги са били добре в това отношение.
    Само не бих ти препоръчал от 42 да минеш на 37 инча. Струва ми се беузмие.

5. Тук е от
    Dec 2004

Не е за мен 37-цата.

В неделя ще се пазарува.
    Благодаря за съдействието!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от toni.penkov
    Здравейте Всички,

Имам следната дилема за Сони ЛСД телевизор 32.37 или 40 инча, надявам се да ми помогнете с мнения и препоръки :

Изисквания :

1.100хз или тяхната система мотион флоу
    2.последен модел бравиа енгин / по възможност 2 или про / Не знам каква е разликата но виждам ,че високите класове го имат.
    3.DVB-C тунер / понеже прочетох тук ,че избягвам необходимоста тв-то да е монитор на Булсатком-а / . Нямам булсатком още но когато се свързах с техник на булсатком той ми обясни ,че няма тв-та с вграден тунер на пазара който да им послужи като ми сложат техната телевизия .
    Така , че не знам това до колко е изискване за сега
    4.33 000 или 50 000 :1
    5.Не знам 10бит панел какво значи но някой от вас ще ми помогне
    6.Цена около 2500 лв. за 40' или до 2000 за 32' . / наблюдавам ,че под 40' няма високо качество а именно моята идея беше да направя компромис с големината за сметка на всичко останало и да взема 32' но топ модел /

Предложения :

1.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039013
    2.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041460 - тук според ТМ липсва DVB-C тунер и това е единствената причина да не отида и го купя. според sony.bg е друго но не знам на кое да вярвам.
    3.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038568

Ще го гледам от 2-3 метра като за начало , имам кабелна за сега но мога да сложа Булсатком и ще си купя PS3 в комплект с модела който избера.
    Също имам нотебоок с обикновен изход само,но ще го използвам за да гледам филми от него на тв-то.

Интересуват ме също и другите марки но за 1 ден реших да обърна внимание на СОНИ , които са номер. 1 според повечето коментари.
    Ще съм благодарен на всеки съвет и коментар. Не съм много вещ и моля да ме извините за грешките относно техническите данни .
    Привет toni.penkov
    1.100Hz и Mотion flow са две различни неща
    100Hz - вкарва междинни празни /тъмни / кадри-и вместо стандартните 50 кадъра в секунда имаш 100 кадъра и резултата е по контрастна картина и ги няма замазванията на контурите на образа -идеално за ползване при гледане на спортни предавания
    Mотion flow - взема два последователни кадъра за база -изчислява движението на обектите и генерира един междинен пълноценен кадър-резултат-една по плавна картина
    2.Високия клас/серията X/имат Bravia Engine Pro-a сериите W и V са с Bravia engine 2
    3.DVB-C -е тунер за кабелна телевизия а не за сателитна-каквато е Бусатком-за нея ти трябва телевизор с вграден DVB-S2 тунер
    за съжаление у нас такива модели не се предлагат /всички модели на SONY са с вграден DVB-C и DVB-Т/
    4..33 000 или 50 000 :1-това е динамичният контраст на телевизора /нативният е обикновенно от порядъка на 1200-2000/разбира се колкото по-голям е контраста толкова по добра е картината-има дълбочина на образа-триизмерност
    5.10 битов панел-означава че телевизора ти възпроизвежда повече цветове /за разлика от този с 8 битов/и имаш по-плавни преливания на цветовете при цветна заливка на екрана-повече нюанси
    6.Много правилно си се ориентирал-по-добре 32" топ модел /с почти идеална картина/ отколкото по-голqм по-нисък клас но с нискокачествена картина

от трите ти предложеноя това е наи доброто SONY KDL-40W4500 2,649.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041460
    от другите марки хвърли поглед на SHARP и след това на PHILIPS
    разгледай тези модели
    http://www.sharpbg.com/index.php?cat...D=88&offset=32

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mn_k
    Всички знаещи тук имате добро мнение за Philips?! Аз съм много разочарован от 42PFL7662D. От миналата Коледа си късам нервите с него. На SD е ужасно. Освен това продължавам да имам проблеми с него. Писах за тях миналата година. Бях първия оплакал се в сервиза, но след мен имаше още пристигнали бройки. Сменяха ми софтуер, захранване, изгоря памет. Сега пак има проблем, но нямам нерви. Но основното е лошата SD картина и много дразнещия динамичен контраст. Това ме кара да не се заглеждам много по тази марка вече.
    За Самсунга също не съм с добро впечатление. Имам опит с видеокамерите им. Много екстри и нови технологии на прилична цена, но като цяло недоизпипани. Веднага правиш разлика, когато работиш с продукт от същия клас, но друга марка. Естествено и крайния резултат(образ) е по-добър.
    Аз ли съм толкова голям карък и попадам на лоши бройки?
    Въпреки моите впечатления, бихте ли препоръчали конкретни модели?
    37-40", под 2000лв., за SD най-вероятно аналогова.
    съгласен съм казаното от теб за 42PFL7662D-но от една година насам PHILIPS промениха доста неща
    нещо което повечето хора незнаят е че PHILIPS нямат собствени заводи за производство/имат само изследователски лаборатории/ и сключват договори за производство на "ишлеме"-след многото оплаквания и рекламации на модели Тв и Двд -компанията наложи финансови санкции на производителите и тотален качествен контрол/в по тежките случаи дори прехвърли производството другаде
    за Самсунг -те продължават да си произвеждат-хубави но недоизпипани модели/е не мога да отрека че не се забелязва подобрение/за качеството може всеки да прецени по многото REFURBISHED телевизори
    и за твоя нов избор накрая-погледни SHARP /имат само 1% телевизори влезли в сервиз/
    SHARP LC-37XL8E 2039лв http://www.sharpbg.com/index.php?productID=271

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

hristoslav2 ,

Благодаря за бързият отговор и помощ в тази каша от екстри
    В ТМ нямат голям избор от x серия за съжаление на Сони в рамките около 2500 лв.
    Засилвам се към 100хз и W серия. Не знам само KDL-40W4500 дали има 8 или 10 битов панел.

Има ли някои модели които можеш да ми препоръчаш на СОНИ/които съм пропуснал/ или ШАРП ?

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

mn_k не се сърди, но си избрал най-слабия модел на фирмата. Той наистина се държи зле.

11. Тук е от
    Dec 2004

През декември 2007г. не беше най-слабия. А и няма на кого да се сърдя, освен на себе си. Само споделям опита си.
    Парен каша духа.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

hristoslav2 ,
    Засилвам се към 100хз и W серия. Не знам само KDL-40W4500 дали има 8 или 10 битов панел.
    Аз гледам и следя само Сони и Самсунг, за мен това са марките от който ще се купя ТВ, и за Сони 40W4500 има 10битов панел, BRAVIA ENGINE 2, модел от октомври 2008, най-добре потърси инфо има много..., аз бих си взел 46W4500

13. Тук е от
    Jan 2009

raiders,

http://www.sony.bg/comparison/kdl40w.../kdl46w4500aep - няма разлика освен в големината. 400 лв. са си 400 лв
    А и го няма в ТМ.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

raiders,

http://www.sony.bg/comparison/kdl40w.../kdl46w4500aep - няма разлика освен в големината. 400 лв. са си 400 лв
    А и го няма в ТМ.
    6 инча за 400 лева си е далавера стига да имаш къде да го наместиш.
    В сайта им го има, но дали го има наистина трябва да се провери:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09043294

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

raiders,

А и го няма в ТМ.
    Ами чакам да падне малко цената на 46W4500 или Самсунг 46 786, това е от мен

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zarul
    Моля да ми помогнете да избера телевизор. Колебая се между два модела. Само те ме интересуват.Нищо друго!Просто искам някой експерт да ми каже кой от двата е по подходящ за моите нужди! А те са:

ИГРАНЕ НА ИГРИ (Xbox360,PS3) И ГЛЕДАНЕ НА ФИЛМИ! НИЩО ДРУГО! БЕЗ КАБЕЛНА>БЕЗ ЦИФРОВА!САМО ИГРИ И ФИЛМИ!

Моля ви, отговорете ми възможно най бързо, понеже имам само два дни на разположение. След това ще е късно! Не ме питайте защо! Просто ми помогнете в избора!

Panasonic TH42PZ80

ИЛИ

Samsung 40A656

Това са те !

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО> МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН! ПРОСТЕТЕ ЗА НЕВРЪСТНАТА ТЕМА,НО МИ Е МНОГО СПЕШНО И ВАЖНО!
    Здравей zarul!
    Според мен по-добре си вземи Samsung 40A656, справя се много добре с игри от лаптопа (докарва 1920 x 1080 дори и от D-sub), с конзола не съм го пробвал, не се забелязва никакъв лаг. Изобразява отчетливо детайлите на играта. Гледането на филми на него е истинско удовлствие. Много добро черно, доближаващо се до това на плазмите.
    Panasonic TH42PZ80 е страхотна плазма, поне по това което чета в нета, но не забравяй, че все още има риск от screen burn при продължителен гейминг на игри със статични изображения (например някоя стратегия). Иначе за филми се справя повече от отлично, може би едно ниво над Samsung 40A656.

18. Тук е от
    Jan 2009

raiders,

От къде мога да купя 46W4500 ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 443 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе