Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 62 от 443 ПърваПърва ... 1252606162636472112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от fiuri
    В момента имам SAMSUNG LE-37M86 и понеже е малък за Хола, ще го местя в Спалнята...

За Хола искам 46" , да подържа 1920*1080р , и на прилична цена. Спрял съм се на този (SAMSUNG LE-46M86) модел:

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027249

Гледам, че може да се вземе през интернет за 1805лева. Тази цена напълно ме устройва.

Та въпроса ми е има ли в момента на пазара подобен модел ( LCD, 1920*1080р , 46") за по-малко пари?
    На тази цена няма нищо друго, което да си заслужава.
    Провери само дали това не са останали залежали мостри.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    На тази цена няма нищо друго, което да си заслужава.
    Провери само дали това не са останали залежали мостри.
    Ще звънна да попитам. 10x.

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Един бърз въпрос-Какво означава следния текст?"Тунери:CI+ (за поддържаните кабелни оператори) и H.264 (за поддържаните оператори)" Предварително благодаря за изчерпателния отговор

5. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Някой ако може да сподели обективно мнение за SAMSUNG PS-50A656, че го обмислям като вариант... а не намерих по-подробно мнение за характеристиките му. Малко съм закъснял след промоцията, но ако се справя добре смятам че за размера цената му пак е прилична

6. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте.Някой знае ли как може да се влезе в сервизното на Panasonic plasma модел : PANASONIC PLASMA TH-42PX8ES ?

7. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от lepetrov
    Един бърз въпрос-Какво означава следния текст?"Тунери:CI+ (за поддържаните кабелни оператори) и H.264 (за поддържаните оператори)" Предварително благодаря за изчерпателния отговор

CI - Common interface, слот в който се слага съответния разкодиращ модул,
    H.264 - метод за компресия на цифрови сигнали, ако твоя оператор го използва,
    си взимаш от тях съответния CI модул и гледаш цифрови канали без допълнителен декодер.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Lazaruss18- ето какво пишат в един руски форум за фърмуера за панасоник
    Доброго дня,
    боюсь она (прошивка) вам не поможет. Поскольку для её залива (в модели 8-й серии), необходим файл прошивки, кабель, прога и ключик к ней. Всего этого нет даже в официальных сервисах (по крайней мере на Украине).
    Сервисники вместо перепрошива, тупо меняют материнку телевизора. Как мне пояснили- это политика Панасоника.
    Сорри, если огорчил.

Изобщо тъпа история-вместо да заредят нов фърмуер-сменят шасито

10. Тук е от
    Feb 2009

@bogdan69

пробвай да държиш V- на телевизора натиснато и същевременно натисни няколко пъти 0 на достанционното.
    При мен бутона V- е отзад вдясно, под едно капаче, при твоя модел незнам дали къде е точно.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте отново. Все още не съм си купил телевизор, защото го обмислям кой да бъде. След много дълго четене и ходене по магазините съм се спрял на три модела.
    1. Panasonic TH-42PY80P
    2. Samsung 40A656
    3. Philips 42PFL7603H
    За да ви припомня ще кажа, че ще гледам цифрова телевизия пускана от кабелна през коаксиалния кабел, но чрез приемник с карта. Разбира се ще гледам често и филми от компютър през HDMI. Игри и броузване няма да има нито за миг. Разстоянието от което ще гледам е около 3 м и малко в +. Често гледам спорт, ако е от значение. Парите с които разполагам е 2200 лева. Ако може да споделите мнение кой модел да взема ще съм много много благодарен. И последен въпрос - на Самсунга върти ли се стойката и ако да на колко градуса, а ако не на тези на които им се въртят стойките на колко градуса може да се завърти? Това е свързано с предстоящото ми разместване - да знам кое къде и как!

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако наистина няма да го ползваш за монитор, то плазмата е най-добрия избор. Не че Самсунга е лош, но е 2 инча по-малък, а Филипса е с по-лошо черно.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако наистина няма да го ползваш за монитор, то плазмата е най-добрия избор. Не че Самсунга е лош, но е 2 инча по-малък, а Филипса е с по-лошо черно.
    А ако 42 инча ги гледам от 2.50 как ще е! Просто ми харесва тази плазма на Панасоник, а се чудя как да разместя?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Взимай твърдо Панасоника-страхотна плазма на супер цена!
    няма кжо да се чудиш особено щом няма да се играе и да се ползва за монитрор!
    Няма никакви проблеми да гледаш от 2.5 м.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от veni
    Взимай твърдо Панасоника-страхотна плазма на супер цена!
    няма кжо да се чудиш особено щом няма да се играе и да се ползва за монитрор!
    Няма никакви проблеми да гледаш от 2.5 м.
    Благодаря за отговора!
    А ще трябва ли да зумвам филмите от компа, за да махна черните ленти от горе и долу, защото гледам често филми от компютър - на вечер по два да речем! Няма ли опастност от прогаряне?

17. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от stennly
    Благодаря за отговора!
    А ще трябва ли да зумвам филмите от компа, за да махна черните ленти от горе и долу, защото гледам често филми от компютър - на вечер по два да речем! Няма ли опастност от прогаряне?
    Като си взех плазма си настроих KMplayer да ги зумва филмите на цял екран и си мислех че след като мине разработката (200 часа) ще върна нормалните настройки на плеара, но всички в къщи свикнахме да ги гледаме по този начин филмите и вече не ни прави впечатление. В различните плеари има най-различни видове zoom и въпросът е да избереш този който най-много ти допада.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от moher4o
    Като си взех плазма си настроих KMplayer да ги зумва филмите на цял екран и си мислех че след като мине разработката (200 часа) ще върна нормалните настройки на плеара, но всички в къщи свикнахме да ги гледаме по този начин филмите и вече не ни прави впечатление. В различните плеари има най-различни видове zoom и въпросът е да избереш този който най-много ти допада.
    От гледна точка на софтуер проблеми нямам - плеяри, кодеци ..... KMplayer наистина предлага доста опции за зумване, макар да не сам го ползвал за ТВ, а само за монитора на компа, че съм със 17 инчов монитор. Така и не намерих смисъл да си купя по голям монитор и то само заради едни филми. От тук ми дойде идеята да си купя телевизор за тази цел. Явно ще трябва да се прави съотвения зуум. Как се виждат филмите от компютъра на плазмата?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе