На тази цена няма нищо друго, което да си заслужава.Първоначално публикувано от fiuri
Провери само дали това не са останали залежали мостри.
На тази цена няма нищо друго, което да си заслужава.Първоначално публикувано от fiuri
Провери само дали това не са останали залежали мостри.
Ще звънна да попитам. 10x.Първоначално публикувано от lazarus18
Един бърз въпрос-Какво означава следния текст?"Тунери:CI+ (за поддържаните кабелни оператори) и H.264 (за поддържаните оператори)" Предварително благодаря за изчерпателния отговор
Някой ако може да сподели обективно мнение за SAMSUNG PS-50A656, че го обмислям като вариант... а не намерих по-подробно мнение за характеристиките му. Малко съм закъснял след промоцията, но ако се справя добре смятам че за размера цената му пак е прилична
Здравейте.Някой знае ли как може да се влезе в сервизното на Panasonic plasma модел : PANASONIC PLASMA TH-42PX8ES ?
CI - Common interface, слот в който се слага съответния разкодиращ модул,Първоначално публикувано от lepetrov
H.264 - метод за компресия на цифрови сигнали, ако твоя оператор го използва,
си взимаш от тях съответния CI модул и гледаш цифрови канали без допълнителен декодер.
Lazaruss18- ето какво пишат в един руски форум за фърмуера за панасоник
Доброго дня,
боюсь она (прошивка) вам не поможет. Поскольку для её залива (в модели 8-й серии), необходим файл прошивки, кабель, прога и ключик к ней. Всего этого нет даже в официальных сервисах (по крайней мере на Украине).
Сервисники вместо перепрошива, тупо меняют материнку телевизора. Как мне пояснили- это политика Панасоника.
Сорри, если огорчил.
Изобщо тъпа история-вместо да заредят нов фърмуер-сменят шасито
@bogdan69
пробвай да държиш V- на телевизора натиснато и същевременно натисни няколко пъти 0 на достанционното.
При мен бутона V- е отзад вдясно, под едно капаче, при твоя модел незнам дали къде е точно.
Здравейте отново. Все още не съм си купил телевизор, защото го обмислям кой да бъде. След много дълго четене и ходене по магазините съм се спрял на три модела.
1. Panasonic TH-42PY80P
2. Samsung 40A656
3. Philips 42PFL7603H
За да ви припомня ще кажа, че ще гледам цифрова телевизия пускана от кабелна през коаксиалния кабел, но чрез приемник с карта. Разбира се ще гледам често и филми от компютър през HDMI. Игри и броузване няма да има нито за миг. Разстоянието от което ще гледам е около 3 м и малко в +. Често гледам спорт, ако е от значение. Парите с които разполагам е 2200 лева. Ако може да споделите мнение кой модел да взема ще съм много много благодарен. И последен въпрос - на Самсунга върти ли се стойката и ако да на колко градуса, а ако не на тези на които им се въртят стойките на колко градуса може да се завърти? Това е свързано с предстоящото ми разместване - да знам кое къде и как!
Ако наистина няма да го ползваш за монитор, то плазмата е най-добрия избор. Не че Самсунга е лош, но е 2 инча по-малък, а Филипса е с по-лошо черно.
А ако 42 инча ги гледам от 2.50 как ще е! Просто ми харесва тази плазма на Панасоник, а се чудя как да разместя?Първоначално публикувано от lazarus18
Взимай твърдо Панасоника-страхотна плазма на супер цена!
няма кжо да се чудиш особено щом няма да се играе и да се ползва за монитрор!
Няма никакви проблеми да гледаш от 2.5 м.
Благодаря за отговора!Първоначално публикувано от veni
А ще трябва ли да зумвам филмите от компа, за да махна черните ленти от горе и долу, защото гледам често филми от компютър - на вечер по два да речем! Няма ли опастност от прогаряне?
Като си взех плазма си настроих KMplayer да ги зумва филмите на цял екран и си мислех че след като мине разработката (200 часа) ще върна нормалните настройки на плеара, но всички в къщи свикнахме да ги гледаме по този начин филмите и вече не ни прави впечатление. В различните плеари има най-различни видове zoom и въпросът е да избереш този който най-много ти допада.Първоначално публикувано от stennly
От гледна точка на софтуер проблеми нямам - плеяри, кодеци ..... KMplayer наистина предлага доста опции за зумване, макар да не сам го ползвал за ТВ, а само за монитора на компа, че съм със 17 инчов монитор. Така и не намерих смисъл да си купя по голям монитор и то само заради едни филми. От тук ми дойде идеята да си купя телевизор за тази цел. Явно ще трябва да се прави съотвения зуум. Как се виждат филмите от компютъра на плазмата?Първоначално публикувано от moher4o