Първоначално публикувано от lazarus18В момента при онлайн пазаруване има 5% отстъпка и може да вземеш този модел за 2850 лева:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09039794
Не съм успял да прескоча до miro_vampiro както му обещах да тестваме новите плазми на Самсунг, но поразцъках малко този модел и харесах резултата. Има задълбочени настройки, с които ще се постигнат добри цветове. В магазина трудно се добива реална представа за контраста и черното на плазмите, но ми се стори, че е малко по-слабо от на моделите на Панасоник. Цената обаче е доста по-ниска, а и дизайна определено е по-добър.
Виж го дали ти харесва.
Този май ще задоволи изискванията ми ще отида да го видя live.
Всичко е въпрос на късмет.Първоначално публикувано от granityМного и от най-различно естество,все още не са преодоляли напълно проблема с отпечатък на изображенията,в офиса за 4 години сменихме 3 техни модела поради невъзможност да бъдат отремонтирани проблемите все бяха в панела,т.е.по разумно бе да ни го заменят с нов от колкото да поръчат панел за стария.На сегашният отново се губят около 5см. от долната част на екрана ,просто не работи целият панел.Консумацията им на ток е по голяма отколкото при другият производител,макар че това едва ли е толкова важно.Имал съм възможноста да бъда много пъти в сервиза на ТМ-Бургас през цялото време бе заринато с тв.на тази марка ,а Панасоник не видях нито веднъж.И накрая като цяло работят по кофти от плазмите на Панасоник.