Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 136 от 443 ПърваПърва ... 86126134135136137138146186 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,026 до 2,040 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Apr 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравейте на всички съфоромци.
    Някой пробвал ли е да зака4и външен хард към Самсунга LE40A856, дали го вижда като устройство?
    и колко GB? Ясно е ,че работи от флаш памет.
    Поздрави.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2001

От Варна съм, промоцията на самсунг 856 може би е разграбена, търся с кого да се обединим да взема SAMSUNG LE-40A856 /скайп astralev

Спохождат ме ред проблемни мисли от сорта:
    -как ще се изчисли цената ?
    -как ще важи гаранционната карта понеже може би е една за двата и целта им е или да разкарат дефектна партида или пък залежала?

Вкарали са в брошурата с промоциите 32 инчовия филипс 9604 с цена 1999 лв а той си е толкова от месец и без промоцията .
    Всичко е една голяма лъжлива реклама

4. Тук е от
    Apr 2009

Имам следното питане кой от двата модела е за предпочитане и съответно какви са разликите между тях
    PHILIPS 32PFL5604H
    PHILIPS 32PFL7403D
    За първия пише че може да плейва hdx264 дали ако му сложа външен диск ще мога да си плейвам филми, как стой въпроса при него със субтитрите, .mkv формат чете ли ?
    Как се влиза в сервизното меню за да проверя колко часа е работил ?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от georgisat
    Здравейте на всички съфоромци.
    Някой пробвал ли е да зака4и външен хард към Самсунга LE40A856, дали го вижда като устройство?
    и колко GB? Ясно е ,че работи от флаш памет.
    Поздрави.
    Не го вижда !! Само флашки.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от madpad
    Имам следното питане кой от двата модела е за предпочитане и съответно какви са разликите между тях
    PHILIPS 32PFL5604H
    PHILIPS 32PFL7403D
    За първия пише че може да плейва hdx264 дали ако му сложа външен диск ще мога да си плейвам филми, как стой въпроса при него със субтитрите, .mkv формат чете ли ?
    Как се влиза в сервизното меню за да проверя колко часа е работил ?
    Първия е Full HD ама за 32 " се говори че няма чак толкова голямо значение....
    Значи за външен хард диск забрави(5604H) няма да стане.През USB не вървят субтитри и не възпроизвежда MKV та.Относно субтитрите писах до поддръжката на Philips и чакам отговор......
    Втория е 100 Hz което е добре ама контраста му е по-слаб......

7. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    АКо погледнеш назад в постовете ще видиш, че е доста хвален и препоръчван откакто е излезнал. Определено един от най-добрите модели в момента във средно/високия клас.
    Много Благодаря
    Извинявам се че се повтарят запитванията но прегледах коментарите но ми е убегнал

8.  

9. Тук е от
    Mar 2009

Кажете ми какво ви е мнението за DVB-C тунерите при телевизорите. Има ли смисъл от тях, защото искам да гледам цифрова и HDTV телевизия (до колкото я има де) или един Set-top-Box с HDMI изход ще върши същата работа. Но като го прекарам през HDMI да не ми се загубят някои опции от менюто на телевизора (като 100Hz, и някви други филтри и настройки). Питам защото тази промоция, която тече в момента на Техномаркет е доста съблазнителна, но телевизора не разполага с DVB-C тунер.
    Не ме интересуват другите опции (като четене на mkv, mp3, Internet и други такива). Просто искам качествена картина, която да изглежда колкото се може по-реална (рязка, дълбока, триизмерна) като говоря за HD сигнала де (HDTV каналите, HD филмите от HTPC-to, Blue-Ray). Основно искам да гледам Discovery HD, National Geographic HD и Eurosport HD. До сега все клонях към някои модел на Сони (W4500, W5500, V5500 - 40 инча). Но и този Самсунг си заслужава парите по това, което съм чел, а и много ме съблазнява това че е 48мм дебел, а ще стои точно на стената. Как стои и въпроса с ремонтите.

Чувал съм че Самсунг се развалят повечко, а Сони по малко влизат в бокса. (Дано да не се налага на никои де)

10. Тук е от
    Mar 2009

Някои знае ли дали новите плазми на Панасоник ще имат DVB-C. Говоря главно за някои от новите модели, които ще стъпят на пазара през тази година (V и Z серията)

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от 4efosan
    Някои знае ли дали новите плазми на Панасоник ще имат DVB-C. Говоря главно за някои от новите модели, които ще стъпят на пазара през тази година (V и Z серията)
    със сигурност,виж тук :София Комерс - http://www.panasonic.de/html/de_DE/P...1807/index.htm

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от 4efosan
    За различните държави много често се слагат различни тунери. Затова е редно да се изчакат и провери. Със сигурност вече пуснатия модел G10 има DVB-C тунер, включително и за HD канали по мрежата.
    Иначе най-големия плюс от такъв тунер е липсата на отделно дистанционно за превключване на каналите.
    Гледам, че при германците в модела V10 пише и за DBV-S тунер плюс всички останали. Не е ясно дали и при нас ще е така.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Привет, ентусиасти!

Извинете ме, че разводнявам еуфорията около Самсунг 856 комбо промоцията

Искам да ви запитам дали някой от вас случайно не е собственик на Samsung PS-50P96FD http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033012 ?

Да, стар модел е, обаче помня преди една година като го видях как ми потекоха лигите, а и сега цената е постижима. Опитах се да го сравня по параметри с други плазми на пазара (спрямо цената) и (както казва Любо Нейков) - мисла, мисла... мисла и по ено време си викам "ей, най-сетне нещо полезно ф тоа скапан живот!"

Сериозно, кои са според вас силните му конкуренти, имайки предвид и цената, (може и LCD) ? Може би прекомерно съм се нахъсал да го харесам и не съм безпристрастен...

A, да, телевизорите, които на мен ми се видяха лицеприятни и конкурентноспособни (по параметри), всичките са LCD:
    SHARP LC-46X20E
    SONY KDL-46W4000K
    PHILIPS 47PFL5603

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Щаситата бяха за hristobotev
    Мерси, чак сега видях че си написал цяла статия за шаситата.... ама няма кой да чете

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Привет, ентусиасти!

Искам да ви запитам дали някой от вас случайно не е собственик на Samsung PS-50P96FD http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033012 ?

A, да, телевизорите, които на мен ми се видяха лицеприятни и конкурентноспособни (по параметри), всичките са LCD:
    SHARP LC-46X20E
    SONY KDL-46W4000K
    PHILIPS 47PFL5603
    Според мен не може да сравняваш тези 46-ци с 50-ка. Разликата в размера е голяма и ако имаш къде да сложиш плазмата може би си заслужава.
    Модела е на 2 години и има доста забележки, но цената наистина е убиец. Модела е идеален за филми във висока резолюция в сравнително тъмно помещение. На СД сигнал си е направо зле, а на този голям екран това си личи мног.

Ако все пак решиш да преглътнеш размера то първите 2 от посочените ЛСД-та са почти идеални. Не мога да откажа, че отстъпват по нещо значимо на по-новите си два пъти по-скъпи наследници.

17. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте,моля за помощ.Искам да си купя нов телевизор и съм се спрял на следните модели,моля за съвет кой от тях е най добрият избор.Ограничен съм с парите до 1350 лева.Най ми се ще да взема 37 инчовото защото е на добра цена и с добри параметри,но дали е така вие ще кажете.Та кой от тези телевизори дава най добър образ,а също така кой предава най ярка картина(и това е от голямо значение за мен).Благодаря предварително.

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051786

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052400

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052368

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052013

18. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от tsanko
    Днес бях в ТМ ЦУМ и го нямаше.. Като го докарат ще ида да го видя пак... Иначе последния път като го гледаш вървеше реклама на Самсунг и движението беше малко мазно...
    Philips *5604 е с матрица на LG Displays (S-IPS). Вече беше казано в този форум от madmaxx (и проверено). Остава да приемем, че "мазното" е част от личното ти възприятие за света на плоските дисплеи. :-) Или електрониката на Philips отказва, за което ще ти е нужен адвокат :-)
    :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе