Първоначално публикувано от
KillingTime Бих бил доволен някой ако има готови настройки на картината от менюто да ги предостави тук.
Вчера реших да свържа стария си лаптоп Тошиба който има д-суб изход към телевизора и за това си купих такъв кабел VGA-VGA. Направи ми впечатление , че когато го включих към телевизора и се развали картината на телевизията - стана на линиии и само имаше звук със шум. Когато изкарах кабело от компютъра и се оправя.
Е не мога да го направя да вади рещим дуал вю и не мога. Картата е ати x200 или x300 (ще излъжа) и в контрол панела за дисплеите не ми е активно нарисуваното телевизорче, а имам избор само от дисплея на лаптопа и друг монитор. Както и да ги въртя не излиза картина на телевизора. Когато дам отметка в настройките на 2рия монитор (нещо беше extended desktop) тогава се вижда само wallpapera. Интересното е , че в сейф мод се вижда десктопа и също когато буутвам се вижда как зарежда уиндоуса и като зареди и изгасва. Забелязах, че самия кабел е дебел и хубав(2 метра) и има 14 пина, данеби да трябва да е с 15 пина?
Ще бъда благодарен ако ми дадете някакви насоки !
Поздрави !