Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 186 от 443 ПърваПърва ... 136176184185186187188196236 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,776 до 2,790 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Каква марка и модел даси взема лцд 32инча?Предимно штесе гледа на сателитен приемник.Няма да имам нужда от никакви други екстри кат usb-и т.н,само искам перфектна чиста картина ништо друго,до 1500лв.След като няма да ползвам екстри пак струвалиси да дам 1500лв,могали даси намеря на по ниска цена с идеална картина.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Прощавайте, но някой да знае какво точно означава LAN (For Modem) опцията при някои модели ЛГ ? Един малко ламерски въпрос, но съм изпуснал технологиите през тази година. Благодаря !

4. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от diav0l0
    Нека някой от тези които си взеха от предишната промоция А856 да пишат за впечатленията си.
    За мен дилемата беше избор между Самсунг40А856 и Филипс 42PFL5604H. Основен недостатък на Самсунга е липсата на DVB/C тунер, а това което натежа основно е предимството на 100те херца и възможността да гледам клипове и филми (вкл. и .MKV) през DLNA. По-доброто бързодействие се забелязва при бързо движение на камерата, където на Самсунга няма накъсване за разлика от Филипса.
    Относно подсветката не мога да кажа, че е абсолютно равномерна, срамота е за висок клас телевизор да е така, но не е и нещо което да влияе на качеството на образа.
    Лично аз съм доволен от избора си. Сега бих помислил за LG42LH5000/4000/7000 или по-новите серии на Филипс.
    Цената един месец след "великата промоция" е смешка, "страхотен" маркетинг на Техномаркет!!!

5. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Незнам мисля че за тези пари модела си е идеален но трябва да отида даго видя как е в действие 40А856
    интересува ме ще могали да плейвам от ПС-то на горепосоченият модел 720п 1080п филми ще използвам HDMI to DVI
    няма смисъл да се дават един куп пари и след няколко месеца цената да е близо наполовина
    вече съм правил тази грешка и немисля да е повтарям!
    за дейноста която мисля да използвам ЛСД-то мисля че модела на Самсунг 40А856 ще е повече от перфектен

6. Member
    Тук е от
    Feb 2007

Впечатления след седмица (относно промоционалните самсунги):
    - Взехме А686 заради moonstone дизайна ^_^. Христослав е посочил горе разликите в моделите, всичко друго е еднакво, вкл. панелите - дори и в интернет цените са еднакви за двата модела (макар и по-високи оттук ...)
    - А856 мисля, че има в допълнение wiselink pro (т.е. поддържа и някакви типове видео през wiselink USB-то). Доколкото съм чел, всичко това може да се активира през сервизното меню, ако въобще някой го касае
    - Гледайки инфото в сервизното меню не виждам никакви проблеми с партидата, сравнявайки с мнения от форумите на avforums и ixbt. Версията на firmware-а е 1022, не съм слагал още 1023, тъй като има доста хора с негативни мнения и засега изчаквам, тъй като за съжаления няма changelog на промените.
    - Относно подсветката ... четейки за недостатъците на CCFL панелите и като съм виждал проблемите на W5500, този е "цвете" . Ето една снимка от телефона (не особено добра), положението е сравнително нормално за момента - http://i42.tinypic.com/30wy0ec.jpg. Според мене трябва да се имат няколко неща в предвид: голяма част от първоначалните "проблеми" с нея се оправят в рамките на първите 2-3 седмици работа на телевизора (въпреки че съм чел и за обратния ефект); при лек натиск с предоставеното "парцалче" се забелязва положителен ефект (но май освен ако не е към края); част от проблемите се "оправят" и с хубави настройки (ползвам тези от http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/Settings.htm); ако "утечките" не са фрапиращи (т.е. примерно повече от 1/3 от панела е доста силно осветен в бяло), то това въобще няма да пречи - показването на черна картинка, за да се види подсветката, е леко "изкуствена" постановка, при черна сцена във филм положението е съвсем различно.
    - Аз лично (и безотговорно ) смятам, че тазгодишните модели (на почти всички марки), които де факто наблягат на интернет свързаност, всякакви видове тунери и поддръжка на различни формати филми, са леко безмислени от ценова гледна точка. PS3-ката (има wireless!), която има с една от последните версии на софтуера имплементиран много добър DVD upscale към 1080p, върши същата работа (DVD филмите, които се раздаваха с разни вестници, "живеят втори живот"). Предполагам същото може да се каже и за един Popcornhour или един IpBox (ако се държи на HD сателитен тунер). На всички, които считат "още едно дистанционно" за проблем, има универсални (пр. logitech harmony) на съвсем прилична цена.

Ако някой се интересува от някаква допълнителна информация, моля, ще се постарая да я дам.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kalin_as
    И аз искам да узная защо самсунг 40А856 е станал толкова евтин - 1299лв.!!!!!!!!!!
    Нещо не е нормално това..........
    Компаниите имат ценова политика-когато излезе един нов модел е най-скъп - след 4 месеца пада цената му с 10% - след още 3-4 месеца пада с още 10% - 12 месеца след излизането му цената вече е паднала с 35%
    когато излязат новите модели-старите вече са паднали с 40% /ако са им останали по складовете шасита и корпуси от старите модели-ги зглобяват и продават на минимална цена- за да се отърват и да не са на загуба
    Цитат Първоначално публикувано от Se4ko
    За мен дилемата беше избор между Самсунг40А856 и Филипс 42PFL5604H. Основен недостатък на Самсунга е липсата на DVB/C тунер, а това което натежа основно е предимството на 100те херца и възможността да гледам клипове и филми (вкл. и .MKV) през DLNA. По-доброто бързодействие се забелязва при бързо движение на камерата, където на Самсунга няма накъсване за разлика от Филипса.
    Относно подсветката не мога да кажа, че е абсолютно равномерна, срамота е за висок клас телевизор да е така, но не е и нещо което да влияе на качеството на образа.
    Лично аз съм доволен от избора си. Сега бих помислил за LG42LH5000/4000/7000 или по-новите серии на Филипс.
    Цената един месец след "великата промоция" е смешка, "страхотен" маркетинг на Техномаркет!!!
    Накъсването при Филипс е причинено от включените подобрители на картината -изключваш ги и нямаш проблеми
    Цитат Първоначално публикувано от nugya
    Какъв LCD-32-да си взема? Само картината държа да е много добре ,да не е размазан,ще се ползва за гледане на сателитен приемник сд сигнал.Други екстри няма да се ползват.
    Бюджет ?

8.  

9. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    52V5500 не е лош избор за тези пари. Не знам защо е тоя зор за тази плазма LG, но имаш и други варианти.
    например това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052732
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042867

или пък това LCD:
    Toshiba 52Z3030
    Здравей Lazarus18. Моля те за бърз анализ и преценка за по-добрия избор между Samsung PS 50A656 и 50A756.
    Интересува ме дали си заслужава да се натоварва човек с 400лв. и какво много повече ще получи.

Благодаря ти, че пак ми показваш вярната посока

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

Еми късметлия съм ,ходих вчера до Търново с нагласата и парите за 46А856 >продавача >Таман го продадохме и тя беше мострата.Не се очакват др.Огледах се и видях 40 ама се полакомих за оня големия, и не го взех .Разликата е 300лв.за 6 инча Прибрах без тв.Ще чакам

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hienata76
    Еми късметлия съм ,ходих вчера до Търново с нагласата и парите за 46А856 >продавача >Таман го продадохме и тя беше мострата.Не се очакват др.Огледах се и видях 40 ама се полакомих за оня големия, и не го взех .Разликата е 300лв.за 6 инча Прибрах без тв.Ще чакам
    трябваше да си поръчаш в магазина 46A856-и като го доставят да ти звъннат по телефона

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

Абе аз съм малко резервиран ,към тези единични мострени бройки .От къде да знам че няма да ми опаковат мострата от някой друг ТМ.Може и да бъркам ама малко чешит си падам . Срах лози пази

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Кажи им изрично ,че не искаш мостра - а като пристигне можеш да провериш за прах на решетките отзад или да влезеш в сервизното меню

Чудни неща стават с Vizio компанията продаваща най много LCD телевизори в щатите

http://hdguru.com/usitc-rules-vizio-...its-hdtvs/437/
    http://hdguru.com/us-ban-on-vizio-hdtvs-lifted/439/

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Аз сега се връщам от единият техномаркет
    ма онзи ми вика че саги изкупили и двата модела и 46 и 40
    трябва да отида до другият магазин давида ако и там няма може да им кажа да ми вземат

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    Аз сега се връщам от единият техномаркет
    ма онзи ми вика че саги изкупили и двата модела и 46 и 40
    трябва да отида до другият магазин давида ако и там няма може да им кажа да ми вземат
    Доста хора четат форума ако сте забелязали /горе вдясно си пише колко регистрирани са онлаин и колко анонимни гости четат/и няма да ви чакат вас да се натуткате да си вземете.Тука скоро похвалихме Philips 42PFL8404 и те свършиха -преди време хвалехме СамсунгA656/дори Refurbished/ и те свършиха,похвалихме и LG LH4000 и LH5000-/като дадохме съвети как може да се преобразуват до по-скъпите LH 7000/ сега е техен ред да намалеят и свършат
    Така че побързайте докато не са свършили и тези-на много добра цена са/вече са спрени от производство/-иначе ще трябва да чакате до коледа следващата промоция/или още по добре след 15 януари догодина за Самсунг B650

17. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Много си прав миналият път като ходих имаше Philips 42PFL8404 ( попринцип искам такъв да си взимам но ще изчакам да падне цената ) и днес като бях го нямаше вече както и желаният от мен модел а служителите и в двата магазина ми предлагаха модела А686 едно че е доста по скъп от А856 и второ че е по стар модел !

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    а служителите и в двата магазина ми предлагаха модела А686 едно че е доста по скъп от А856 и второ че е по стар модел !
    А686 и А856 са модели 2008година
    като А856 е висок клас докато А656 е средният клас телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе