TOSHIBA 32AV500PG-слабо черно сивее-матрица AUOПървоначално публикувано от Rockwell
от TOSHIBА си заслужават само сериите Z и X
иначе за 700 лв-телевизорите са пълни с компромиси могат да ти строшат нервите и да те докарат до лудницата
TOSHIBA 32AV500PG-слабо черно сивее-матрица AUOПървоначално публикувано от Rockwell
от TOSHIBА си заслужават само сериите Z и X
иначе за 700 лв-телевизорите са пълни с компромиси могат да ти строшат нервите и да те докарат до лудницата
PHILIPS 37PFL5603D/10-не е лош на SD сигнал се справя доста добре-черното му е слабо-сивее-но картината е добраПървоначално публикувано от zvonko
И сега ми остана един Въпрос Картината на PHILIPS 42PFL5604H по добра ли е LG-42LH4000 ???Първоначално публикувано от hristoslav2
PHILIPS-а колко ли е добър с ПЦ всмисъл скорост GTG ,HALO ефект... защото това ми е важно???
PHILIPS 42PFL5604H го пишат 8ms това няма ли да е бавно , LG--42LG6000 на теста изкарва 5ms а на сайта го пише 2.7ms
Времето за реакция не е чак толкова важно-и двата ползват една и съща матрица но процесинга на PHILIPS 42PFL5604H е по добър и съоттветно картинатаПървоначално публикувано от j4icon
отиди и ги сравни в магазина и напиши впечатленията си
В сравнение с LG-то незнам как е 5604H, но в сравнение с 7603D е доста по-зле (пресен спомен от вчерашните мотания из ТМ).)
Първо разочарование от 40А856 - не показва субтитри на филмите през USB. Писах им днес на съпорта и след 30 мин. ми отговориха:
Dear mamarinov
Thank you for contacting Samsung Electronics.
Customer Reference: 2103262767
Thank you for contacting us regarding your LE40A856 and the recent
issue you have experienced.
Movie doesn’t support subtitles. (for example, it wont support smi, srt
and sub files, etc and not support subtitles included in
movie files)
I hope this has been of some assistance to you. If you do have any
further queries, please do not hesitate to contact us.
KindRegards
Иначе евала за бързия отговор. При други производители съм чакал до 2-3 седмици...
Правилно са ти казали -ако беше чел внимателно във форума-щеше да разбереш ,че само новите серии В65Х-В75Х могат да плейват филми през USBПървоначално публикувано от mamarinov
старите А65Х-А75Х-А85Х-А95Х нямат вграден плейър-съответно и подръжка на субтитри а и имай предвид че това са на първо място телевизори и не можеш да очакваш чудеса от плейъра
Привет на всички,
От известно време чета форума и съм доста доволен от информацията която съдържа.
Приготвил съм си около 1500лв с които най-накрая трябва да си купя телевизор.
Спрял съм се на Samsung LE40A856 от промоцията на техномаркет в пакет с Samsung LE46A856:
http://technomarket.bg/promo_pack.php?id=05817
Ще се радвам на препоръки за други телевизори или направо да търся някой с който да си делим промоцията.
Айде стига с това Филипса мажел(5604H).Няма такъв филм,просто на SD сигнал си показва както всеки друг LCD тв който не е 100Hz.Пробвах го с лаптоп на Full HD справя се перфектно!Изобщо досега не съм видял някакъв недостатък на тв.А черният цвят ми се струва много реален......
разкажи какво си пускал през лаптопа на тв-то . Върви ли ХД филми , субтитри ? С HDMI кабел ли ги свърза ?Първоначално публикувано от Fujifen
Някои може ли да даде повече инфо за: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052294
ако си го е купил някои да пише,че на него се спрях окончателно!
Мерси!!!
Да 40-46a856 не може да чете субтитри и че не подържа NTFS през USB.
провах ги STR, SUB, TXT UNICODE Е НЕ НЕЩЕ
само с вграждане става ама е допълнително усилие
вярно си го казват хората филми в MKV субтитри само през лана най добре
така поме HDMI cabeli ne трябват
и Това е нещо голямо
дръпнах и версия 1.4.3 от USA на PC share na samsung да го поразцъкам
дори го флашнах до 12 версия
фабрично дойде с 11
и пак нищо
интерсено че не пише кво са оправи
Ами за цената си 856 е трепач, а usb освен за снимки и updata не бих го ползвал, има си HDMI вход за всичко друго, чиста работа, скоро се надявам да дам отзиви от първа ръка за 46" 856Първоначално публикувано от mamarinov
Пуснах FULL HD(1080p) филм не през HDMI a през другия вход(VGA).Картината e страхотнаПървоначално публикувано от fireson
СУбтитрите не вървят само през USB то иначе няма проблеми всичко си му е 6+
MKV И SUB НЯМА И ПРЕЗ ЛАН
БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ МЕДИА СЪРВЪР СЕ ПОЛЗВА
ЕМИ ТВА Е ЩЕ СИ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ D-SUB ИЛИ ХДМИ
Е КОЙТО ИСКА МОЖЕ И ДА ГИ ВГРАЖДА КЪМ ФИЛМА
МОЖЕ БИ ИМА И КОНВЕРТОРИ ОТ MKV В AVI
по лана има насичане и доста забавяне на инфото
ще пробвам другат седмица с по мощен компютър как е
в новите модели може би вече нещата са по добре
подръжка на NTFS, MKV, SUB по LAN , USB
за тези екстри работа върши новия модел на LG 42LH7000
който ги иска и тях може да гледа и него