Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 158 от 443 ПърваПърва ... 108148156157158159160168208 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,356 до 2,370 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от pit1978
    Здравейте,
    Прочетох много от написаното относно модели, функции и прочие, но това ме обърка допълнително.
    Все пак гледайки брошурата на техномаркета и промоцията на SAMSUNG LE-32B650 ме поставя пред дилемата, заслужава ли си да го купя за тази цена -1499 лв и най вече това което отчитам за мен за плюс е интернет връзка която незнам дали ще ми е пък от полза имайки PC. Изключвайки USB останалото си го има и в по евтини ТВ като LG LH 3000- за 1000лв. Дали да изчакам да поспадне цената след месец два или да си взема направо LG-то.
    По-добре вземи SAMSUNG LE-32B650 отколкото LG 32LH3000 ,но е хубаво да ги видиш на живо в магазина и да си прецениш сам- картината на кой от двата ти харесва повече
    погледни PHILIPS 32PFL5604H -1,099.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052400
    LG 32LH7000 -1,399.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052821
    DLNA връзката не кой знае какво

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

ето нещо ново от сони (z5500) което вече няма липсите на w5500 - 10 бит WCG-CCFL подсветка .... http://www.sony.bg/product/t32-z-series/kdl-40z5500

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от gogo0
    ето нещо ново от сони (z5500) което вече няма липсите на w5500 - 10 бит WCG-CCFL подсветка ....
    Мда, напълно си прав. 10-битовата матрица си е 10-битова. W5500 серията е с 8-битови матрици, затова е и толкова евтина, имайки пред вид, че матрицата формира 60-70% от стойността на телевизора. Вярно е, че засега нямаме повече от 8-битов сигнал на основен цвят (общо 16,7 милиона цвята), но при примерно 14-битова обработка на цветовете (а има и повече разрядни процесори), си е грехота да я хвърляш на 8-битов панел.
    :-)

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Мда, напълно си прав. 10-битовата матрица си е 10-битова. W5500 серията е с 8-битови матрици, затова е и толкова евтина, имайки пред вид, че матрицата формира 60-70% от стойността на телевизора. Вярно е, че засега нямаме повече от 8-битов сигнал на основен цвят (общо 16,7 милиона цвята), но при примерно 14-битова обработка на цветовете (а има и повече разрядни процесори), си е грехота да я хвърляш на 8-битов панел.
    сериите на Sony нарастващо като клас/ B, D, G, L, P, S, T, U, E, EX, V, W, WE, X, Z, ZX /
    вижда се че Z e по висок клас от W че и от X серията

не купувайте телевизор Sony oт сериите B, D, G, L, P, S, T, U-това са ниски класове с доста проблеми

6. Тук е от
    May 2009

Може ли съвет за избор на телевизор ? Колебая се между LG 32LH7000 , SAMSUNG LE-32B650 , PHILIPS 32PFL9604 .Харесва ми USB плеъра и на трите модела , но бих искал да попитам дали LG LH7000 и PHILIPS 32PFL960 четат субтитри на български и ако не дали за в бъдеще със upgrade на софтуера биха могли.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kosio1
    Може ли съвет за избор на телевизор ? Колебая се между LG 32LH7000 , SAMSUNG LE-32B650 , PHILIPS 32PFL9604 .Харесва ми USB плеъра и на трите модела , но бих искал да попитам дали LG LH7000 и PHILIPS 32PFL960 четат субтитри на български и ако не дали за в бъдеще със upgrade на софтуера биха могли.
    -прочети първо тук http://forum.setcom.bg/index.php/topic,39861.40.html
    доколкото знам не е предвидена подръжка на субтитри и в трите модела

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Тук ние не знаем какъв е тоя GW10 и доколко е аналогичен с нашия G10.
    Ако говорим за един и същ модел, ти наистина безпристрастната оценка е, че ако не се гледа цената то W5500 е по-добър от G10. В крайна сметка G10 е най-ниския клас Full HD плазма на Панасоник, а W5500 е почти най-високия клас на Сони.
    Здравейте
    Kаква е разликата между плазмените телевизори Panasonic TX-P42GW10 и Panasonic TX-P42G10 ?
    http://www.panasonic.de/html/de_DE/P...957/index.html
    Както и разликата между LCD моделите
    PANASONICTX-L32GW10W и PANASONIC TX-L32G10E
    Поздрави

Oтговора на Панасоник-България
    tezi indeksi sa obiknovenno pazara za koito e prednaznachen za prodajba za bg e 42g10

10. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    сериите на Sony нарастващо като клас/ B, D, G, L, P, S, T, U, E, EX, V, W, WE, X, Z, ZX
    И WE5 серията е с 8-битов панел. Само X и Z са с 10-битов панел, затова и цените са им толкова неадекватно високи :-) За 2 бита на цвят в повече Sony си слагат доста солена надценка. Излиза, че е по-добре да се вземе телевизор от W4500 серията (към настоящият момент). Криза... какво да я правиш...

11. Тук е от
    May 2009

Здравейте,
    Направо ме заболяха очите от четене, бая сте изписали..та се наложи да прескоча някоя и друга страница, дано не съм изпуснал отговора на това което ме интересува.
    Та въпроса ми е:
    Предстои ми закупуването на телевизор в диапазона 46-50 ", бях се насочил към SONY lcd-тата, но днес попаднах на тази плазма:
    LG 50PS3000 на промоция в техномаркет http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052370 и доста се замислих. Бях отделил бюджет около 2500 (+/- малко) за телевизор, и както всеки бих искал да е с най-много екстри...
    Искам да има FULL HDTV, HDMI и PC входове и картината да си я бива, нямам предпочитание за плазма или LCD.Става въпрос за домашно ползване предимно вечер и смятам да го пускам чат пат към компютъра за някой и друг филм. Четох че като цяло плазмите са за предпочитане, поне аз останах с това впечатление от повечето и плюсове пред LCD-то.
    Бихте ли ми дали съвет и предварително благодаря на всички отзовали се

LG 50PS3000
    -50"(127СМ) FULL HD ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР
    -СИСТЕМА TWIN XD ENGINE
    -600HZ SUB-FIELD DRIVE
    -РЕЗОЛЮЦИЯ: 1920 x 1080
    -ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 2,000,000:1
    -ЯРКОСТ 1,500CD/M2
    -ВХОДОВЕ: 3 x HDMI; USB 2.0 (JPEG / MP3); 2 x Scart; PC вход; S-Video

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Честно казано, последните няколко години не съм видял читава плазма на LG и тази й нямам вяра. Вярно че е на страшна цена, но все пак внимавай. Доста хора си върнаха плазмите от предното поколение на LG поради сериозни недостатъци, изразяващи се най-вече в лоша картина и задълбочени проблеми от технологията.
    Аз бих ти препоръчал да видиш този модел:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042867

Инача за читаво ЛСД ще трябва да заделиш около 2700-3000 лева и то за 46 инча.

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет andiandi :-)
    По-скъпите модели, са, например:

Най-доброто, с което разполагаме (към текущия момент) на приемлива цена (до 50 инча), е:
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10558

но могат да се посочат и следните LCD:
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09051623 (ултра контраст, нов модел)
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09045265 (52 инча, добър контраст и възможност за възпроизвеждане на 1,074 милиарда цвята)
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09040797 (LED подсветка - истински дълбок черен цвят при LCD екран).
    Подредени по нарастващия критерий: (качество на картината.диагонал на екрана)/цена.

Вероятно ще получиш предложение и за плазми на Panasonic.
    Най-накрая всичко зависи от теб. Определяш си ценовия диапазон, вкарваш наличните модели за него, отиваш на място, виждаш ги и си избираш сам.
    Успех!

14.  

15. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от andiandi
    Здравейте,
    Направо ме заболяха очите от четене, бая сте изписали..та се наложи да прескоча някоя и друга страница, дано не съм изпуснал отговора на това което ме интересува.
    Та въпроса ми е:
    Предстои ми закупуването на телевизор в диапазона 46-50 ", бях се насочил към SONY lcd-тата, но днес попаднах на тази плазма:
    LG 50PS3000 на промоция в техномаркет http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052370 и доста се замислих. Бях отделил бюджет около 2500 (+/- малко) за телевизор, и както всеки бих искал да е с най-много екстри...
    Искам да има FULL HDTV, HDMI и PC входове и картината да си я бива, нямам предпочитание за плазма или LCD.Става въпрос за домашно ползване предимно вечер и смятам да го пускам чат пат към компютъра за някой и друг филм. Четох че като цяло плазмите са за предпочитане, поне аз останах с това впечатление от повечето и плюсове пред LCD-то.
    Бихте ли ми дали съвет и предварително благодаря на всички отзовали се

LG 50PS3000
    -50"(127СМ) FULL HD ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР
    -СИСТЕМА TWIN XD ENGINE
    -600HZ SUB-FIELD DRIVE
    -РЕЗОЛЮЦИЯ: 1920 x 1080
    -ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 2,000,000:1
    -ЯРКОСТ 1,500CD/M2
    -ВХОДОВЕ: 3 x HDMI; USB 2.0 (JPEG / MP3); 2 x Scart; PC вход; S-Video
    Аз също ще кажа не на LG. Като цяло бюджетът ти е с едни 400-500лв по-малък, отколкото трябва да е за тези диагонали. Ако не можеш да го увеличиш според мен изчакай месец - два докато дойдат новите модели на Panasonic, което най-вероятно ще изкара сегашните на промоция и тогава си вземи 46'' модел на Panasonic G10, може би за около 2600-2700. За горепосочения самсунг също не са лоши изказванията, но за плазма след Pioneer името е само едно...

П.С. adtomov до един моделите, които си показал са много по-скъпи от това, което е решил да отдели човека, а за последните три линка ще кажа : това че нещо е скъпо, не го прави обезателно качествено...древна плазмена мъдрост

16. Тук е от
    May 2006

Здравейте!

И на мен предстои закупване на ТВ.

Четох доста - тук и в разни сайтове за ревюта, но въпреки това (може би точно заради това) нямам идея какво да взема

Телевизорът трябва да бъде поне 37 инча и да е до 1400-1500лв макс (но по-скоро до 1300, предния лимит ще бъде за нещо, което наистина си заслужава и ще направи разлика).

Ще се ползва предимно за телевизия - от кабеларка - вероятно КейбълТел с цифров преобразувател - включително спорт, което до колкото разбрах значи или плазма или 100Hz LCD. Също така от време на време някой филм от компа (двд плейър). За PC монитор няма да се ползва.

Ще се гледа от около 3-3,5 метра.

Аз обичам да снимам - имам идея кога едно изображение е добро и кога не (имам предвид, че по принцип забелязвам неща в картината - снимка или видео, коиот на други не им правят впечатление) - но не съм маниак, поне не на тая тема

Сега например в Метро (видях го докато си пазарувах посуда за новата къща) има една плазма на Панасоник на добра цена - 1430 май беше - TH-42PY8P - 1080, 100Hz... не разбрах има ли цифров тунер, изглежда добре.

Има обаче една малка хватка при плазмите - телевизорът ще бъде на стена, която е срещу прозорец - т.е. ще се гледа с прозорец зад гърба - а плазмите са с отражателен дисплей - вероятно ще бъда част от действитето така ? Но пък за тая работа има щори и пердета.

Та какво бихте препоръчали при тези условия.

Знам, че 5-та серия на Самсунг е добра. НО така е и не разгледах подробно Philips. Сони в ценовия клас който търся май не си струва.

Ще съм благодарен за идеи....

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Виж това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039075 дали ще ти хареса скоро трябва да му падне още малко цената и с една златна карта мисля че всичко си е на мястото,ама отиди да го видиш на живо и по възможност да ти пуснат разнородни материали дори и снимки.Сравни го и с една 37 инчова плазма и каквото ти допадне повече.

18. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от alex_rangelov
    Здравейте!

И на мен предстои закупване на ТВ.

Четох доста - тук и в разни сайтове за ревюта, но въпреки това (може би точно заради това) нямам идея какво да взема

Телевизорът трябва да бъде поне 37 инча и да е до 1400-1500лв макс (но по-скоро до 1300, предния лимит ще бъде за нещо, което наистина си заслужава и ще направи разлика).

Ще се ползва предимно за телевизия - от кабеларка - вероятно КейбълТел с цифров преобразувател - включително спорт, което до колкото разбрах значи или плазма или 100Hz LCD. Също така от време на време някой филм от компа (двд плейър). За PC монитор няма да се ползва.

Ще се гледа от около 3-3,5 метра.

Аз обичам да снимам - имам идея кога едно изображение е добро и кога не (имам предвид, че по принцип забелязвам неща в картината - снимка или видео, коиот на други не им правят впечатление) - но не съм маниак, поне не на тая тема

Сега например в Метро (видях го докато си пазарувах посуда за новата къща) има една плазма на Панасоник на добра цена - 1430 май беше - TH-42PY8P - 1080, 100Hz... не разбрах има ли цифров тунер, изглежда добре.

Има обаче една малка хватка при плазмите - телевизорът ще бъде на стена, която е срещу прозорец - т.е. ще се гледа с прозорец зад гърба - а плазмите са с отражателен дисплей - вероятно ще бъда част от действитето така ? Но пък за тая работа има щори и пердета.

Та какво бихте препоръчали при тези условия.

Знам, че 5-та серия на Самсунг е добра. НО така е и не разгледах подробно Philips. Сони в ценовия клас който търся май не си струва.

Ще съм благодарен за идеи....
    Това е телевизорът за теб. Модел от миналата година е, но за бюджета толкова. Освен това Panasonic не произвеждат LCD и плазма в един и същи размер, защото според тях, ако можеш да сложиш 42-инча
    изборът е ясен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе