Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 172 от 443 ПърваПърва ... 122162170171172173174182222 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,566 до 2,580 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от fit
    Харесах си V10 на панасоник има си DVB-S2 тунер,как мога да разбера с какъв модул работи IRDETO или VIACCESS ?Булсат ползват IRDETO,ITV незнам кои ползва.Звънях на Панасоник,Булсатком,Фирми за сат.системи никой незнае.Въпроса ми е извън темата,но тук има доста разбирачи!Опитах се пусна пост във форума на DVB ама не допускат нещо!
    мерси!
    Къде точно го хареса?
    Добре е да се провери на място има ли го наистина тунера защото във всяка държава се слагат различни тунери.
    Например модела G10 в Англия е със DVB-S, а тука със DVB-C.

2.  

3. fit
    fit е офлайн

Тук е от
    Apr 2009

Технополис,има DVB-S лично го видях преди 1час,от G15 нагоре всички трябва да имат.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

V10 с DVB-S2 ?
    ITV PARTNER използват система за кодиране - cryptoworks
    има универсални модули-работят с двете системи- ZETA CAM BLUE
    http://www.mca-sat-tv.com/Cams.htm

във всяка държава се слагат различни тунери
    TX-P42G10B - UK model /British version/
    TX-P42G10E - EU model
    TX-P42GW10W - DE model
    TX-P42GW10 - вграден DVB-S тунер само за -Германия,Швейцария и Австрия
    TX-PF50G10 - модел за Франция
    V10 е наследникът на PZ800
    G15 е същата като G10,но със slim panel и Viera Cast network access

5. fit
    fit е офлайн

Тук е от
    Apr 2009

Друг е въпроса дали си заслужава ползването на вградения тунер или покупка на по-ефтин G10+сет-топ-бокс.Мисля,че ако не ползвам шеринг по-добре V10.Вие как мислите?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

добре ще е да вземеш с теб някой който разбира от сателитни приемници и да отидете в магазина
    там помолете за дистанционното и разгледайте менюто на тунера-така ще разберете неговите възможности и ще си прецениш на място струва ли си - проверете може ли да му се сменя фърмуера и откъде!! /има си и предимство по малко кабели и дистанционни/
    /като правило отделните компоненти имат повече възможности отколкото вградените в който и да е продукт-орязват ги заради цената и пространството/
    лично за мен варианта G10+сет-топ-бокс е по-добрият-не ангажирам никого с моето мнение! Изборът си е твой

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от fit
    Друг е въпроса дали си заслужава ползването на вградения тунер или покупка на по-ефтин G10+сет-топ-бокс.Мисля,че ако не ползвам шеринг по-добре V10.Вие как мислите?
    Най-големия плюс на V10 е ТНХ сертификацията. Има готов режим с перфектна калибрация на картината.
    Още утре отивам да го видя.
    Каква му е цената?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2007

42V10-2999

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    42V10-2999

Дали е пуснат във всички Технополис?

11. Member
    Тук е от
    Jan 2007

В повечето до края на седмицата.32V10-2099лв. и 50V10-3999лв.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    42V10-2999
    Много пари са това.
    Жалко, ще видим как ще се развият цените на тази серия и тогава ще го мисля.

13. Тук е от
    May 2009

Според мен както и да се движат то ще бъде в пакет с G10. Тоест винаги ще си заслужава да си вземеш G10, а с останалите пари нещо друго. Единствено ако парите не са фактор има смисъл от V10 и Z1. Фактът, че американската версия на G10 е THX сертифицирана говори, че с малко играчка цветовете ще се достигнат и на нашенския модел. Освен това отзивите за THX не са само суперлативи. На някои хора им идва малко блед цвета. А да даваш пари за него и после да не гледаш на други настройки е зле. 100% в нета ще излезе guide за докарване на точните THX стойности. Viera Cast е другата кирия, която въобще няма нищо общо с телевизията. Поредният рекламен трик. Весело е, но за разликата в парите може да си вземеш media player с network.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Явно не си се опитвал да калибрираш плазма Панасоник. Ако нямаш някакви готови настройки за сервизното меню просто забрави.
    Пипаш едно чисо, излизаш от сервизното меню, пускаш нужната налитра, мериш. Така около 1000 пъти.
    Вече 2-ма професионалисти не могат да докарат по-добри настройки от на ТНХ при V10.
    Ясно е, че G10 си заслужава повече. Тованаги е така - за съвсем малко в повече плащаш много.
    Да се надяваме, че след 3-4 месеца ще дойде на 2500 лева и тогава ще го взема. Те и без това сега цените на всички нови плазми от това поколение са завишени.

16. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от LCD???
    Живей сега човече. 9 години ако спиш пред телевизора - да. Освен това за 9 години се сменят поне 2 телевизора. А мислиш ли, че като дойдат новите технологии няма да са бъкани с бъгове и да се развиват още 5 години.
    Виж, LCD??? :-) Що се отнася конкретно за мен, аз винаги купувам телевизор с мисълта, че някой ден ще трябва да го продам. И то преди да е безнадеждно остарял. :-) Това поставя определени изисквания към избора ми. Въпросът е, че както плазмената, така и всички други технологии на пазара имат недостатъци, както знаеш. Изборът, който трябва да направя, трябва да е достатъчно атрактивен и в момента, в който пожелая да се разделя с него, за да може да бъде купен на подходяща цена. При толкова много РАЗМИТИ ПОНЯТИЯ като "безнадеждно остарял", "избор", "достатъчно атрактивен", "подходяща цена", включвайки собствения ми бюджет, топките, с които трябва да жонглирам, достигат неприлично количество. Предполагам, че и при други потребители на форума е така.
    Иначе, моето лично отрицание на плазмата си остава вътрешно убеждение :-) Изключение прави Pioneer, но 60-инчовите им модели засега са ми над бюджета.
    :-)

17. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Иначе, моето лично отрицание на плазмата си остава вътрешно убеждение :-) Изключение прави Pioneer, но 60-инчовите им модели засега са ми над бюджета.
    :-)
    Това малко наизуст прозвуча.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от emil2564
    Ъпдейтнах ТВ-то ама май няма никаква разлика- в смисъл пак трябва да търси като съм в Германия( хахаха )
    Благодарство за инфото относно този модул - говорих с човек от Кейбълтел и - предлагат модула срещу по-малко от 100лв.
    За HD казаха че ще мога да гледам каналите с такава резолюция. Всмисъл че нищо не каза за Set-tp-box Topfield за 350лв , но ............знае ли се
    Като си взема модула и картата ще пиша как са се развили събитията
    Така развитието:
    Днес от КТ си купих сонакс модула( 109лв.) и заедно с картата - в тв-то: резултат:
    ВЕЧЕ гледам и цифровите канали. Засега мисля че всичко е ОК. ................. и следва въпроса(ите):
    Как да си подредя както искам аз каналите.
    Някой има ли на идея колко пъти може да се упдейтва ТВ - видях че има нов ."фърмуер" ( е баси и звученето на БГ).

Засега съм мнооого доволен от ТВ то

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе