Къде точно го хареса?Първоначално публикувано от fit
Добре е да се провери на място има ли го наистина тунера защото във всяка държава се слагат различни тунери.
Например модела G10 в Англия е със DVB-S, а тука със DVB-C.
Къде точно го хареса?Първоначално публикувано от fit
Добре е да се провери на място има ли го наистина тунера защото във всяка държава се слагат различни тунери.
Например модела G10 в Англия е със DVB-S, а тука със DVB-C.
Технополис,има DVB-S лично го видях преди 1час,от G15 нагоре всички трябва да имат.
V10 с DVB-S2 ?
ITV PARTNER използват система за кодиране - cryptoworks
има универсални модули-работят с двете системи- ZETA CAM BLUE
http://www.mca-sat-tv.com/Cams.htm
във всяка държава се слагат различни тунери
TX-P42G10B - UK model /British version/
TX-P42G10E - EU model
TX-P42GW10W - DE model
TX-P42GW10 - вграден DVB-S тунер само за -Германия,Швейцария и Австрия
TX-PF50G10 - модел за Франция
V10 е наследникът на PZ800
G15 е същата като G10,но със slim panel и Viera Cast network access
Друг е въпроса дали си заслужава ползването на вградения тунер или покупка на по-ефтин G10+сет-топ-бокс.Мисля,че ако не ползвам шеринг по-добре V10.Вие как мислите?
добре ще е да вземеш с теб някой който разбира от сателитни приемници и да отидете в магазина
там помолете за дистанционното и разгледайте менюто на тунера-така ще разберете неговите възможности и ще си прецениш на място струва ли си - проверете може ли да му се сменя фърмуера и откъде!! /има си и предимство по малко кабели и дистанционни/
/като правило отделните компоненти имат повече възможности отколкото вградените в който и да е продукт-орязват ги заради цената и пространството/
лично за мен варианта G10+сет-топ-бокс е по-добрият-не ангажирам никого с моето мнение! Изборът си е твой
Най-големия плюс на V10 е ТНХ сертификацията. Има готов режим с перфектна калибрация на картината.Първоначално публикувано от fit
Още утре отивам да го видя.
Каква му е цената?
Първоначално публикувано от madmaxx
Дали е пуснат във всички Технополис?
В повечето до края на седмицата.32V10-2099лв. и 50V10-3999лв.
Много пари са това.Първоначално публикувано от madmaxx
Жалко, ще видим как ще се развият цените на тази серия и тогава ще го мисля.
Според мен както и да се движат то ще бъде в пакет с G10. Тоест винаги ще си заслужава да си вземеш G10, а с останалите пари нещо друго. Единствено ако парите не са фактор има смисъл от V10 и Z1. Фактът, че американската версия на G10 е THX сертифицирана говори, че с малко играчка цветовете ще се достигнат и на нашенския модел. Освен това отзивите за THX не са само суперлативи. На някои хора им идва малко блед цвета. А да даваш пари за него и после да не гледаш на други настройки е зле. 100% в нета ще излезе guide за докарване на точните THX стойности. Viera Cast е другата кирия, която въобще няма нищо общо с телевизията. Поредният рекламен трик. Весело е, но за разликата в парите може да си вземеш media player с network.
Явно не си се опитвал да калибрираш плазма Панасоник. Ако нямаш някакви готови настройки за сервизното меню просто забрави.
Пипаш едно чисо, излизаш от сервизното меню, пускаш нужната налитра, мериш. Така около 1000 пъти.
Вече 2-ма професионалисти не могат да докарат по-добри настройки от на ТНХ при V10.
Ясно е, че G10 си заслужава повече. Тованаги е така - за съвсем малко в повече плащаш много.
Да се надяваме, че след 3-4 месеца ще дойде на 2500 лева и тогава ще го взема. Те и без това сега цените на всички нови плазми от това поколение са завишени.
Виж, LCD??? :-) Що се отнася конкретно за мен, аз винаги купувам телевизор с мисълта, че някой ден ще трябва да го продам. И то преди да е безнадеждно остарял. :-) Това поставя определени изисквания към избора ми. Въпросът е, че както плазмената, така и всички други технологии на пазара имат недостатъци, както знаеш. Изборът, който трябва да направя, трябва да е достатъчно атрактивен и в момента, в който пожелая да се разделя с него, за да може да бъде купен на подходяща цена. При толкова много РАЗМИТИ ПОНЯТИЯ като "безнадеждно остарял", "избор", "достатъчно атрактивен", "подходяща цена", включвайки собствения ми бюджет, топките, с които трябва да жонглирам, достигат неприлично количество. Предполагам, че и при други потребители на форума е така.Първоначално публикувано от LCD???
Иначе, моето лично отрицание на плазмата си остава вътрешно убеждение :-) Изключение прави Pioneer, но 60-инчовите им модели засега са ми над бюджета.
:-)
Това малко наизуст прозвуча.Първоначално публикувано от adtomov
Така развитието:Първоначално публикувано от emil2564
Днес от КТ си купих сонакс модула( 109лв.) и заедно с картата - в тв-то: резултат:
ВЕЧЕ гледам и цифровите канали. Засега мисля че всичко е ОК. ................. и следва въпроса(ите):
Как да си подредя както искам аз каналите.
Някой има ли на идея колко пъти може да се упдейтва ТВ - видях че има нов ."фърмуер" ( е баси и звученето на БГ).
Засега съм мнооого доволен от ТВ то