Първоначално публикувано от
apopov От днес съм горд собственик на плазма LG PQ3000! Да е хаирлия:-)! И при мен, като при Алекс имаше същата дилема - реших, че ще е плазма, четох по форумите, пусках лиги по фул ХД резолюции, контрасти, яркости! Най-накрая осъзнах, че човешкото око е ненаситно - ако сега не си купя нещо ще чакам още една-две години да паднат цените, после ЛЕД телевизор (наистина са много хубави) и т.н. После пак кумене и нататък! Да Панасоника е по-добър, ама и ние ли сме най-готините като хора? И при същите характеристики и размер е със половин телевизор по-скъп! И реших - за всеки влак си има пътници и за съжаление аз невинаги съм се возил в първа класа. Не съм толкова голям комплексар, за да си сложа два пищова на...знаете предходната приказка! Не че не можех да се напъна, ама си бях казал, че ще си взема 42 инча под 1000 лв. И го направих тази вечер, донесохме го на ръце от ТМ (близко живея - на 2 спирки с тролей), падна по пътя :-), да бе и сега му намалих контраста, яркоста (така пише по форумите) И ЗАСЕГА РАБОТИ! Разочарование има, разбира се, защото дома съм на кабеларка, а в магазина ти пускат най-малко ХД през компонент, но това е положението - и с Панасоник или Пионер КУРО пак щеше да е такава картината! А и като го сложиш дома просто няма с какво да го сравняваш - с кинескопа ли!?! Та сега си сърбам ръкията и размишлявам над живота пред плазмата ЛГ - абе Сашо, не даде много пари, направи си кефа, ако е Господ рекъл, след некоя друга година пак духовна чикия! Така че, давай братко! Мен ЛГ-то на външен вид ми хареса много повече от Панасоника, а то е като при колата и жената, не се знае какъв ще ти е късмета! Дано да е такъв, какъвто си го пожелаваме! Аз вече се успокоих, пък каквото ще да става! Христослав 2 ме посъветва, май не го послушах, но му благодаря от сърце, както и на останалите пичове във форума (и дамите, де:-)! С Господ напред, пък и ние по Него! С Нам и Бог! НАПАДАЙ!