Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 171 от 443 ПърваПърва ... 121161169170171172173181221 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,551 до 2,565 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Честито адаш! Със здраве да си го ползваш. И аз съм на твойто мнение, че е по-добре 2 LG-та вместо 1 Pioneer(и за жените си прав - малко по-сложно е и с избора и със смяната).
    То тея ТВ-та няма да ни надживяват я. Освен това човек има и други кахъри: компютри, озвучаване, бира . Малко се увлякох ама наистина се радвам, че си отметнал тоя "проблем".

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от apopov
    От днес съм горд собственик на плазма LG PQ3000! Да е хаирлия:-)! И при мен, като при Алекс имаше същата дилема - реших, че ще е плазма, четох по форумите, пусках лиги по фул ХД резолюции, контрасти, яркости! Най-накрая осъзнах, че човешкото око е ненаситно - ако сега не си купя нещо ще чакам още една-две години да паднат цените, после ЛЕД телевизор (наистина са много хубави) и т.н. После пак кумене и нататък! Да Панасоника е по-добър, ама и ние ли сме най-готините като хора? И при същите характеристики и размер е със половин телевизор по-скъп! И реших - за всеки влак си има пътници и за съжаление аз невинаги съм се возил в първа класа. Не съм толкова голям комплексар, за да си сложа два пищова на...знаете предходната приказка! Не че не можех да се напъна, ама си бях казал, че ще си взема 42 инча под 1000 лв. И го направих тази вечер, донесохме го на ръце от ТМ (близко живея - на 2 спирки с тролей), падна по пътя :-), да бе и сега му намалих контраста, яркоста (така пише по форумите) И ЗАСЕГА РАБОТИ! Разочарование има, разбира се, защото дома съм на кабеларка, а в магазина ти пускат най-малко ХД през компонент, но това е положението - и с Панасоник или Пионер КУРО пак щеше да е такава картината! А и като го сложиш дома просто няма с какво да го сравняваш - с кинескопа ли!?! Та сега си сърбам ръкията и размишлявам над живота пред плазмата ЛГ - абе Сашо, не даде много пари, направи си кефа, ако е Господ рекъл, след некоя друга година пак духовна чикия! Така че, давай братко! Мен ЛГ-то на външен вид ми хареса много повече от Панасоника, а то е като при колата и жената, не се знае какъв ще ти е късмета! Дано да е такъв, какъвто си го пожелаваме! Аз вече се успокоих, пък каквото ще да става! Христослав 2 ме посъветва, май не го послушах, но му благодаря от сърце, както и на останалите пичове във форума (и дамите, де:-)! С Господ напред, пък и ние по Него! С Нам и Бог! НАПАДАЙ!
    Честито apopov
    Сега мини на цифрова кабелна /ако може с HD приемник / и няма да можеш да му се нарадваш на картината

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от alex_alex
    Още го няма Panasonic TX P50G10, за по-малкия 46 изобщо пък не знам да е пускан в продажба у нас. Докато дебна се натъкнах на LG 50PS8000. Въпреки, че знам за неохотата с която се изказват разбиращите във форума, ще ги помоля за мнението им. Интересува ме що за панел ползва този модел и изобщо къде се позиционира сред конкурентите му в БГ. Разликата между него и P50G10 като цена е доста голяма и това ме подтиква да експериментирам в полза на LG-то. Давайте мнения и да преценявам дали да чакам, дали да купувам или накрая да си взема един CRT 50-100 kg и да си карам с него вечно

P.S. Не ме интересуват LCD-та.
    Цялата гама на Panasonic(G серия)от 32 до 50 я има повече от месец на пазара,беше писано и по рано за тях.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ето още едно ревю на LG 50PS8000 -на гръцки-използвай преводача на Google
    http://fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34...00-review.html

6. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Цялата гама на Panasonic(G серия)от 32 до 50 я има повече от месец на пазара,беше писано и по рано за тях.
    В кой магазин го има 50" или 46" ? Става дума за тези дни, а не за преди 2 седмици и повече.

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivaylo.bratoev
    Време е да си взема 2ри телевизор... В момента имам 1 сони 40w4000 в спалнята и съм много доволен от него. Новия телевизор ще е в хола и ще се гледа от около 3.30 метра. Насочил съм се към 42-47 ин4ови телевизори.
    .......
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043294
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10583

Коментар: 10bit panel: Да. 100 Hz: Да. DVB-C tuner: Да.
    ;-)

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Честито, apopov, със здраве да си го ползвате!

10. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

....Какво честито... Имаш плазма, имаш проблем. Че картината, след n на брой години, НЯМА ДА БЪДЕ ТОВА, което е била при закупуването на телевизора. (вкл. и Pioneer, n>9г.)
    Имаш LCD, имаш 3 проблема: 1. След най-много 5-7 години лампите ще откажат, а начинът за замяна не е известен засега въопште.
    2. Ако нямаш лампи, а светодиоди, то засега не е известно кога НЯКОЙ от тях ще даде фира.
    И 3. ..Ъъъ, кога да си закупиш рентабилен LCD телевизор, отчитайки горните 2 проблема???
    Отнася се и за плазмата.
    А чукат на вратата лазерните проекционни телевизори.. OLED, и др. подобни..
    Та така.
    :-)

11. Тук е от
    Feb 2009

след 300 години ша доди твоят ОЛЕД на цена по моя джоб. И още нещо ти с ОРЛИТЕ ша живееш .

12. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от mgan4ev
    след 300 години ша доди твоят ОЛЕД на цена по моя джоб. И още нещо ти с ОРЛИТЕ ша живееш .
    Спам. За сега. :-)

13. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от alex_alex
    В кой магазин го има 50" или 46" ? Става дума за тези дни, а не за преди 2 седмици и повече.
    Технополис в момента.

14.  

15. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Спам. За сега. :-)
    Живей сега човече. 9 години ако спиш пред телевизора - да. Освен това за 9 години се сменят поне 2 телевизора. А мислиш ли, че като дойдат новите технологии няма да са бъкани с бъгове и да се развиват още 5 години.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    ....Какво честито... Имаш плазма, имаш проблем. Че картината, след n на брой години, НЯМА ДА БЪДЕ ТОВА, което е била при закупуването на телевизора. (вкл. и Pioneer, n>9г.)
    Имаш LCD, имаш 3 проблема: 1. След най-много 5-7 години лампите ще откажат, а начинът за замяна не е известен засега въопште.
    2. Ако нямаш лампи, а светодиоди, то засега не е известно кога НЯКОЙ от тях ще даде фира.
    И 3. ..Ъъъ, кога да си закупиш рентабилен LCD телевизор, отчитайки горните 2 проблема???
    Отнася се и за плазмата.
    А чукат на вратата лазерните проекционни телевизори.. OLED, и др. подобни..
    Та така.
    CRT/кинескопа/ също има определен живот-след 8-9 години картината не е същата като на новия-променят се яркоста ,цветовете,контраста /луминофорното покритие се истощава/
    що се отнаса до лампите в LCD -тата сменят се а и не са скъпи
    LED-дори да изгори един светодиод едва ли ще се отрази на картината /дават им 50 000 часа/

17. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Технополис в момента.
    Мерси. В сайта им няма възможност за преглед на предлаганите стоки(или аз нещо не се ориентирам). Имаш ли представа дали има възможност за достъп/предглед и как става?

18. fit
    fit е офлайн

Тук е от
    Apr 2009

Харесах си V10 на панасоник има си DVB-S2 тунер,как мога да разбера с какъв модул работи IRDETO или VIACCESS ?Булсат ползват IRDETO,ITV незнам кои ползва.Звънях на Панасоник,Булсатком,Фирми за сат.системи никой незнае.Въпроса ми е извън темата,но тук има доста разбирачи!Опитах се пусна пост във форума на DVB ама не допускат нещо!
    мерси!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе