Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 177 от 443 ПърваПърва ... 127167175176177178179187227 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,641 до 2,655 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Там е работата че по ревюта телевизор не се избира.Точно тези два модела съм ги наблюдавал доста време и категорично мога да кажа че 9603 предава по добре от по високия клас 9613 и двата са с матрици на SHARP(ASV),но различни версии.
    Някой по напред питаше за PQ2/3000 сериите на дали имат DVB-C,нямат според мен дори и да се сложат на Финландия.
    Пробва ли да ги инсталираш с друга страна в менюто ?

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Аpopov по назад се похвали,че е"горд собстеник" на LG 42pq3000, но още не е подал информация за покупката.Имам въпрос, как в магазина (при добро желание на "консултантите") може да се установи със сигурност ,че има DVB-C в този модел.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Аpopov по назад се похвали,че е"горд собстеник" на LG 42pq3000, но още не е подал информация за покупката.Имам въпрос, как в магазина (при добро желание на "консултантите") може да се установи със сигурност ,че има DVB-C в този модел.
    Ако имат сигнал от някоя цифрова кабелна може да се пробва, но много по-лесно е да се погледнат етикетите. 100% ако има такъв тунер ще е отбелязано на стикер на панела.
    Изобщо от къде тръгна тази идея, че този толкова нисък клас модел има и DVB-C тунер? Никъде в интернет не пише да има. Дори и за PQ6000 няма информация да е с такъв тунер.

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

И аз така мисля ,но някой по назад изказа категоричното мнение ,че"всички нови серии имат ,въпреки ,че никъде не е отбелязано".

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И аз така мисля ,но някой по назад изказа категоричното мнение ,че"всички нови серии имат ,въпреки ,че никъде не е отбелязано".
    Човека е написал, че така са му казали в магазина. След това един собственик е казал, че няма такъв тунер.

7. Тук е от
    Jun 2009

Здравейте на всички. Чета форума вече от две седмици и имам чувството,че ще лудна от толкова много инфо. Предстои ми закупуването на тв. Харесал съм си LG 37 LH3000. Ta въпроса ми е има ли DVB - C тунер или не? Време за реакция 5 или 3 мс, защто информацията навсякъде е различна. И в крайна сметка, който го има да каже заслужава ли си или не. Предварително ви благодаря.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mechomm
    Харесал съм си LG 37 LH3000. Ta въпроса ми е има ли DVB - C тунер или не? Време за реакция 5 или 3 мс, защто информацията навсякъде е различна.
    32LH3000 - 1920 x 1080,50,000:1,EEFL,500cd/m2,10Bit,5m/s,XD Engine,DVB-T-MPEG-4 AVC(H.264),DVB-C,24p,Scart-2,Component-1,Digital Audio Out-1(Optical),HDMI-2,(D-sub 15pin)-1,PC Audio Input-1,LAN (For Modem)1,RS-232C (Control / SVC)1,USB(SVC)1
    http://uk.lge.com/products/model/det...2lh3000.jhtml#

10. Тук е от
    Jun 2009

Христославе, господ здраве да ти дава.

11. Тук е от
    Jun 2009

А иначе какво мислете като цяло за телевизора? Все си мисля,че до 1400 лв. е най-разумния избор.

12. Тук е от
    Nov 2008

И аз искам да благодаря на Христослав 2 за полезните съвети и новата ми покупка.
    Бях се насочил към 32 LG LH3000, но днес взех PHILIPS 32PFL5604H. Това ми е второ ЛСД. Мога да го сравнявам с Samsung 40 A557, дето е в хола и все женорята в къщи гепват дистанционното и гледат някакви тъпотии. Ами Филипса предава по-добре и сега ще си е предимно за мен Слава Богу!
    Още веднъж благодарности на Христослав 2 и ще помоля някакви съвети за настройка на този Филипс или линкове към сайтове за тази марка!

13. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от mechomm
    Здравейте на всички. Чета форума вече от две седмици и имам чувството,че ще лудна от толкова много инфо. Предстои ми закупуването на тв. Харесал съм си LG 37 LH3000. Ta въпроса ми е има ли DVB - C тунер или не? Време за реакция 5 или 3 мс, защто информацията навсякъде е различна. И в крайна сметка, който го има да каже заслужава ли си или не. Предварително ви благодаря.
    Здравей,
    Има DVB-C тунер.Мен малко ме разочарова черното(доста сивее на тъмно), но като се има предвид че ми е първия LCD телевизор, може да съм имал по-големи очаквания.Тези матрици S-IPS явно са така. Цветовете обаче са доста добри и ме радват, особенно Full HD през компа(основно го плозвам за гледане на филми).Направих малко калибровка от http://forums.cnet.com/5208-19410_10...&tag=mncol;txt и сега е една идея по-добре. Ако черното не ти е проблем и няма да го гледаш в напълно тъмна стая е добър избор за тези пари. Колегите които имат наблюдения върху подобни модели на Philips или Samsung на подобна цена могат да коментират техните предимства и недостатъци в сравнение с този модел.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2009

Blop мерси! Общо взето и аз нещо такова си представям.

16. apopov
    Guest

Здравей nkd,
    Всъщност не отговарям дълго време, поради 2 прозаични причини:
    1. Не си бах дълго време в къщи и поради тази причина не успях на се нарадвам на ЛГ-то, каму ли да го тествам с нещо! За сега гледа много добре кабелна телевизия (Евроком Кабел)!
    2. До се отнася до цифровия кабелен тунер, тук настава голяма драма! Влючвайки се в истерията, нападнала форума по тази тема ;-), и следвайки съвета на Христолслав 2, започнах да звъня на ляво и дясно с цел да проуча "има ли Гюро капа, или не". Звънях в ЛГ - препратиха ме към КиК, Технополис и Роял Електроникс. От първото място - не знаят!?! В Технополис се свързах с продавачите на ТВ! Там казаха, че има и кабелен и ефирен цифров тунер! Като кретен попитах 20 пъти дали са сигурни, цитирайки спецификации, сайтове, форуми и мнения. Момчето отсреща на линията беше категорично - "100% има и кабелен и ефирен тунер, сам го е пробвал и има", попитах да не се отнася за ПК 6000, "не, ние нямаме тук такъв - имаме 3000 - и той има и двата! Пробвано е!" . С чувство на сигурен душевен триумф звъннах и на последното място - след почти половин часово висене на слушалката - от другата страна проверяваха, ми казаха, че.... няма!?! От къде сте сигурни? Гледахме го в спецификацията на ЛГ! Това го знам още от 1 месец бе, добри хора! Започнах да звъня на централния офис на ЛГ в БГ, там пък никой не вдига телефона!! Ако някой има представа какво да направя в къщи (вчера сложих страна Финландия и при автоматичното търсене започна да намира програми след 50% от търсенето - но ги намери всичките!) да каже дакво да сторя и ще го направя! Поздрави!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от apopov
    Ако някой има представа какво да направя в къщи (вчера сложих страна Финландия и при автоматичното търсене започна да намира програми след 50% от търсенето - но ги намери всичките!) да каже дакво да сторя и ще го направя! Поздрави!
    Да разбирам ли че си успял да активираш DVB-C тунера и си хванал всички цифрови програми ?
    Aко ли не-пробвай с друга държава-Германия,Англия,Франция
    Цитат Първоначално публикувано от apopov
    Звънях в ЛГ - препратиха ме към КиК, Технополис и Роял Електроникс. От първото място - не знаят!?! В Технополис се свързах с продавачите на ТВ! Там казаха, че има и кабелен и ефирен цифров тунер! С чувство на сигурен душевен триумф звъннах и на последното място - след почти половин часово висене на слушалката - от другата страна проверяваха, ми казаха, че.... няма!?! От къде сте сигурни? Гледахме го в спецификацията на ЛГ! Започнах да звъня на централния офис на ЛГ в БГ, там пък никой не вдига телефона!!
    Е това е върхът-тия от LG явно въобще не си познават стоката

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

apopov, кои програми намери? От цифровия или аналоговия пакет? Към кой оператор си, колко канала си хванал?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе