Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 178 от 443 ПърваПърва ... 128168176177178179180188228 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,656 до 2,670 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. apopov
    Guest

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да разбирам ли че си успял да активираш DVB-C тунера и си хванал всички цифрови програми ?
    Aко ли не-пробвай с друга държава-Германия,Англия,Франция. Е това е върхът-тия от LG явно въобще не си познават стоката
    Ха-Ха! Надявах се някой да ми отговори на същия въпрос! Не знам, аз съм лаик в тази част. Искам само допълнително да кажа, че не съм поставял никакви карти в слотове и т.н. Просто смених името на България и то тръгна автоматично да търси програми. При България започна да ги намира веднага, при Финландия - както написах по-горе - след 50% от търсенето! А сега се свързах с ЛГ и от там обещаха да ми звъннат за тунера до края на деня. О.К., а ако се окаже, че имам DVB-C, какво трябва да сторя, за да гледан цифрова ТВ по кабела на Евроком? Благодаря предварително за отговора!

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Здравей Аророv,драмата е наистина пълна ,защото одеве в Технополис казаха ,че в София нямат налични PQ3000,имат PQ200R/2000. На тях пробваха, но не намериха сакралния тунер,но те са и други серии. В ТМ Младост не бяха извадили та пробваха на 50PQ3000/42PQ6000 и...не намериха.Иначе в Технополис въпросния PQ200R беше между панасоници и на HD/EuroSport/и после на цифровата им от кейбълтел картината му беше супер само отпечатъка на логото си личеше повече и то най - вече сравнено с G10E.Те обаче цял ден пържат всичко на ЕуроСпорт та чак на някои ЛСД се беше отпечатало(иди си купи мостра)...

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Те обаче цял ден пържат всичко на ЕуроСпорт та чак на някои ЛСД се беше отпечатало(иди си купи мостра)...
    При LCD тата няма отпечатване! Най-вероятно си гледал плазми.

5. apopov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    apopov, кои програми намери? От цифровия или аналоговия пакет? Към кой оператор си, колко канала си хванал?
    Здравей Lazarus 18,
    Знам, че звучи кретенски, но ми е трудно да ти кажа! Първата настройка (България) я правих в края на миналия месец, а Евроком кабел на 01.06.2009 смениха част от програмите (махнаха някой, сложиха други)! При втората настройка (Финландия) вчера се появиха към 65 програми - почти същите както при първата, а и аз вече бях на две-три ракии :-)! Сега ще мина през офиса на Евроком и ще видя какви цифрови програми предлагат! Поздрави!

6. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Някой по напред питаше за PQ2/3000 сериите на дали имат DVB-C,нямат, дори и да се сложат на Финландия.

7. Тук е от
    Dec 2007

Телевизорът ми е Samsung 32A557 и доколкото знам е с DVB-Т тунер.
    Искам да попитам възможно ли е да използвам тунера за цифрова телевизия.Имаме в града цифрова кабелна тв и няколко пъти пробвах с тунера като сменях в менюто различни държави но нищо не ми излезе.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от ivanhoe72
    Телевизорът ми е Samsung 32A557 и доколкото знам е с DVB-Т тунер.
    Искам да попитам възможно ли е да използвам тунера за цифрова телевизия.Имаме в града цифрова кабелна тв и няколко пъти пробвах с тунера като сменях в менюто различни държави но нищо не ми излезе.
    DVB-T е за цифрова ефирна, а DVB-C е за цифрова кабелна.

10. apopov
    Guest

Здравейте лудаци - май всички вече сме такива по техниката (ТВ) тук :-)!
    В продължението на драмата има ли, или няма LG 42PQ3000 цифров кабелен тунер по-горе, съм упълномощен да заявя следното:-) :
    Привечер ми се обадиха на мобилния от LG-България, ...машаала, бях приятно изненадан! Бяха много любезни, и ми каза (ха) това (не мога да назова лицето, защото не съм му потърсил съгласието за това!):
    Има добра и лоша новина - LG 42PQ3000 ИМА цифров кабелен тунер - вече проверено (според тях) на хардуерно ниво (в сервиза - техния, де!), но софтуерно не е разрешен за БГ!?! Не знам какво значи това, но както любезно ми обясниха, във фабриката им (в Полша) е по-изгодно да не махат от фабричната линия модула на кабелната телевизия, който струва 2.49 евро (например), но да не си ги разрешат софтуерно, за да могат да играят с цените - т.е. при наличие на цифров кабелен тунер цената на пазара на продукта се вдига с 49.49 евро (цените са хипотетични, но точни!). Така че, е по-евтино за фирмата да не сменя (махне)! модула (физическия компонент!) на кабелния цифров тунер, като не го разреши софтуерно за различните държави, за да може да продава практически един и същ телевизор под различни марки и цени (съответно и разни промоции)!!! - ....аз вече така си го обяснявам (разбирам)! Дали това значи, че ако сложим UK, вместо БГ ще го намерим или не (цифровия кабелен тунер), ще покаже практиката (дано се намери майстор, който ще ни отвори на тая гяволия)! Иначе плазмата е много добра:-)!

11. kek
    kek е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

Привет на всички,

Понеже и на мен ми стана интересно за PQ3000, видях тук
    http://www.avforums.com/forums/lg-ow...-thread-4.html, че е възможно от сервизното меню, да му се позволи да плайва DivX(SD). Той по default може само MP3 и JPG. Да не би това от там да става и "софтерната забрана" за DVB-C?

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

APOPOV браво и благодаря!!! Сега остава някой да го" подкара" този ТУНЕР. kek ,точно в същия форум(пост) видях и аз за тази възможност за DIvX SD. Моделът след промоцията ще отскочи на 1150-1200 лв. ми казаха в магазина.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Той ако стане 1200 лева не виждам причина да не се вземе доказано добрия модел X10.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от apopov
    Има добра и лоша новина - LG 42PQ3000 ИМА цифров кабелен тунер - вече проверено (според тях) на хардуерно ниво (в сервиза - техния, де!), но софтуерно не е разрешен за БГ!?! Не знам какво значи това, но както любезно ми обясниха, във фабриката им (в Полша) е по-изгодно да не махат от фабричната линия модула на кабелната телевизия, който струва 2.49 евро (например), но да не си ги разрешат софтуерно, за да могат да играят с цените - т.е. при наличие на цифров кабелен тунер цената на пазара на продукта се вдига с 49.49 евро (цените са хипотетични, но точни!). Така че, е по-евтино за фирмата да не сменя (махне)! модула (физическия компонент!) на кабелния цифров тунер, като не го разреши софтуерно за различните държави, за да може да продава практически един и същ телевизор под различни марки и цени (съответно и разни промоции)!!! - ....аз вече така си го обяснявам (разбирам)! Дали това значи, че ако сложим UK, вместо БГ ще го намерим или не (цифровия кабелен тунер), ще покаже практиката (дано се намери майстор, който ще ни отвори на тая гяволия)! Иначе плазмата е много добра:-)!
    Аpopov-честито току що откри Америка /не случайно съм писал предупреждението в темата си/
    това със забраната е масова практика на почти всички производители/във фърмуера-ако LG България се обадят и понатиснат в централата ограничението ще падне-но тях ги мързи и са пълни безхаберници-не си познават стоката/също като Панасоник /КиК електроникс/
    проблема ти е лесно разрешим-пробвай да смениш страната в менюто/писах ти вече за това/ограничението е софтуерно и само за някои страни/като нашата/
    Цитат Първоначално публикувано от kek
    Привет на всички,

Понеже и на мен ми стана интересно за PQ3000, видях тук
    http://www.avforums.com/forums/lg-ow...-thread-4.html, че е възможно от сервизното меню, да му се позволи да плайва DivX(SD). Той по default може само MP3 и JPG. Да не би това от там да става и "софтерната забрана" за DVB-C?
    благодаря за линка
    ще помоля всеки който попада на такива екстри да дава линк-за да станат обществено достояние и да се възползват и останалите/един за всички и всички за един/

16. Тук е от
    Jun 2009

Момци, добър ден. Телевизора вече е ясен G 37 LH3000. Обаче сега идва въпроса с телевизията. Булсат, Ай Ти Ви и подобни са fake това е повече от ясно. Има един юнак в квартала, който твърди, че ако свърже телевизора към нета, за 30лв. на месец щял да отлключи рая на земята. Щял съм да имам Скай Спортс и сие в ХД и какво ли още не. Как е възможно това и има ли капка истина в цялата поста.Христославе, Лазарус нападайте момци, кажете ще яде ли Хасан баница или само ще си мечтая.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Знаете ли дали LCD TV което има оптичен аудио изход ще върне към ресийвъра DST или DD при положение че му подам H.264 през видеокарта с HDMI от PC ?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от krasi
    Знаете ли дали LCD TV което има оптичен аудио изход ще върне към ресийвъра DST или DD при положение че му подам H.264 през видеокарта с HDMI от PC ?
    Зависи от модел телевизор, но много често не минава.

mechomm, не ти е за тук питането, но да, може да го направи. Естествено, трябва да имаш хубава чиния и подходящ приемник.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе