Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 179 от 443 ПърваПърва ... 129169177178179180181189229 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,671 до 2,685 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Лазарус, сори че пиша тук, ама поне съм те хванал ще те моля да миразясниш нещо. Това че имам DVB-C тунер означава ли,че от Булсат ще дойдат ще сложат една чиния и ще ръгнат един кабел в телевизора и няма да ми се налага да минавам през техния set top box? И ако е така като минава през моя тунер дали ще е по-добър сигнала в сравнение с техния куфар? Не се сърди,че пиша тук, но просто се надявам да хвана теб или Христослав. Предварително ти благодаря много, а и биричка ше намажеш.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ето едно интересно видео
    https://www.youtube.com/watch?v=Q-v59PIx_44
    Сравняват се Sony W5500 и Samsung B650 + CRT - JVC

Според мен най-интересното е в крайя на клипчето където се сравнява подсветката.
    Интересно ми е да чуя мнението на Христослав2 и Лазарус

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

mechomm -няма как да стане без set-top-box на Булсатком.Твоя телевизор няма DVB-S тунер /сателитен/.Много малко модели са с такъв и то основно високият клас/които не се внасят в България с изключение на Pioneer/
    Tвоя има само DVB-C кабелен цифров и DVB-T ефирен цифров-така че няма как да минеш без техният куфар.

5. Тук е от
    Jun 2009

Добре де тогава означава че трябва да си прекарам обикновена кабеларка и през нея. Да, но те доколкото знам кабелите са коаксиални и не ми е ясно как ще хващам цифрови телевизии. Незнам, просто тотално се обърках и идея нямам какво да правя. Телевизора го измислих, ама никак не искам и да му похабявам потенциала. Истината е че в момента нямам повече бюджет. Христославе какво да направя? Как ще е през кабеларката?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от mechomm
    Добре де тогава означава че трябва да си прекарам обикновена кабеларка и през нея. Да, но те доколкото знам кабелите са коаксиални и не ми е ясно как ще хващам цифрови телевизии. Незнам, просто тотално се обърках и идея нямам какво да правя. Телевизора го измислих, ама никак не искам и да му похабявам потенциала. Истината е че в момента нямам повече бюджет. Христославе какво да направя? Как ще е през кабеларката?
    Не виждам какво толкова си се объркал и се чудиш. Нещата са елементарни и са обяснявани безброй пъти.
    Може да гледаш каквото си поискаш с твоя телевизор. Проучи какво предлагат различните оператори, какви канали, на какви цени и прецени кое те устройва.
    За да ползваш Булсат ще ти трябва външен приемник и да провериш дали имаш нужното изложени и къде и как може да се монтира чиния.
    Ако не искаш външен приемник, а да ползваш тунера на телевизора си прекарай кабелна. По коаксиалния кабел върви и цифров и аналогов сигнал. Ръгаш кабела в телевизора и хващаш всичко. Ако оператора ти е кодирал каналите ще ти трябва карта /от него/ и да си купиш модул за картата.

7. Тук е от
    Jun 2009

Благодаря много. Сега вече съм наясно. Имаш наистина бира от мен.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Друго решение е да си закупиш DVB-S PCI(PCI-e) платка, която да монтираш в компютърът си и от него да прехвърляш сигнала на ТВ.

Можеш да прогледнеш http://www.dvb-bg.com/forumdisplay.php?f=5

10. Тук е от
    Jun 2009

Да и това звучи доста интересно. Почвам да чета. Мерси брадър.

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте
    А някъкви отзиви за SAMSUNG LE-46A686 - http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040098 гледам,че доста му е паднала цената ! Какви плюсове и минуси за този модел?

12. apopov
    Guest

Упълномощен съм да заявя следното:
    С голяма скръб съобщавам на форумците, че след тежки боеве с настройките на моя LG 42 PQ 3000 (сложих страна UK), не успях да активирам цифровия кабелен тунер :-(! Оттеглям се, с тежки загуби (в часове и неизпити ракии) да удавя мъката си в огнена вода!

13. Тук е от
    May 2009

Здравейте отново.
    До преди два дена имах пълна яснота за избора си на нов LCD телевизор. /благодарение на 'mixoff', 'hristoslav2', и 'harvi5', ако намерим начин да се срещнем ще черпя . В случай, че имате път към Шумен, обадете се. /
    Бях си нарочил модела на Philips 42PFL8404, но внезапно финансовото ми състояния претърпя крах.
    И сега отново съм на стартова позиция.
    Моля за съдействие в избора.

Това са основните изисквания към бъдещия телевизор.
    1. LCD. /мой познат сподели че ремонтира основно плазми навъртели 4-5 години работа, не коментира качеството/
    2. 42" /в краен случай 37"/
    3. DVB C /ще се гледа кабелна телевизия любезно доставена от CableTel /
    4. Цена не повече от 1500 лв.
    5. Full HD препоръчително, но в никакъв случай не е решаващо за избора.
    6. HDMI вход.
    за друго в момента не се сещам.
    Ще се използва за гледане на цифрова кабелна телевизия и филми от компютър. /50 на 50/

След визита до Техномаркет, Технополис и поне поне 8 часа ровичкане в Internet.
    се спрях на модела на LG 42LH3000 /в Технополис цената е 1450-1500 не се сещам точно/.

Дали има, по-добра алтернатива от въпросния модел? / Защото аз не можах да открия. Както се казваше в поговорките 'Четири очи виждат по-добре от две, четири уши чуват по-добре от две и т.н.'/

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

Момци, добър ден. Телевизора вече е ясен G 37 LH3000. Обаче сега идва въпроса с телевизията. Булсат, Ай Ти Ви и подобни са fake това е повече от ясно. Има един юнак в квартала, който твърди, че ако свърже телевизора към нета, за 30лв. на месец щял да отлключи рая на земята. Щял съм да имам Скай Спортс и сие в ХД и какво ли още не. Как е възможно това и има ли капка истина в цялата поста.Христославе, Лазарус нападайте момци, кажете ще яде ли Хасан баница или само ще си мечтая.
    Погледни новата промоция на технополис LG LH4000 е на добра цена и е 100 HZ за разлика от LH3000

16. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Тука да няма някаква грешка?Наистина добра оферта.
    http://www.technomarket.bg/index.php

17. Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Тука да няма някаква грешка?Наистина добра оферта.
    http://www.technomarket.bg/index.php
    99.99% грешка ... особено при положение, че е в категорията 40"-42"

18. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Моля кажете нещо за LG 42LH4000 , заслужава ли си , смятам да го купувам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе