Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 190 от 443 ПърваПърва ... 140180188189190191192200240 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,836 до 2,850 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

относно "промоция" на SAMSUNG LE-40A856 за цена 1299лв.
    след като тръгнах да го купувам на място се оказа, че налична е само мострата, та взех да се направя на ударен и си го поръчах и по интернет, с коментара да не е мостра ... и днес се свързаха с мен от ТМ по въпроса... не отрекоха че всъщност в периода на промоцията никога не е имало други бр. освен мострите в магазините в страната (модела е от миналат година!)... и съответно няма проблем да се доставят до където и да е...
    Мисля че е много грубо по този начин ... Редно е някак си такава стока да е ясно защо е на такава цена!!!

2.  

3. Тук е от
    Apr 2007

Здравейте!

Да споделя и аз моя скромен опит в покупката на ЛСД ТВ Филипс от местния Технополис. Отидох към 18ч въоръжен с желание и кредитна карта и показах на представителя на магазина, че искам 8404, но НЕ ИСКАМ мострата. Той ми каза, че това е единственият им екземпляр, но след като разбра, че аз няма да го взема и след няколко телефонни разговора се намери една бройка, която била запазена за някой, който не бил дал капаро и все още го нямало. Аз след като се уверих, че не е отварян реших да го взема, но периода, в който ми пробваха телевизора, се опитаха да ми вземата ЗАПЕЧАТАНОТО дистанционно и да ми го заменят, с виждаш ли, разпечатано, което било абсолютно същото, но.....
    Не се съгласих и ми направи неприятно впечатление, че веднага мострата, която беше на рафта беше свалена от там и грижливо почистена и опакована в кашон. Явно ако клиента, който си беше запазил телевизор да си го получи като "нов", а не като мостра - това беше ужасно поведение от страна на представителите на магазина, а мен ме убеди, че няма да мръдна от там докато не си го изкарам сам от касата.
    Искрено се надявам, който и да е взел този модел на ФИЛИПС да няма проблеми, но не прави чест на веригата ТЕХНОПОЛИС такива неща да се правят в търговскта зона, пред очите на всички, макар и малко, клиенти..

Мой съвет - не вярвайте на никой освен на себе си, а и във вас може да съмнявате малко...

Поздрави и късмет с покупките,
    А3

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А ти защо си сигурен, че и твоя не е опакована и почистена мостра? Това си е честа практика. Най-добре влез в сервизното меню и виж колко часа е работил.
    Дори и да е работил изобщо не е проблем защото няма какво да му стане, но поне да не се чувстваш прецакан.

5. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    А ти защо си сигурен, че и твоя не е опакована и почистена мостра? Това си е честа практика. Най-добре влез в сервизното меню и виж колко часа е работил.
    Дори и да е работил изобщо не е проблем защото няма какво да му стане, но поне да не се чувстваш прецакан.
    Правилно се съмняваш, Лазарус18!

Не мога да бъда сигурен, но по косвени признаци съдя, че не беше отварян - начина, по който все още стоеше фабричното фолио по ръбовете на ТВто; фабрично запечатано дистанционно; нужда от настройки на каналите /ако беше ползван щеще да тръгне веднага/; цялостното опаковане говореше за неотварян екземпляр....

Поздрави,
    А3

6. Тук е от
    Apr 2007

За протокола:

Operating hours display: 0198 часа е към момента ;
    Матрица: 183; LCD LGD WUFSBN1 42"

Поздрави,
    А3

7. Member
    Тук е от
    Feb 2007

а след update на firmware-а тези часове не се ли reset-ват? почти съм сигурен, че "да" ... така че е важна и датата на update на firmware-а

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Всичко е на късмет колега и нов да вземеш след много избиране по закона за всеобщата гадост все нещо се прецаква,понякога е по добре да вземеш мостра повярвай ми.Така че не бързай да се радваш.Имал съм случаи молили са се да вземат мострата след проблем с техния.3-5 месеца или повече работа не са проблем за мостра ако е имало нещо да се случва то през това време. Мостри сгъват постоянно но вие не го виждате това защото сервиза е отзад и има бърза намеса след което се продава за нов.Така стоят нещата в големите вериги.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

LilScrappy , понякога се случва да има пиксели, не случайно за това хората идват директно в магазина, тестват си телевизорите, и после не са изненадани от пиксели и тн.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Ми асно но за мен не е корекно ако миго оставят яко трябва ще изчакам да докарат друга бройка зада се подмени
    не съм виновен аз че е дало още първият ден дефект !
    аз по тази логика сега ако си поръчам ДВД примерно отида даго чуя и ми хареса после го поръчам по нета от къде да знам че пак няма да попадна на кофти модел

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Има си правила за подмяна заради изгорели пиксели. Всяка марка/производител има различен брой. Сменявали са модел на Шарп заради 1 пиксел. Не знам при Самсунг колко е. Питай в магазина.

13. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

При Самсунг беше почти невъзможно да го заменят ставаше въпрос за нещо от сорта на 5-7 на квадратен сантиметър.А са заменяли и за 4 което съм виждал само веднъж.Всички марки имат различни изисквания в това отношение.Най-добре е наистина да провериш на място какво ще ти кажат.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Привет naskoD
    избора при този бюджет не е голям
    PHILIPS 32PFL5604H http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052400
    PHILIPS 32PFL5404 http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09053298
    LG 32LH3000 http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052012
    LG 32LF2510 http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052891
    отиди на място в магазина и виж чия картина ще ти хареса повече
    Благодаря на hristoslav2.Снощи ходих до Техномаркет Стара Загора и видях LCD -тата без LG 32LH3000 защото не го зареждат .От другите три ми харесаха двата PHILIPS-a.Сега ще решавам кой от двата да си взема.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от recycled_bin
    а след update на firmware-а тези часове не се ли reset-ват? почти съм сигурен, че "да" ... така че е важна и датата на update на firmware-а
    след update на firmware часоветe не се reset-ват !!

Цитат Първоначално публикувано от mixoff
    За протокола:
    Operating hours display: 0198 часа е към момента ;
    Матрица: 183; LCD LGD WUFSBN1 42"

Поздрави,
    А3
    заработеното време от 198 часа говори че е работил 3 седмици

17. Тук е от
    Jun 2009

Има ли вариант да се запази 16:9 за съответен канал при плазма Панасоник или при всяко минаване през канала трябва да се дава Aspect...Благодаря за отговора предварително

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аспекта се запаметява само за различните типове видео входове. Заради това какъвто е бил Аспекта на предния канал такъв ще е и на следващия.
    Между другото няма телевизор, който да помни Аспекта на всеки канал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе