Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 188 от 443 ПърваПърва ... 138178186187188189190198238 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,806 до 2,820 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Аз си поръчах от сайта на техномаркет модела 40 А856 (поради причината че 46 за мойта стая ще ми дойде малко големичък) като ходiх даго търся из магазините го нямаха модела само ме насочваха към А686 нече е лош много ми хареса картината и дизайна но все пак е 6-та серия
    Днес ми се обадиха дами кажат че вече го имат в наличност и че могат даго доставят утре сутринта аз си потвърдих поръчката естествено
    Щом 686 модела ми хареса невярвам 856 даме разочарова !
    дапопитам имали голямо значение видео картата като го вържа към ПС-то с DVI to HDMI кабел картата ми е старичка ГФ 6600

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006

LilScrappy - внимателно с покупката на 40 А856. Аз вчера също се засилих да го купувам, но естествено се оказа налична само мострата. На въпроса колко е работил, консултанта ми отговори "не знам" а и не знае дали ще получават други бройки ...
    Дали не си разчистват мострите само (40 ката я няма в промо брошурата)!!!
    Модела е от миналата година, а това грубо означава 4000 часа работа...
    Ако някой си е купил 40 А856, който да не е мостра нека да сподели и от къде е купен?

4. Тук е от
    Jun 2009

Aз, мисля да разгледам офертите във Метро сега погледнах в интернет има доста добри цени по евтини от 200-до 300 лв в сравнение с ТМ, vladgad защо не погледнеш тамо може да го има твоя модел , аз нямам метро карта иначе щеше да погледна в сайта им.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2006

vladgad
    Пуснах запитване по емейла им!
    току що ми се обадиха от Техномаркета да ме питат отнова дали го желая и дали искам даго вида
    Попитах го използван ли е от Мострите модел ли е човека беше много любезен и категорично ми каза че е запечатан и е от склада чисто нов е даже сега щяли даго изпробват дали си работи и е както трябва всичко зада не се разкарват куриерите излишно
    2-3 пъти го попитах значи не е от мострите а е нов човека каза че се вижда че е нов и вмомента е бил запечатан няма от какво да се притеснявам, налко ми олекна че не е от мострите все пак не всеки ден човек си купува ЛСД ТВ
    И утре ще ми го доставят
    Иначе съм от Пловдив !

6. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    ....8000 и 9000 са високият клас-не знам защо не ги внасят у нас...
    Очакваха ги във Великобритания през април, но до момента нито в английския, нито във френския, нито в германския сайт на LG ги има. Явно за да ги пуснат в Европа, от LG ще изчакат появата на пазара на B8000/B9000 сериите на Samsung през юли-август. Нали са им пряка конкуренция в областта на LED-подсветката (тип local dimming).
    :-)

7. Тук е от
    Apr 2007

Здравейте!

Някой знае ли как мога да си сверя часонвника на ФИЛИПС 42пфл8404. В момента е един час назад, най-вероятно взима времето на страната, на която съм го оставил да търси канали, в случая - Франция.

Не ми пречи и така, но не е леко объркващо, като ползваш инфо-то на цифровата ТВ.

Поздрави,
    А3

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mixoff
    Здравейте!

Някой знае ли как мога да си сверя часонвника на ФИЛИПС 42пфл8404. В момента е един час назад, най-вероятно взима времето на страната, на която съм го оставил да търси канали, в случая - Франция.

Не ми пречи и така, но не е леко объркващо, като ползваш инфо-то на цифровата ТВ.

Поздрави,
    А3
    Как да настроя часовника в телевизора ? Не мога да намеря такова меню.
    1.Времето се взема от телетекста. Когато изберете канал с телетекст, времето автоматически се взема от него. Превключите ли на друг канал с телетекст и друго време - времето се взема от този канал
    2. Времето се взема при първото включване от телетекста на първият канал с телетекст, на който се включиш .
    Как да променим времето -
    1. търсиш канал с телетекст на който има правилното за тебе време.
    2. c ДУ гасиш телевизора.
    3. изключваш телевизора от контакта и след 15 секунди включваш отново
    4. включваш телевизора с ДУ
    5. отиваш на нужният канал с нужното време на телетекста.
    3. Поставете на първи канал телевизора канал с правилното време в телетекста. След включването на телевизора то ще бъде взето от него.

# Установяване на времето ръчно или с друг способ, освен телетекста, няма

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Текста на КАНАЛ1 е бъгав в това отношение и си избери друга програма за първа позиция

11. Тук е от
    Apr 2007

Много ви благодаря, младежи (Христослав2 + Цецо7)!

Както Христослав описа, така и стана. Взе си текущия час от Телевест-а на Канал 1, но след 2.рия опит.

Още веднъж ви благодаря, направо ви се чудя къде четете тази информация.

А да знаете как телевеста може да ми излезе на кирилица /знам, че ставам повече от нахален, но и това мисля, че може да се оправи от някъде - сега ми е с латински букви/?

Поздрави,
    А3

12. azi
    azi е офлайн

Тук е от
    Jun 2009

Бихте ли ми препоръчали някакво подобно устройство и от къде мога да си го закупя: http://www.octavainc.com/HDMI%20swit...itter_3x4.html

Защото конфигурацията ми е малко сложна и е трудно само с директни връзки :

2 LCD TV 's, 1 Projector
    wii, xbox, pc, player/laptop

Благодаря

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

А да знаете как телевеста може да ми излезе на кирилица /знам, че ставам повече от нахален, но и това мисля, че може да се оправи от някъде - сега ми е с латински букви/?

[/quote]За да е на кирилица страната на инсталациятя трябва да е РУСИЯ,ако няма такава настройка просто дай OSD менюто на РУСКИЙ

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

Направил съм настройките на Philips 42PFL8404 така да се каже на око,но бих желал ако някои има изпробвани при тест настроики да ги сподели за да си ги сверя ?Просто нямам програми и време сам да си ги тествувам параметрите. Благодаря!

16. Тук е от
    Jun 2009

Здравейте. Наскоро разбрах,че ще мога да си избера телевизор . Бюджета е до 1500лв. ,като съм се насочил към LCD да речем 40". Можете ли да ми препоръчате някой телевизор или ако няма нещо хубаво евентуално 37". Благодаря предварително на всички. Гледах този, който предлагат в Технополис : http://www.technopolis.bg/product.php?pid=1

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от theshadowman
    Здравейте. Наскоро разбрах,че ще мога да си избера телевизор . Бюджета е до 1500лв. ,като съм се насочил към LCD да речем 40". Можете ли да ми препоръчате някой телевизор или ако няма нещо хубаво евентуално 37". Благодаря предварително на всички.
    В момента има уникална промоция на този модел:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040609

Само ще спомена, че този струваше на 3000 лева преди време. Ако го намериш наличен го взимай смело.

Ако са свършили разгледай тези:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052401
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051788

18. Member
    Тук е от
    Jun 2006

преди малко ми докараха модела А856 много съм доволен вмомента му търся ръчно каналте, но забелязах че ненамира никакви цифрови канали какво трябва да купя за да хване цифровите
    ТВ-то е бомба много добре изглежда а има бая настройки по картината после ще вържа ПС-то и утре трябва да доиде конзолата скоро и ДВД-то и ще пиша пак но за тези пари просто добре че хванат тоя добър модел защото много скоро ако не и тея дни щего няма никаде в наличност вече

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе