Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 206 от 443 ПърваПърва ... 156196204205206207208216256 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,076 до 3,090 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от noises
    С
    Съжалявам за отвратителната снимка ама чак пък толкова нагли да са станали и да лъжат ??? виж сам
    На четвъртия ред от етикета бяха написали и консултанта се кълнеше, че е най новия модел.
    Ами то си пише, че е плазма и са го зачеркнали с химикал. Имато на модела си е на ЛСД-то, но всичко отдолу е за плазмата S10.
    Докато започнат да пишат такива стойности на контраста по ЛСД-тата ще мине бая време.
    Това ЛСД даже не е 100Hz пък камо ли 400.
    Ако ще е ЛСД на Панасоник бих избрал 37G10 въпреки, че е доста скъп за този размер:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052684
    Има си 100Hz, V-Real Pro 4 и разни други благинки.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Самсунг LE-40A430 - не го вземай !Не си заслужава ,не защото е най-ниският клас на марката и ,че е 2008г модел а ,защото картината му ужасна-слаб контраст,малък зрителен ъгъл-матрица AUO A-MVA1
    А656 refurbished- мислех ,че са свършили-допреди 6 месеца бяха много добро решение,но дълго време са работили като мостри /можеш да искаш допълнителна отстъпка-3-5%/
    Samsung LE 40M87BD-R-категорично НЕ ! Не защото е стар модел-2007г а ,защото има доста проблеми /то и затова е отремонтирван/а и картината не е кой знае каква
    добави още малко към бюджета си и погледни следните модели:
    PHILIPS 42PFL5604H
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052401
    SAMSUNG LE-40B530
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09051788

със 100Hz
    SAMSUNG LE-40A656
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09037780
    LG 42LH4000
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052009

Благодаря на Христослав за съветите, отказах се от тези евтини модели. Единствено А656 refurbished още ме съблазнява. Във момента фаворит ми е PHILIPS 42PFL5604H . Сегашният ми ЦРТ ТВ е Самсунг и за 3 години е ходил 3 пъти на ремонт, затова ще гледам да избягвам Самсунг при избора си. Между другото, в Техно Микс Филипса е със 100 лева по-евтин от Техномаркет. Струва ми се че там държат по-ниски цени на техниката тъй като не са популярни, но пък и избора е малък.

Тъй като ТВ-то е за подарък, и евентуално може да се окаже твърде голям за мястото за което го предвиждам, съм се уговорил в Техномаркет да ми го сменят с нещо 40 или 37. Бихте ли ми препоръчали нещо качествено и недефектиращо около тези пари /мисля да изключа Самсунг и LG от класацията?!) в случай, че се наложи подмяната ?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kameti
    А защо в сервиза на Сони в Русе ми казаха, че филипсите нямат сервиз, т.е. извънгаранционно обслужване?
    Чудно ми е защо питаш в сервиз на SONY относно следгаранционното обслужване на PHILIPS ?Естествено че ще оплюят конкуренцията !
    Попитай в сервиза на PHILIPS ! Няма уважаваща себе си компания-производител която си е спечелила реноме на пазара -и която да не подържа следгаранционен сервиз.

5. Тук е от
    Jun 2009

Сервиза се води на сони, но е пълен със самсунги и елджита. Питах кои са по-добри. Човека каза, самсунгите. На въпроса ми що са толкова много в сервиза, отговори че било процентно. Попитах а филипсите как са? Каза по добри са но нямат извънгаранционен сервиз, т.е. само в гаранцията се обслужват и няма части за тях. Те това е

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kameti
    Сервиза се води на сони, но е пълен със самсунги и елджита. Питах кои са по-добри. Човека каза, самсунгите. На въпроса ми що са толкова много в сервиза, отговори че било процентно. Попитах а филипсите как са? Каза по добри са но нямат извънгаранционен сервиз, т.е. само в гаранцията се обслужват и няма части за тях. Те това е
    зададох въпроса ти по имейла на Филипс и чакам отговора-/ще го постна във форума/

и Sony не са цвете за мирисане - ето за една плазма Сони
    http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=6320

7. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Моля хелп
    значи дойде ми сега ТВ-то ЛХ4000 много добро първи вшечатления, но като се опитам да влезна във сервизното меню за да активирам опцията ХД за да гледам ХД филми през УСБ-то
    като задържа двата ОК бутона ми излиза
    ВЪВЕДЕТЕ ПАРОКА която е от 4 цифри предполагам
    Моля някой да помогне да не трябва да звъня в техномаркет зада ми кажат паролата ?

Едит:
    оффф паралота е научках четери 0-ли
    покъсно ще си дам впечатленията

8.  

9. Тук е от
    Jun 2009

LilScrappy, честито!!!!! Със здраве да си го гледаш. И аз имам същият. Телевизора е КОСМОС. Един съвет от мен. Активирането на ХД е напълно безмислено. Отиваш в Конрад например, взимаш си един DVI - HDMI кабел, свързваш го към компа и започваш да танцуваш. Вариант две : Закупуваш си един ПОПКОРН и пак танци.

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

и Sony не са цвете за мирисане - ето за една плазма Сони
    http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=6320
    Сони спряха производството си на плазми преди 4 години.Точно поради тези причини -даваха много дефекти и накрая изцяло се отказаха от плазмената технология.Винаги съм го давал този пример когато някой ми каже ,че Сони са най-добрите.
    Между другото до скоро в студиото на Нова телевизия мисля че имаше, а може и още да има плазма на Сони която работи ,че и доста годинки навъртя.Всеки път като я видя и се сещам за провала им с тези плазми.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от mechomm
    LilScrappy, честито!!!!! Със здраве да си го гледаш. И аз имам същият. Телевизора е КОСМОС. Един съвет от мен. Активирането на ХД е напълно безмислено. Отиваш в Конрад например, взимаш си един DVI - HDMI кабел, свързваш го към компа и започваш да танцуваш. Вариант две : Закупуваш си един ПОПКОРН и пак танци.
    10x
    ТВ-то е страшно добро само имам проблем с цифровите канали хванах 115 но ми отваря сигорно не повечр от 4-5 канана на другите ми пише CI модул ( някой ще ми кажели какво трябва да направя зада мога да ги гледам )
    а аз ПС-то съм го вързал с ДВИ-ХДМИ но пС-то ми е бая старо и като пусна филм 1080п ми сече сега тествах треилара на Терминатор Салвейшан 1080п от пС-то разминаване на звук засичане а през УСБ-то върви пушка без проблеми
    Но качих и Призън Брейк една серия малко се разминава звукът с 1-2 (записа е 720п) секунди субтитрите си вървят и си ги мести човек
    за тези пари ТВ-то е невероятно добро трябва да направя някои тестове за ХД филми със суб как вървят
    Ако няма проблеми може да закупя един 500ГБ хард с УСБ ( аз така или иначе имам нужда от хард )
    покъсно ще тествам и една конзола х360 как се държи

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Явно каналите са кодирани и ти трябва CI модул + карта от оператора.

13. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    10x
    ТВ-то е страшно добро само имам проблем с цифровите канали хванах 115 но ми отваря сигорно не повечр от 4-5 канана на другите ми пише CI модул ( някой ще ми кажели какво трябва да направя зада мога да ги гледам )
    а аз ПС-то съм го вързал с ДВИ-ХДМИ но пС-то ми е бая старо и като пусна филм 1080п ми сече сега тествах треилара на Терминатор Салвейшан 1080п от пС-то разминаване на звук засичане а през УСБ-то върви пушка без проблеми
    Но качих и Призън Брейк една серия малко се разминава звукът с 1-2 (записа е 720п) секунди субтитрите си вървят и си ги мести човек
    за тези пари ТВ-то е невероятно добро трябва да направя някои тестове за ХД филми със суб как вървят
    Ако няма проблеми може да закупя един 500ГБ хард с УСБ ( аз така или иначе имам нужда от хард )
    покъсно ще тествам и една конзола х360 как се държи
    Отзад, отляво на телевизора има един слот. В него трябва да вкараш CI modul (около 100 лв. в ТМ) и след това трябва да си вземеш разкодираща карта от кабелния ти доставчик. Ако си от София се вклщчи към Софкъмпани и по-горното отпада. Хващам 97 канала, като от тях само 5 са закодирани. Сигнала е също много добър.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Сони спряха производството си на плазми преди 4 години.Точно поради тези причини -даваха много дефекти и накрая изцяло се отказаха от плазмената технология.Винаги съм го давал този пример когато някой ми каже ,че Сони са най-добрите.
    Между другото до скоро в студиото на Нова телевизия мисля че имаше, а може и още да има плазма на Сони която работи ,че и доста годинки навъртя.Всеки път като я видя и се сещам за провала им с тези плазми.
    В момента в студиото на НОВА/сутрешният блок/ са с плазма Panasonic 42PY80 /зад масата/ и ако не се лъжа едно LCD - Sony 40W3000 /в ляво- може и да греша модела/

В БТВ са с плазмени дисплеи на Panasonic
    http://www.panasonic.bg/index_bg.html
    имаха и плазми на Sony
    даже са им сложили лепенки отпред на емблемата да не се вижда марката /да не правят реклама/

16. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Здр на всички,

Тъкмо бях си избрал тв, и то какво стана. Незнам дали е бил на промоция, но вчера цената му беше с 500лв повече (от 2099 на 2599). Така че засега отпада от листа, освен ако не върнат старата цена. Говоря за:
    SAMSUNG LE-40A786
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040513

По долу ще дам няколко линка, ако някой има впечатления или препоръки моля да ги сподели:

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037780
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040096
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040502

Забелязвам, че доста хора се хварлят на други марки, но лично мое мнение и от това което сам виждал като че ли Самсунг от по високия клас има най хубава картина. Аз сам в Америка, прибирам се след 2 месеца и ще ми трябва тв Тук като ги гледам в магазина като съм между Сони и Самсунг, но на Сонито цветовете са малко по слаби, по реални но безконтрасни. Насочил сам се към Самсунг, но ако някои смята че мога да взема по добро моля 40" до 2200лв.

Мерси предварително

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Тези от Техномаркет са вдигнали цените на голяма част от телевизорите !!! От Домо- също !

А някой би ли ми отговорил на дилемата от предишната страница

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от jovanoty
    Аз сам в Америка, прибирам се след 2 месеца и ще ми трябва тв Тук като ги гледам в магазина като съм между Сони и Самсунг, но на Сонито цветовете са малко по слаби, по реални но безконтрасни. Насочил сам се към Самсунг, но ако някои смята че мога да взема по добро моля 40" до 2200лв.

Мерси предварително
    След 2 месеца ситуация с цените може да е различна. Ела си тук и тогава избирай. Нещата тук и в Америка са различни с телевизорите.
    Самсунг и Сони могат да постигнат абсолютно еднакво качество на картината при подходяща настройка. Това, което си зърнал в магазина не може да е определящо за избора ти. И аз съм бил и знам, че и там не си настройват както трябва техниката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе