Не може да се оформят мнение за техника от някой, който ги ремонтира. Сервиза нямат информация колко бройки са проадени, че да преценят кои се развалят най-много. Много ясно, че като се продават повече Самсунг да има най-много в сервиза.
Не може да се оформят мнение за техника от някой, който ги ремонтира. Сервиза нямат информация колко бройки са проадени, че да преценят кои се развалят най-много. Много ясно, че като се продават повече Самсунг да има най-много в сервиза.
Благодаря lazarus18 ! 100hz са задължителни- както писах - спорт и игри . PHILIPS-а с каква матрица е ? За лага при Самсунг мисля , че е от неправилни настройки - имам R81 ,който се ползва точно за ПС3 и се справя чудесно . Харесва ми картината на В650 , но не ми е по джоба - за качеството на Самсунг мисля , че е въпрос на късмет - моят е на 3 год. и си бачка по 10-12 часа на ден .След като продаваш 2 пъти повече от другите нормално е да има и повече ремонти , а съм и сигурен ,че качеството на бройките за нашия регион е "по-различно" от това за "белите" държави ( имам Самсунг произведен в Корея ,който си работи перфектно вече 16 год .!) .32" B7000 има невероятна картина .За по-голям от 42" просто няма място - 2,5-3 м ми е разстоянието . Ако има собственици на 42" Филипс 7404 да пишат за впечатленията си.
здравейте на всички..предстои ми и на мен закупувна на лсд телевизор..много неща прочетох в този форум и доста полезна информация научих.но в същото време много се обарках в избора си на лсд като марка...и все пак накланям кам philips 9664Какво ще кажете за модела Ако някой може да ми обърне внимание на някой модел телевизор, който съм пренебрегнал, изискванията са не по голям от 42-46 инча и цена до 3000,4000 лв специално за гледане телевизия(мачове)краен срок да си избера тв септември Благодаря предваритвелно! Поздрави!
Тоя сервизния техник може да даде инфо коя марка влиза наи-рядко в сервиза,ама да ми сравнява Самсунг с Нео -да ме извинява.Също имам Самсунг който скоро ще стане на 3 години и преди да го купя доста следих наличноста им в сервиза но от този модел нямаше нито една броика.По скоро там бяха моделите окончаващи на BR-така наречените рефурбишед.И Унгарски модели.И да всичко е на късмет,има много хора който са доволни от избора си и нямат проблеми.
След последните постове все повече накланят везните към Самсунг 37В650 или 37В651. Също съм на мнение,че колкото повече бройки се продават от една марка толкова по-голяма вероятност има на развалени бройки. Както беше при твърдите дискове на времето: Maxtor се продаваше повече от два пъти, дори три пъти от Seagate заради цената,която бе с разлика от поне 10-20% и резултата беше че MAXTOR се развалят по-често . Имам само един въпрос, по ревюта на модела по-горе навсякъде пишат ,че имал много добро черно, но тъй като този модел се произвежда с два вида матрици (А-MVA и S-PVA) не би ли следвало да имат разлики в картината един спрямо друг или в черното. И ако имате наблюдения намират ли се тв с samsung матрица от 37'', защото мисля че би трябвало тя да е по-добрата матрица и да търся нея. От Варна съм, ако някой има наблюдения върху тях.
P.S. : Телевизора ми Филипс CRT 29'' се скапа за 2 години работа, а не бе евтин защото е с плосък екран и 100Hz. Сега трябва да му търся сервиз, защото не е в гаранция вече.
определено - PHILIPS 47PFL5604HПървоначално публикувано от deto
първият резултат от 71ms е с включените подобрители /самата матрица S-PVA на Самсунг има Res.Time от 20ms/Първоначално публикувано от svetlio1
HDMI - Game Mode - 20 ms lag - в режим GAME MODE всички подобрители се изключват и за това лага е малък
не е проблем да вземеш 47" щом ще гледаш от 3 метра /моят 42" ми малее от 3 метра
точно това ме интересува-/поне продавачите могат да кажат кои са най продаванитеПървоначално публикувано от granity
тук се обръщам към тях -моля пишете ми лични вашите впечатления-от коя марка и кои модели
а аз ще резюмирам полученият резултат
матрицата е изписана на малкият стикер залепен от дясната страна на телевизора/писах за това/Първоначално публикувано от kraska
разликата м/у А-MVA и S-PVA е в белият цвят и цветопредаването/в полза на А-MVA/ и контраста /в полза на S-PVA/
Аз бих ти препоръчал Сони-то. Особено ако искаш да наблегнеш на HD сигнал. Не стига, че е по-евтин, но и е по-добър като цяло. 5604 е нов модел и струва 2400 лева, а преди една година това Сони струваше 4000 лева. Съвсем различни класове са и разликите в излизането им на пазара не компенсира разликата.Първоначално публикувано от deto
9664 звучи прекрасно като модел, но цената от над 3000 лева за 42 инча ме смущава. В крайна сметка това е 42 инча LCD със 200 херца. Тази екстра я я усетиш, я не, а разликата между 42 и 46 се набива в очи веднага.Първоначално публикувано от ilyadci
Моя съвет е да вземеш 46-47 инча.
Нещо от сорта на тези:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051974
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040611
Най продаваните са LG и Samsung и то ниския и средния клас. От по старите модели LG5600 и LG5700 (доста добри модели за разлика от LG5500), Philips 32PFL7403 (доста успешен модел). От новите LH2000, LH3000 Panasonic L32C10. Пазара доста се сви и повечето хора търсят евтин и добър телевизорПървоначално публикувано от hristoslav2
deto,LAZARUS е много прав двата телевизора са съвсем различен клас като Сони-то е по добрия вариант наистина.
lazarus18
това не ти е Sony за да не може да видиш тези 200Hz
ilyadci
щом ти е за мачове и искаш LCD 9664 e твоя ТВ (ако разбирасе си склонен да дадеш тези пари)
Всъщност аз при Филипс не съм ги виждал още, но при Сони се виждат и то много добре. Z4500 е със 200 херца и резултата от работата им е перфектна. Не само, че подобрява резолюцията в движение, но и не видях почти никакви артефакти от процеса. Предполагам, че и при Филипс ще работят добре, но аз смятам, че е по-добре да се направи компромис със 100Hz по-малко, но 4-5 инча по-голям размер.Първоначално публикувано от qbadabaduuu
при сателитна телевизия Z4500 размазва картината много
В сравнение с кое? Може мазането да е от ниския битрейт.Първоначално публикувано от qbadabaduuu
Аз останах доста доволен от качеството на картина при SD сигнал. Бях пуснал една сцена с футбол от MPEG2 файл, записан от някакъв немски канал. До него имаше един V4000 и разликата беше доста голяма по отношение на бързите сцени /и не само/. Така или иначе Z4500 е адски скъп и определено не си заслужава разликата в парите.
и аз съм се насочил кам сони-то,просто търсех някаква алтернатива,с DVB-C и около 2000лв, 46'
Здравейте..сега трудността е пред избора на лцд за спалня размер 32"..кой от тези три модела бихте ми посъветвали като най-добър на SD сигнал ,хубаво цветопредаване и контраст :LG 32LH3000 , PHILIPS 32PFL5604H , SAMSUNG LE-32B530 ..
Или пък вие да ми предложите извън тези модели до 1200-1300 лева.