Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 278 от 443 ПърваПърва ... 228268276277278279280288328 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,156 до 4,170 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2007

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Между тези двете плазми заслужава ли си по-скъпата и реално ще видя ли разликата като ще се гледа само кабелна цифрова и при по-скъпия ще може ли да гледам без премник от оператора и ако да как точно? http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053736

2.  

3. Тук е от
    Oct 2008

И аз да се изкажа ако мога да съм в полза на някой.От една седмица имаме 42PFL8404H и искам да кажа че по добра картина до сега не съм виждал(цифрова на Мегалан).До сега съм успял да подкарам avi,mp3(през USB),mkv не успях но не съм пробвал и много релизи.Амбилайта е чудесно решение ако имаш поне 30см от страни на TV то.Днес подкарах и NET TV (можеш примерно да си провериш email- ла през телевизора ).Повече ме вълнува DLNA но това ще стане по нататък (още не съм се нанесъл в новото жилище и PC за сега не е при TV- то).Действително под ъгъл черното малко лилавее.В началото бяхме в чуденка между 40W5500 и 42PFL8404 но след двумесечно четене във форума се спряхме на втория и въбще не съжалявам.Мислех че ще е голям за разтоянието от което ще се гледа(3,5м) но сега мисля че перфектен.Ще се радвам ако съм помогнал на някой в избора.

4. Тук е от
    Aug 2009

Моля изкажете мнение. Толкова ли добър този LG37 LH 5000 ? По-добър ли е от конкурентите си? Заслужава ли си цената?

5. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Нещо не ми се връзва питате за плазми за по 4000 лв и в същото време колко ток гори, ами ако е 0,5 кw, и се гледа по 15 часа на ден ще изгори 42 лв на месец,ако е най икономичното LCD в същият размер да речем 250 W е ясно колко ще изгори, е до тези 20 лева ли опряхме
    И аз зададох същият въпрос преди известно време но останах без отговор Как хора питащи за тв та 4000+ лв им е проблем колко гори ТВ-то. Горе долу колкото 2 крушки

6. Тук е от
    Aug 2009

Да попитам вещите в тази област - кой 37" LCD бихте препоръчали, като условието е да има по голям ъгъл на виждане:

PHILIPS 37PFL9604H
    PANASONIC TX-L37V10E
    LG 37LH7000

а може и някои друг модел....

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от plamenbg
    Да попитам вещите в тази област - кой 37" LCD бихте препоръчали, като условието е да има по голям ъгъл на виждане:

PHILIPS 37PFL9604H
    PANASONIC TX-L37V10E
    LG 37LH7000

Голям ъгъл на виждане -бих се спрял на PANASONIC без значение кой е модела,ако само това целиш.Може да минеш и на по евтин вариант всички са с един и същ панел.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2009

Някой има ли представа каква е цената на един добър DVB-C Tuner, защото ще ми трябва, че плазмата, на която съм се спрял е само с DVB-T? И сработват ли се добре принципно външните тунери с телевизорите?

Мерси предварително!

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от BenSherman
    Някой има ли представа каква е цената на един добър DVB-C Tuner, защото ще ми трябва, че плазмата, на която съм се спрял е само с DVB-T? И сработват ли се добре принципно външните тунери с телевизорите?

Мерси предварително!
    Тунера ще ти го даде кабелния оператор, на който ще плащаш - безплатно.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    За прилична S-PVA и то с 10-битово управление можеш да разчиташ засега само във W4500 и X4500 сериите от 40 инча нагоре. В W5500 сериите - също, само че управлението е 8-битово. В Z4500 от 40 инча нагоре поставят нова разработка (вероятно на Samsung), с друга структура на субпикселите, при която под голям ъгъл черното лилавее. В 42PFL8404 матрицата е AS-IPS.
    :-)
    Чудничко... и как реши че е AS-IPS ?

Цитат Първоначално публикувано от bate_sasho
    А вярно ли е че плазмите до 5 г. се скапват?
    Естествено че не - никой уважаващ себе си производител не би пуснал продукт с технология която издържа само 5 години
    изкарват по 15 години ,че и повече 20-25г при спазване на правилата за употреба

Цитат Първоначално публикувано от goiko
    Между тези двете плазми заслужава ли си по-скъпата и реално ще видя ли разликата като ще се гледа само кабелна цифрова и при по-скъпия ще може ли да гледам без премник от оператора и ако да как точно? http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053736
    Струва си- PANASONIC TX-P42U10E си има DVB-C и без проблеми ще гледаш кабелна /не ти трябва премник от оператора /

Цитат Първоначално публикувано от inom
    И аз да се изкажа ако мога да съм в полза на някой.От една седмица имаме 42PFL8404H и искам да кажа че по добра картина до сега не съм виждал(цифрова на Мегалан).До сега съм успял да подкарам avi,mp3(през USB),mkv не успях но не съм пробвал и много релизи.Амбилайта е чудесно решение ако имаш поне 30см от страни на TV то.Днес подкарах и NET TV (можеш примерно да си провериш email- ла през телевизора ).Повече ме вълнува DLNA но това ще стане по нататък (още не съм се нанесъл в новото жилище и PC за сега не е при TV- то).Действително под ъгъл черното малко лилавее.В началото бяхме в чуденка между 40W5500 и 42PFL8404 но след двумесечно четене във форума се спряхме на втория и въбще не съжалявам.Мислех че ще е голям за разтоянието от което ще се гледа(3,5м) но сега мисля че перфектен.Ще се радвам ако съм помогнал на някой в избора.
    Честито и благодаря за коментара

Цитат Първоначално публикувано от vignn
    Моля изкажете мнение. Толкова ли добър този LG37 LH 5000 ? По-добър ли е от конкурентите си? Заслужава ли си цената?
    Не мога да кажа че LH 5000 е супер ,но определено прави впечатление а и е най евтиният 200Hz модел на пазара.
    Всички други марки слагат 200Hz само в скъпите модели от високият си клас.

Цитат Първоначално публикувано от plamenbg

PHILIPS 37PFL9604H
    PANASONIC TX-L37V10E
    LG 37LH7000

не вярвам да има голяма разлика тъй като и трите модела са с S-IPS матрици
    сравни ги на място в магазина

Цитат Първоначално публикувано от BenSherman
    Мерси предварително!
    http://www.vga-sat.com/e-shop/?%C3%8...C3%96%C3%88,22

http://www.mca-sat-tv.com/Receivers_C.htm

http://www.dvb-bg.com/forumdisplay.php?f=105

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Днес получих следното съобщение от ivailoh :

Здравей Христославе !
    Ще се обърна отново към теб,по един проблем който ми се случи днес ...Значи купих си HDMI кабел (10 метра) ,и си го свързах с телевизора. Обаче ми дава някакви смущения по монитора на PC-то . Инъче нямам проблеми със сигнала ,който ми излиза на самия телевизор .Интересното е ,че тези смущения се появаяват само когато включа климатика(който е над компютъра ,но не е на един и същи разклонител).Не мога да разбера от къде на къде ще се появяват тези смущения ...и то само на монитора . Ще съм ти благодарен ,ако ми дадеш някаква информация !

Честно казано съм затруднен с отговора така ,че помагайте

13. Тук е от
    Aug 2009

Здравейте момчета (и момичета разбира се ако има
    изключително съм впечатлен от компетентността на повечето участници и готовността им да помагат на всички нуждаещи се. След половингодишно дебнене и колебаене все пак преди 3 седмици се сдобих със Samsung Le40B620 на промоция в ТМ. След като половината ми нови ел. уреди се оказваха дефектни, аз с боязън гледах под лупа новата си прдобивка, към която подхождам с най-голяма любов в сравнение с останалите джаджи. Разбира се, каръкът ми явно не е свършил и след няколко дена се прояви много странен козметичен дефект - след продължително гледане се появи и се разширяваше постепенно цепнатина в рамката на ТВ-то (нещо като отлепване на прозразчната пластмаса, покриваща черната пластмаса на рамката). Отидох в магазина, казха "донеси го ще го сменим". Ама била останала само мострата. Викам си, промоцията е от 10 дена, на специална стойка, телевизорът ще си е почти нов. на следващия ден занесах стария за смяна, но изведнъж се оказа, че управителят бил поръчал друг, който не е мостра. Всичко супер, но на новия липсваше цветната лепенка, оказваща характеристиките. Иначе всички други прозрачни ленти си бяха на рамката, пича скъса пред мен опаковъчния найлон, плика с батериите, кърпичката за почистване, болчетата за поставката май също беше здрав. Та си мисля, че все пак е нов. На мен обаче, въпреки че съм лаик, ми се струва, че картината е по-зле - като цветове и контраст. МОже би си въобразявам от притеснение или пък съм навикнал или просто се взирам по-задълбочено. Но като прочетох неволите на stekyman и всичките шашми, дето ми описахте и пак взех да психясвам.
    Та ако можете да ми кажете как да вляза в системното меню и да проверя часовете на работа? Четох, че било забранено да се влиза, някой обясни ли защо? Всъщност като не особено разбиращ има ли реална необратима опасност да прецакам нещо, ровичкайки в сервизното меню?
    Може би всичко си е въпрос на настройки, въпреки че доста си играх. Ако някой има този телевизор може ли да ми опише настройките, при които е доволен и има реални цветове.
    Иначе от ТВ-то по принцип съм доволен, но все пак досега се пулих на 21 инчово CRТ. държах на full hd и 100hz, но последното се усеща почти само при течащи надписни, но не виждам особена разлика примерно при спортни мероприятия.

Полвам си цифровия тунер и съм много доволен - хващам и hd-каналите. от мсат обаче кодираха някои канали(неплатени) и тях мога да ги гледам само през техния декодер. Опитах се да ги намеря ръчно като аналогови, но не ми дава възможност да търся аналогов сигнал - не е активна опцията. Разбрах че трябва да си взема карта и адаптер, които да сложа на тв-то, но устройството все още май е скъпичко за 3-4 канала (от ТМ ми казаха над 100 лв.)

Та Благодаря предварително и ако аз мога да помогна с нещо свиркайте

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Днес получих следното съобщение от ivailoh :

Здравей Христославе !
    Ще се обърна отново към теб,по един проблем който ми се случи днес ...Значи купих си HDMI кабел (10 метра) ,и си го свързах с телевизора. Обаче ми дава някакви смущения по монитора на PC-то . Инъче нямам проблеми със сигнала ,който ми излиза на самия телевизор .Интересното е ,че тези смущения се появаяват само когато включа климатика(който е над компютъра ,но не е на един и същи разклонител).Не мога да разбера от къде на къде ще се появяват тези смущения ...и то само на монитора . Ще съм ти благодарен ,ако ми дадеш някаква информация !

Честно казано съм затруднен с отговора така ,че помагайте
    Не са на един и същи разклонител,но предполагам са на един токов кръг.Което на практика си е същото.Климатика трябва да е на отделен токов кръг,така пише и в инструкциите за монтаж.Предполагам от там идва целия проблем.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Не са на един и същи разклонител,но предполагам са на един токов кръг.Което на практика си е същото.Климатика трябва да е на отделен токов кръг,така пише и в инструкциите за монтаж.Предполагам от там идва целия проблем.
    добре ,но у дома компа и климатика са на един токов кръг и нямам проблеми с работата на монитора
    вероятно проблема е другаде

17. Тук е от
    Aug 2009

Препоръчаите ми ЛСД или ПЛАЗМА до 1400-500 лв.Ще се използва за гледане на телевизия.Да е 37 или 42 инча.

18. Тук е от
    Aug 2009

Аз си мисля, че много зависи какво е напрежението по инсталацията по принцип - дали района, в който ти е апартамента има проблеми със слабо зхранване (примерно вилна зона) или пък инсталацията е стара и не може да поеме натоварването.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе