Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 328 от 443 ПърваПърва ... 278318326327328329330338378 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,906 до 4,920 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравеите,моля за съвет за телевизор до 1000лв,с по голям ъгъл на видимост,благодаря

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

ОК,така става и в германия са доста по ниски, и аз още не съм си купил телевизор ,но за предпочитане е по големият , а иначе съм гледал рекламният клип full hd на футболен мач на LGLH5000 и изобщо не се вижда някакво мазане при движението на топката и играчите.Чудя се защо в топмоделите но сони и други марки не слагат 200 Hz а ги слагат на по евтини модели.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от chupakabra
    Швейцария.
    37LH4000
    37LH5000
    37B650
    40B651
    Разликите са малки, затова се чудя кой точно.
    Франкът е 1.3 към лев.
    Как стои въпроса с доставките? Аз съм доста бос с немския и май без да искам си поръчах един телевизор ама не разбрах колко е и има ли доставка изобщо до БГ.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Колеги благодаря за хубавата тема , но като не я следя от начало направо се ошеметих да чета и се умопомрачих , та имам едно питане. Преди 2 месеца си купих TOSHIBA REGZA 32AV635 , телевизорчето ми допадна много ч но имам малък проблем с цифровата ТВ намира каналите но ми изписва липсва сигнал проблема е с КТ Видеосат , на евроком си работи пробвах го на бързо в приятел, от видеосат ми казха да сложа на държава швеция и няма да имам проблем , но за съжаения нямам такава иам германия и др. и май нещата отиват късм смяна , аз съм малко предубеден към самсунг но се чудя ако върна тошибата и взема SAMSUNG LE-32B450 - 4 серия, дали ще сгреша или да си сменя оператора на кабелната . Преди да си купя ТВ ходих в ДОМО оутлет и имаше един до друг Samsung LG и Toshiba , като сравнявах качеството на картината най добре беше тошибата след това LG нямаше голяма разлика а на самсунга все едно гледам аналаогова ТВ при снеговалеж и лоши метеорологични условия. И така изпаднал съм в голямо чудене
    samsung - http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09051444
    toshiba - http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09053924

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Кажете кой от двата е по за предпочитане
    SONY KDL-32P3600
    PHILIPS 32PFL5604H
    Филипса е с ASV матрица на Sharp и има цифров кабелен тунер, а Сонито не знам с каква матрица е и какво поддържа USB-то му.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от mirix
    Колеги благодаря за хубавата тема , но като не я следя от начало направо се ошеметих да чета и се умопомрачих , та имам едно питане. Преди 2 месеца си купих TOSHIBA REGZA 32AV635 , телевизорчето ми допадна много ч но имам малък проблем с цифровата ТВ намира каналите но ми изписва липсва сигнал проблема е с КТ Видеосат , на евроком си работи пробвах го на бързо в приятел, от видеосат ми казха да сложа на държава швеция и няма да имам проблем , но за съжаения нямам такава иам германия и др.
    Пробвай с Финландия

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Колега gadinoid за съжаление няма има само германия и други за кабел DVB-C тунера другите са за DVB-T Антена

10. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Кажете кой от двата е по за предпочитане
    SONY KDL-32P3600
    PHILIPS 32PFL5604H
    Филипса е с ASV матрица на Sharp и има цифров кабелен тунер, а Сонито не знам с каква матрица е и какво поддържа USB-то му.
    Доколкото знам Sony 32P3600 има само DVB-T тунер,а usb-то е само за JPEG,виждал съм ги един до друг на HD в ТМ и Филипса поне според мен превъсхожда Сонито!Благодаря на lazarus18 за разяснението!

11. Тук е от
    Oct 2009

Спешно е...Ако може да ми направите кратка характеристива на тези 2 телевизора...
    LG LH5000
    Sony KDL-40z 4500AEP
    Каде се различават,каде са еднакви...Цената на 1вия е 1800лв,а на 2-рия 2200 лв...Виждам,че в сайта има хора които са на ТИ с техниката и ако може експертното им мнение по въпроса кой от 2-та да си взема ???Аз не разбирам абсолютно нищо от телевизори тъй че ако може след дадената характеристика кратко да ми поясните за какво става въпрос. МЕРСИ !!!

12. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Колега gadinoid за съжаление няма има само германия и други за кабел DVB-C тунера другите са за DVB-T Антена
    Според мен на ТВ-то нищо му няма.
    По скоро е от кабелния оператор. Аз имах подобен проблем.
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Питай ги дали с приемника дават и карта за разкодиране. Много е вероятно изобщо да не са им кодирани каналите. Тогава ако просто ръгнеш коаксиалния кабел директно в телевизора ще гледаш без приемник /и без да плащаш/. Ако си им вече абонат може да пробваш.
    Ако дават карти си купи от някой онлайн магазин един модул и си вземи само карта от тях.
    Най-лошия вариант е ако разкодирането става от самия приемник. Тогава няма как да стане без него.
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    сега постави страна Германия или Финландия за да се увеличи честотния диапазон и от там ще хванеш повече програми.
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Ако не са кодирани ще хванеш всичките програми. Съмнява ме обаче ,дали не са ги кодирали повечето от тях и да са пуснали само няколко колкото да зарибяват клиенти.На тази мисъл ме води инфото че приемника им няма карта.
    Не ти трябва CAM модул и карта при условие че тези задници-/разбирай кабелният ти оператор/ са толкова задръстени че са взели тези остарели външни тунери. Ако искаш да свържеш втори телевизор? Пак ще трябва да вземеш техен приемник....

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Като за начало човек трябва да реши - плазмен /сигурно това значи "празма"/ или LCD телевизор търси - горните са с LCD панели.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Кабелната не е кодирана има около 100 канала , ходил съм в кабелната и там съм го тествал от извора , ефекта е същия , SONY , LG , Philips си ловят , така че според мен на ТВ му липсва нещо а хич не ми се взема самсунга а и не ми се доплащат по вече от 50 лв. за друг

16. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Тази кабелна не ти ли дава приемник безплатно? Нашата кабеларка ми иска 90 лв за приемник, от който нямах нужда. Тази TOSHIBA, макар и в ниския клас по форумите много я хвалят.

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

mirix ,в по горен пост казваш, че на ЕВРОКОМ телевизорът хваща цифровите канали .Впрочем от кой град си, защото в София , те работят с карти и няма как да стане без САМодул . Може твоя кабелен оператор да работи на честоти ,които твоя DVB-C тунер не поддържа,попитай за честотните диапазони на които работят и ги сравни. Ако не ти се сменя ТВ-то смени кабеларката

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от 75twinspark
    Здравеите,моля за съвет за телевизор до 1000лв,с по голям ъгъл на видимост,благодаря
    Привет 75twinspark
    това е твоя телевизор
    PANASONIC TX-L32X10Y http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054301
    другият ти вариант е
    PHILIPS 32PFL5404/H http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053298
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Как стои въпроса с доставките? Аз съм доста бос с немския и май без да искам си поръчах един телевизор ама не разбрах колко е и има ли доставка изобщо до БГ.
    Какво си поръча ?
    Цитат Първоначално публикувано от Glavorezo
    Спешно е...Ако може да ми направите кратка характеристива на тези 2 телевизора...
    LG LH5000
    Sony KDL-40z 4500AEP
    Каде се различават,каде са еднакви...Цената на 1вия е 1800лв,а на 2-рия 2200 лв...Виждам,че в сайта има хора които са на ТИ с техниката и ако може експертното им мнение по въпроса кой от 2-та да си взема ???Аз не разбирам абсолютно нищо от телевизори тъй че ако може след дадената характеристика кратко да ми поясните за какво става въпрос. МЕРСИ !!!
    вземи
    Sony KDL-40z 4500AEP http://www.sony.bg/product/t32-z-series/kdl-40z4500
    с по-добър контраст и картина е от LG-то
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-...0081124136.htm
    по всичко се различават
    LG 42LH5000
    http://www.trustedreviews.com/tvs/re...42in-LCD-TV/p1
    http://whathifi.com/Review/LG-42LH5000/
    Пробва ли да зададеш страна Германия и да сканираш ?
    звънни на кабелният си оператор
    http://videosat.hit.bg/ie/index.htm
    и попитай дали не са кодирани

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе