Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 291 от 443 ПърваПърва ... 241281289290291292293301341 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,351 до 4,365 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от kirilmanika
    Забравих да кажа, че разстоянието е 3.5 метра. G15 как мога да го свържа с рутера(wifi), защото са в различни стаи. Трябва да пускам кабел ли? Защото ако е така ще стане доста трудно.
    Panasonic does not provide a wireless dongle as is the case with Samsung HDTVs, but Panasonic says that any third part adaptor will work just fine.
    Според хората всеки USB безжичен адаптер върши работа, но е добре да се пробва.
    За 3,5 метра 46 инча ще ти легнат по-добре. Ако нямаш бюджет за 46G10 вземи поне 46S10. Аз бих заложил на по-големия размер.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

АКО ИМА НЯКОЙ МЕРАКЛИЯ НА ФИЛИПС,
    НАПОМНЯМ ,ЧЕ КУПУВАМ 200 ТОЧКИ ЗА 150 ЛЕВА./купувате тв,изпращате ми талона с наложен платеж/
    БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СЪВЕТИТЕ И МНЕНИЯТА.
    КУПИ СИ PHILIPS PFL 32 9604 H и PHILIPS PFL 42 9664 H .
    СТРАХОТНИ СА ,ОСОБЕНО 9664 Н

Mod/Edit:Писането с главни букви във форума се приема като крещене.Прекалено груб опит да ти обърнат внимание.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Сложи си галваничен разделител на коаксиалния кабел преди телевизора и смени Скарт кабела с хубав /над 20 лева/.
    Да мерси ще пробвам

5. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте, имам чуденка, както всички останали тук, с молба за помощ. Бях питал един от основните участници във форума на ЛС и получих отговор, но въпроса тогава ми беше доста ограничаваш, а днес, четейки все повече и повече, започвам да се чудя дали е правилно зададен въпроса и съответното ми решение..
    Имам бюджет от 1200лв искам да си купя 42 инча тв. Четох много и се спрях на плазма панасоник PANASONIC TX-P42X10E за 1200лв (предпочетена пред PANASONIC TX-P42C10E, понеже според разни форуми липсва антирефлексен филтър, което се явява пречка в светли помещения). А се спрях на този след като разбрах, че в цял Пловдив има само една бройка 42PY80P (за 1300лв!), но пък е мострена.. не мерси Но днес ми направиха оферта през дистрибутор за PHILIPS 42PFL3604 за 1200лв, който е LCD FULL HD, но пък съм чел разни забележки за него, че черното му е кофти и т.н.
    А и другата голяма чуденка ми е дали да не се жертват още 400лв и да си взема директно PANASONIC TX-P42U10E, който освен FULL HD, има и DVB-C, а аз ползвам цифровата на евроком. И въобще влизайки в този ценови клас, съм убеден че има и страхотни други тв, така че ако смятате, че има нещо далеч по-добро от това за същите пари, моля кажете.

ЕДИТ: Тв-то ще се ползва изключително и само за SD сигнал на Евроком, и за пускане на някой филм от лаптопа, но не и като монитор.

П.С. Специални благодарности на Христослав, за отговора на ЛС

6. Тук е от
    Oct 2007

Panasonic does not provide a wireless dongle as is the case with Samsung HDTVs, but Panasonic says that any third part adaptor will work just fine.
    Според хората всеки USB безжичен адаптер върши работа, но е добре да се пробва.
    За 3,5 метра 46 инча ще ти легнат по-добре. Ако нямаш бюджет за 46G10 вземи поне 46S10. Аз бих заложил на по-големия размер.
    А G15 има ли usb вход?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А G15 има ли usb вход?
    Всъщност няма. Моя грешка.
    Те са имали предвид да ползваш access point/bridge връзка. Демек още едно устройство, което приема безжично и от него с кабел в LAN порта.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

Всъщност няма. Моя грешка.
    Те са имали предвид да ползваш access point/bridge връзка. Демек още едно устройство, което приема безжично и от него с кабел в LAN порта.
    Ако го свържа по този начин, ще мога ли да използвам тв-то като монитор през wifi връзката

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако го свържа по този начин, ще мога ли да използвам тв-то като монитор през wifi връзката
    Не, разбира се. Ще можеш да ползваш DLNA/Viera Cast без да опъваш кабел.

11. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от BenSherman
    ...Ще се разхождам тия дни, колебая се вече м/у 7404 Philips или като по-евтин вариант Панасоник lcd S10 37"(FullHD, но да прежаля тези 100херца, чета за тях противоречиви мнения, а и не са толкова нужни при лцд, колкото при плазма, защото лцд-тата не треперят по принцип...) Панасоник лсд-тата ме грабнаха с вградените тунери+HD tuner, 2 безплатни канала със супер качество поне докато ги има сводобни си е супер...
    Привет:-)
    Освен всичко друго, имай пред вид в сметките, че 37-нчовия S10 на Panasonic притежава една от най-хубавите LCD матрици на българския пазар по отношение на запазване на цветовете при гледане от голям ъгъл - IPS-Pro.
    :-)

12. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от typ4o
    Здравейте, имам чуденка, както всички останали тук, с молба за помощ. Бях питал един от основните участници във форума на ЛС и получих отговор, но въпроса тогава ми беше доста ограничаваш, а днес, четейки все повече и повече, започвам да се чудя дали е правилно зададен въпроса и съответното ми решение..
    Имам бюджет от 1200лв искам да си купя 42 инча тв. Четох много и се спрях на плазма панасоник PANASONIC TX-P42X10E за 1200лв (предпочетена пред PANASONIC TX-P42C10E, понеже според разни форуми липсва антирефлексен филтър, което се явява пречка в светли помещения). А се спрях на този след като разбрах, че в цял Пловдив има само една бройка 42PY80P (за 1300лв!), но пък е мострена.. не мерси Но днес ми направиха оферта през дистрибутор за PHILIPS 42PFL3604 за 1200лв, който е LCD FULL HD, но пък съм чел разни забележки за него, че черното му е кофти и т.н.
    А и другата голяма чуденка ми е дали да не се жертват още 400лв и да си взема директно PANASONIC TX-P42U10E, който освен FULL HD, има и DVB-C, а аз ползвам цифровата на евроком. И въобще влизайки в този ценови клас, съм убеден че има и страхотни други тв, така че ако смятате, че има нещо далеч по-добро от това за същите пари, моля кажете.

ЕДИТ: Тв-то ще се ползва изключително и само за SD сигнал на Евроком, и за пускане на някой филм от лаптопа, но не и като монитор.

П.С. Специални благодарности на Христослав, за отговора на ЛС
    Въпросът сега е найстина ли си готов да дадеш още 400лв . Е при този бюджет би си взел доста добър LCD TV . Ето ти няколко варианта от мен :
    1 - LG 42LH4000 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052009 /малко над твоят бюджет/
    Предимства :
    - FULL HD, РЕЗОЛЮЦИЯ 1920 X 1080
    - 80 000:1 ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ
    - ДИГИТАЛЕН КАБЕЛЕН И ЕФИРЕН ТУНЕР (DVB-T/C,MPEG4)
    - 100 херца
    - ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ 3 ms
    Недостатъци:
    - USB 2.0 - само - JPEG/MP3

2 - LG 42LG6000 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040326
    Предимства:
    - FULL HD, РЕЗОЛЮЦИЯ 1920 X 1080
    - КОНТРАСТ 50.000 : 1
    - 100 херца
    Недостатъци:
    - ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ 5 ms
    - USB 2.0 - само - JPEG/MP3

3 - SAMSUNG LE-40A656 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037780
    Предимсва:
    - РЕЗОЛЮЦИЯ 1920Х1080
    - КОНТРАСТ 50000:1
    - 100 херца
    Недостатъци:
    - USB ВХОД - възпроизвежда само JPEG
    - Модел 2008г
    - 2 инча по малко

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Сложи си галваничен разделител на коаксиалния кабел преди телевизора и смени Скарт кабела с хубав /над 20 лева/.
    lazarus18 супер си смених скарта и сложих галваничен разпределител образа стана супер благодаря много за съвета!

14.  

15. Тук е от
    Feb 2009

Пичове, има ли някой от вас на СКК кабелна с вграден DVB-C tuner, да каже колко цифрови канала хваща? Нужно ли е също така на Филипс 7404H да влизам в сервизното меню, за да активирам DVB-C tuner-а? Засега намирам от кабеларката около 50 канала, но как да разбера, дали са с цифров сигнал или са просто аналогови?! Липсват 2-3 свободни HD канала(които доста цифрови предлага все още безплатно), което ме кара да мисля, че съм хванал само аналоговия сигнал, но отгоре на канала ми пише името на предването в момента, значи ли това, че съм хванал цифровите канали, които не са кодирани? Как да разбера?

Мерси предварително!

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от BenSherman
    Пичове, има ли някой от вас на СКК кабелна с вграден DVB-C tuner, да каже колко цифрови канала хваща? Нужно ли е също така на Филипс 7404H да влизам в сервизното меню, за да активирам DVB-C tuner-а? Засега намирам от кабеларката около 50 канала, но как да разбера, дали са с цифров сигнал или са просто аналогови?! Липсват 2-3 свободни HD канала(които доста цифрови предлага все още безплатно), което ме кара да мисля, че съм хванал само аналоговия сигнал, но отгоре на канала ми пише името на предването в момента, значи ли това, че съм хванал цифровите канали, които не са кодирани? Как да разбера?

Мерси предварително!
    На какво ги набираш в момента , ако нямаш устройството(дават го от кабеларката) за цифрова няма как да разбереш какви,колко канала ти подават от кабелната.А ако вече имаш 7404Н той си има DVB-C тунер и не е нужно да влизаш в никакво сервизно меню за да го активираш ,става просто с дистанционното, виж в инструкцията. СКК ако са кодирали и свободните цифрови канали няма как да стане без САМ модул и карта. ПП. Имай предвид , че може би трябва да се зададе страна различна от БГ примерно Финландия. Тая СКК да не е някоя квартална кабеларка и да няма цифрова изобщо?

17. Тук е от
    Feb 2009

Не, намерих 50ина цифрови канала с учудващо добро качество безплатно, само плащайки за кабеларката

18. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivanhoe72
    Въпросът сега е найстина ли си готов да дадеш още 400лв . Е при този бюджет би си взел доста добър LCD TV . Ето ти няколко варианта от мен :
    Ами да ти кажа май не бях. Гледам, принципно, по-евтините модели не са долюбвани тук, и може би има защо Но след като изчетох тая тема почти от началото и се спрях на 42PY80P, който точно преди 6 месеца се е продавал за 2200лв, а сега има останали няколко мостри за 1300лв (и това не е единствения пример за драстични намаления и то не само за мостри), реших, че няма смисъл да се дават повече пари за ТВ при тъй или иначе ограничения ни бюджет. Благодаря ти много за предложенията, както и на всички, които са искали да помогнат, но не са успяли..
    В крайна сметка бях навит да си взема P42U10e за 1600лв, но се оказа, че И него го има само като шибана мостра в Пловдив в ТМ и ТП, минахме на P42S10E, но и него го нямаха в ТМ а в ТП цената му беше с 250лв отгоре - 1900лв. Та накрая след като в ТМ ни казаха че и P42X10E го нямат, а само Y варианта, успяхме в ТП да намерим плазмичката на панасоник 42x10e и си я взехме - на много места дори из чуждестранните форуми я хвалят, като много добра картина, въпреки ниската резолюция та да се надявам, че не сме направили грешния избор. Все пак след 2-3 години ще се взима нов то е ясно Само да мине шибаната криза..

Айде със здраве и огромно благодаря на всички съфорумци още веднъж за помощта, която оказвате на нас, простосмътните

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе