Първоначално публикувано от
typ4o Здравейте, имам чуденка, както всички останали тук, с молба за помощ. Бях питал един от основните участници във форума на ЛС и получих отговор, но въпроса тогава ми беше доста ограничаваш, а днес, четейки все повече и повече, започвам да се чудя дали е правилно зададен въпроса и съответното ми решение..
Имам бюджет от 1200лв искам да си купя 42 инча тв. Четох много и се спрях на плазма панасоник PANASONIC TX-P42X10E за 1200лв (предпочетена пред PANASONIC TX-P42C10E, понеже според разни форуми липсва антирефлексен филтър, което се явява пречка в светли помещения). А се спрях на този след като разбрах, че в цял Пловдив има само една бройка 42PY80P (за 1300лв!), но пък е мострена.. не мерси
Но днес ми направиха оферта през дистрибутор за PHILIPS 42PFL3604 за 1200лв, който е LCD FULL HD, но пък съм чел разни забележки за него, че черното му е кофти и т.н.
А и другата голяма чуденка ми е дали да не се жертват още 400лв и да си взема директно PANASONIC TX-P42U10E, който освен FULL HD, има и DVB-C, а аз ползвам цифровата на евроком. И въобще влизайки в този ценови клас, съм убеден че има и страхотни други тв, така че ако смятате, че има нещо далеч по-добро от това за същите пари, моля кажете.
ЕДИТ: Тв-то ще се ползва изключително и само за SD сигнал на Евроком, и за пускане на някой филм от лаптопа, но не и като монитор.
П.С. Специални благодарности на Христослав, за отговора на ЛС