Както е тръгнало ,обаче скоро други няма да има ,ще стане като при лаптопите 99% огледала.Първоначално публикувано от pavele
Както е тръгнало ,обаче скоро други няма да има ,ще стане като при лаптопите 99% огледала.Първоначално публикувано от pavele
Поне ще има на какво да се бръснем -в случай че нямате огледалоПървоначално публикувано от nkd
Помогнете кое да избера SONY KDL-40W5500 SAMSUNG LE-40B650 или SHARP LC-40LE700. Благодаря.
Здравейте,малко се обърках от много четене по форуми и не мога да реша какъв LCD телевизор да си взема,трябва ми за игри предимно(имам монитор 17 инча-малък),компа ми е с следните характеристики:
Service Pack 3 Microsoft Windows XP Professional
QuadCore AMD Phenom X4 9550, 2200 MHz (11 x 200)
Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394)
2Х2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB)
Hitachi HDP725050GLA360 (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Решел съм да похарча към 1700 лева и не мога да разбера кой е по добър от SONY KDL-40W5500 , Sony KDL40W4500 ,KDL- 40V55OO трябва ми придимно за игри.Никаде не прочетох нещо за игри при тия модели,и има ли значение кой занае какво дали ще е
60 000:1 или 100 000:1 в смисъл трябва ли да се набутвам още коло 300-400 кинта да е 100 000:1 независимо че е с BRAVIA ENGINE 3
На обикновенна кабелна съм ще има ли проблем с сигнала и образа(не е цифрова-мисля че е аналогова)
Ще може ли ваобще да се отварят страници от интернет на ТВ-то
С няколко думи ще може ли да го ползвам като голям монитар -все едно 40-инчов
Какви допалнителни кабели ще ми трябват за да го сваржа(мисля че имам HDMI отзад на кутията),саунда си го вадя през уредбата SONY
Приемам и други предложения за ТВ-40 инча но да е за игри предимно
1.SONY KDL-40W5500 -добър модел макар и да е ръщане назад в развитието на сериятаПървоначално публикувано от dido_d
2.SAMSUNG LE-40B650-добър бюджетен модел
3.SHARP LC-40LE700 -цената му е висока за това което предлага
малко инфо-
Сони не са онова което бяха на времето - напоследък правят 2 стъпки напред-после 1-на назад
слагат все по-евтини компоненти-дизайна им куца/поне за мен/
матриците им са на Самсунг-шаситата на високият клас са си техни- на ниският клас има и купени шасита от други марки
процесорите им са Trident-просто ги купуват -изтриват маркировката и ги премаркирват с разни гръмки имена като Bravia Engine, Bravia Engine2, Bravia Engine3, Bravia Engine Pro - разликата е само в годините на моделите процесори и с това как се справят с видео сигнала
тази година почнаха да произвеждат бюджетни модели-просто свалиха някои серии в по-долен клас
високият клас си останаха X, ZX, Z които не са много по-джоба на българският потребител
Samsung -същите матрици ,поставят чужди процесори M-Star и Micronas -нямат собствено производство
основно бюджетни модели,натъпкани с привлекателни екстри
като съотношение цена/качество са много добри-но има и много бройки от тях по-сервизите-така че покупката на такъв си е игра на бинго
бавно догонват големите в бранша
Sharp- правят си сами матриците/в някои модели слагат и CMO/
шаситата им куцат-повечето са купени от други производители- в собствените им шасита процесорите са от Mediatec
SHARP LC-40LE700EV 2569.00лв http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=326&group=1
процeсор oт Mediatec - MT5391F с осембитова обработка
много им куца дизайна-направо си е дървен -то и затова някои дистрибутори си поръчват модели с техен дизайн/нов корпус/
като цяло не блестят с картина- произвеждат модели от средният клас
хубавото е че дават 3 години гаранция и моделите са качествени
има надежда за марката след като пуснат новите матрици- ще почакаме.....
има голяма разлика между японските и европейските модели на всички марки-докато японските модели на всички марки са тъпкани с екстри то европейските им събратя са орязани от всичко-дадено е само най-необходимото
избирай между SONY KDL-40W5500 и Sony KDL40W4500Първоначално публикувано от galinmm
SONY KDL-40W5500 има по-добра обработка на сигнала но има по-голям ЛАГ-което е важно за игрите/по-голямо забавяне/
сравя се по-добра с SD сигнал от предшественика си Sony KDL40W4500
Sony KDL40W4500-по слаба обработка на сигнала ,но има по-малък ЛАГ/по-малко забавяне/
така че прецени си кое е по-важно за теб-телевизията/SONY KDL-40W5500/ или играта /SONY KDL-40W4500/
имай в предвид че някои хора не забелязват увеличеният лаг-но някои ги дразни
отиди с лаптоп в магазина и тествай-или ги помоли да пуснат някоя конзола към телевизора и сам да си прецениш
Привет GMIR
ето ти ги подредени
1,TOSHIBA 42ZV635DG 1,899.00 лв
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054615
2,TOSHIBA 42XV635DG 1,699.00 лв
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09057078
3,SAMSUNG LE-40B550/551 1,649.00 лв
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051789
4,LG 42LH4000 1,649.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052009
обръщам ти внимание на първият-поразгледай го добре в магазина-тествай
благодаря за съвета но са останали само мостри
бюджета засега е 2000 лв като също се бях спрял на филипс42pfl8404Н но и там е останала само 1 мостра.
дайте пак предложение можи и 46 инч. и толкова ли са решаващи тези 100HZ или да взема мострата?
Попита ли дали ще имат скоро доставка на TOSHIBA 42ZV635DG ? Логично е да има - да се заредят с повече бройки за коледните промоции. Можеше да проверят дали в останалите магазини не са останали неразпечатани бройки.
/мама му стара - похвалим нещо и то свършва по магазините.../
TOSHIBA 42ZV635DG , SAMSUNG LE-40B650 , SONY KDL-40W5500 , Philips 42PFL8404 - това са добрите модели LCD в момента/до 2000лв/
Благодаря за съвета , ще пробвам в някой магазин
От Toshiba 42 XV/ZV635 в София имаше ,освен мострите ,по една две запечатки , сега са заредили с 60 бр. само от 42 XV635 . Липсата на официален представител и сайт за България ,както е при други марки като Панасоник , Филипс и ЛГ, явно си дава отражение . Имам чувството ,че в Техномаркет я продват с "отвращение" , а Технополис не знаят ,че има такава марка.Първоначално публикувано от hristoslav2
колеги, ако някой е плейнал ХД филм по wifi, нека сподели какъв рутер ползва? най=вече стандарт G или N
Моля,някой живущ в Софията ,да провери разпита ,специално за този модел на TOSHIBA 42ZV635DG ще има ли ,очакват ли се бройки
Тук в тъпата провинция ,нищо на никъде...
Това задържане на модела,започвам да си мисля,че е търговски трик на монополистите от ТМ ,излиза на по малка цена от хубав 40" и е по нов модел, може би и с повече екстри ,и по добра картина.
Съответно сега не му е времето . Трябва да се утикат старите
От Техномаркет точно за този модел ми казаха ,че може да се направи поръчка и до няколко дни ще го доставят .Първоначално публикувано от hienata76
И аз им се чудя на акъла-как може да внасяш дадена марка а да не си направиш труда да и направиш презентация и реклама.Внесоха новите им модели с 6 месеца закъснение/след като са излезли в останалите страни/.Внасят по 100-тина бройки от модел-това е несериозно....при условие че могат спокойно да продадат по 400-500бройки-Тошиба като цяло не са скъпи модели.Първоначално публикувано от nkd
TOSHIBA 42ZV635DG има ревю на FullHD.gr
и гърците го обсъждаха някъде в техният форум
http://translate.google.at/translate...istory_state0=
Първоначално публикувано от tottenham
http://www.realsys.biz/product.php?c...roducts_id=133
dido_d смело вземай SONY 40W5500!
Спрямо всичко в тази категория е най-доброто, даже и повече.
Ако държиж на потресаващо обемна и реалистична до фин детайл с рязкост картина - това ти е телевизора.
Дори и крачка назад, този модел е няколко напред спрямо неговите събратя, а колкото до Samsung 40B650/1/2/3/4 - Соните е в пъти по-добър.
Пък и скоро цената му ще падне яко, така че почакай малко. В цяла Европа вече е с около 300 лв. надолу спрямо нашата цена.
Успех!