US версиите имат THX и Интернет ако не се лъжа.Първоначално публикувано от zlobarov
US версиите имат THX и Интернет ако не се лъжа.Първоначално публикувано от zlobarov
На много места съм чел че и G10 серията има ТНХ ама нема...
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366443Първоначално публикувано от Kinescopa
Тая промоция сливи за смет е 100% като миналогодишната
като мине срока на промоцията и свалят цената точно с толкова колкото е отстъпката
Има в сервизното ама никой не рискува да я активираПървоначално публикувано от Georgepetrov137
![]()
Това ми се струва крайно невероятно. Дори и да е възможно то ще вкара опция в менюто за THX режим, но дали ще приложи и съответните настройки?Първоначално публикувано от Georgepetrov137
hristoslav2, дай линкове да чета къде се коментира.
Първоначално публикувано от prince
Тези остъпки само в опредлени ТП иТМ-ти ли е?? Тъй като в сайта им цената е доста висока...?
На теория би трябвало да е само разлика в дизайна (т.е. цвят на някоя пластмаска).Първоначално публикувано от Kinescopa
За съжаление не помня точната тема и в кой форум беше.То малко ли форуми чета....Първоначално публикувано от lazarus18
Но е логично да може ,щом в щатската версия го има-то следва ,че в европейската е налично, но е блокирано софтуерно.
TX-P42G10B - UK model /British version/ имат - LAN & DVB-S/S2/T за разлика от европейските TX-P42G10E
вероятно LAN може да се добави с лед запояване на куплунга към платката и активиране в сервизното
тест на американските модели
![]()
Като гледам от миналата седмица цените на LG LH серията са скочили!?Вместо да падат те ...
Кой модел е по добре : Samsung LE - 40 B651 или Sony KDL - 40 W5500 понеже са на една цена?Самсунга поддържа ли картина в картината?Стана ми ясно,че LG не могат да им се опрат.
hristoslav2,този тест на американските модели показва поне за мен нещо тревожно-плазмата на Самсунг по-добра от V-серията на Панасоник !?!![]()
Има нещо такова -нека samara 69 да си каже мнението-той е собственик на такава плазма Samsung.Панасоник има още да поработят докато догонят PioneerПървоначално публикувано от harvi5
![]()
Това са оценки на потребителите. Няма логика да дадеш по-ниска оценка за коректност на цветовете за модел с ТНХ с перфектни цветове спрямо модел, при който се изисква сериозна калибрация за да постигнеш точни цветове. Като сложиш оценка поне 8-8,5 за цвят и Панасоника дърпа сериозно напред.Първоначално публикувано от harvi5
Отдруга страна пък оценката на черния цвят на Самсунга е занижена.
Американската версия на Самсунг B650 я дават като 120Hz за разлика от това което е тук 100Hz.
http://www.samsung.com/us/consumer/t...etail&tab=spec
Да ама какво правим тогава с LCD с Crystal панелите ,които масово навлизат с обяснението ,че точно като отразяват светлината ,запазват контраста и дълбочината на цветовете . Само ,че екрана се сдобива и с куп други отражения , като прозорци ,лампи ,предмети и хора ,особено при тъмните сцени. Така ,че не само плазмите имат вече този проблем ,а има и разлика между Panasonic G10E и плазмите на LG,които действително са като огледало. Аз трептенето след метър не го виждам ,от 2-3 м ,абсурд.Първоначално публикувано от pavele
120 Hz заради NTSC стандарта в Щатите. Честотата на опресняване е 60Hz при NTSC, на PAL - 50Hz.
http://bg.wikipedia.org/wiki/NTSC
През 2007г.Panasonic продаваха на европеиския пазар 120 Hz LCD става въпрос за 32lx700 но много малко хора знаеха че е такъв.