И аз се чудя за същото. Разликата в момента е 50 лв, а не мога да разбера за какво.Първоначално публикувано от gadinoid
Ако някой знае може да сподели.
Благодаря!
И аз се чудя за същото. Разликата в момента е 50 лв, а не мога да разбера за какво.Първоначално публикувано от gadinoid
Ако някой знае може да сподели.
Благодаря!
В U10E ги има и двата цифрови тунера, докато в саита на панасоник пише DVB-C интерфейс за S10E т.е. да не би това да е възможност за допълнително добавяне на такъв тунер ,а всъщност да го няма.
В сайта на техномаркет модела S10e/es e даден без цифров кабелен тунер и с един hdmi вход повече от U10Е
Този въпрос за Фул ХД е дъвкан много тук. Това не ми трябва а и няма смисъл при този диагонал.Първоначално публикувано от gadinoid
И аз гледах Тошибата, но консултанта каза не!?, вземи си Самсунг от 1500 лв...Нещо не беше в час при условие, че му казах бюджета и параметрите. Притесняват ме постове в този форум за проблем на Тошибата с DVB-C и хващането на кцифрови канали от някой от операторите. Моля ако някой има такъв и МСат кабелна да каже как се справя и намира ли всички програми ?
Имам въпрос към знаещите за ъглите на видимост. Тв-то ще се гледа от долу на горе, т.е. ще е малко над погледа на стена. Това трябва ли да ме притеснява при избора и трябва ли да гледам нещо по специално ?
dwd за предпочитане е тв с ips или s-ips матрица в твоя случай.
Не знам кои от предпочитаните от мен модели в по-горния ми пост са с такава матрица?!Първоначално публикувано от granity
Филипса е с ASV матрица на SharpПървоначално публикувано от dwd
Разликата е : 42S10E има един HDMI вход повече от 42U10E този отстрани, също така 1000 стр. телетекст срещу 500 стр. DVB-C тунер имат и двата модела ,други разлики няма.Първоначално публикувано от exciter101
Искам да си взема 32'' ТВ. за единствен монитор. Спрял съм се на philips pfl 7404h ili 8404h не знам дали си струва да дам 300лв. повече за екстри като нет тв. амбилайт при положение че няма разлика в качеството на картината или поне аз не забелязах? Другия ми въпрос е ще мога ли да го ползвам добре за монитор на фул резолюция или ще трябва да я намаля за да виждам добре десктопа и буквите по сайтовете. Разбрах че като включа компа към някой вход ще се изключат всички подобрители на картината (всъщност незнам какви са тия подобрители и каква е ползата от тях) Освен това ще играя на игри с по ниска резолюция и ще гледам 720п филми най вече поради ограничения заради компа, а ако тв. е на фул хд автоматично ли си сменя ртезолюцията и при това положение трябва ли ми 8404 или е по добре 7404 тъй като ако трябва да намаля резолюцията за да виждам добре сайтовете нама да гледам филми на фул хд, но пък аз ще гледам предимно 720п (това каква резолюция е?) а и от фул на 32'' нама да усетя разлика. Доколкото разбрах от едномесечно четене по форумите не може да си сменяш резолюцията както си искаш особено DVI - HDMI връзка, а през VGA ако го пусна там повече ли опций ще имам, защото накакъв 1:1 режим трябвало да има иначе картината не е добра, или друг тв. да си взема... ако някой е разбрал какво искам да попитам моля да ми отговори??
Добър ден. Предстои ни закупуване на LCD телевизор. Бих желал да помоля някой от експертите в областта да ми напишат какво мислят за новия модел на LG SL8000/SL8500. Телевизорът е с уникален дизайн и по характеристики отговаря на всичко, което ми е необходимо на този етап, че дори има и допълнителни екстри. На престижния конкурс ISA в Берлин през септември е получил награда за най-добър LCD телевизор за 2009-2010 година.
Изненадва ме фактът, че има разлика в цените на двата модела, посочени по-горе. В Техномаркет предлагат или единия или другия като забележете, цената на SL8000 е 2399 лв., а на SL8500 е 2199 лв., т.е. на лице е разлика в цената точно 200 лв. Консултантите не могат да дадат отговор на въпроса и го класифицират като "необяснимо явление". Като характеристики двата са абсолютно аналогични, направо 1:1. В сайта на LG България двата по-абсолютно нищо не се различават.
Много ще се радвам на бърз отговор, ако имате такъв разбира се
Ето линкове и към двата модела:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09059656
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060550
Има и още нещо -42PU10E няма VGA входПървоначално публикувано от exciter101
Кажете 2.5 м разтояние за гледане малко ли е за 42", или да се насоча към 37"-40"Първоначално публикувано от gadinoid
И за този бюджет какво си струва да взема?
Наистина добър модел. Като забележки са само нетолкова доброто черно и ниския ъгъл на виждане, произлизащо от типа матрица, който ползва модела.Първоначално публикувано от bagdatis91
Не знам дали все пак това не е по-доброто решение
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054615
Отстъпва му само по нетолкова ефектния дизайн.
Бих добавил и изключителната отразителна способност на панела , всъщност пред него има нещо като стъкло . В ТМ Младост Toshiba 42ZV635 са го поставили на стенна стойка и тогава идеята на дизайна , като рамка на картина, става ясна.Първоначално публикувано от lazarus18
dwd,ето ти един модел със IPS-Alpha матрица,където ъгълът на виждане е най-добрия при LCD-телевизорите,има DVB-C тунер,пък и ще стане комплект с другия ти Panasonic : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054301Първоначално публикувано от dwd
От 22-10 в метро има промоция на B650 съответно 1300, 1500, 1700 лв за 32,37,40 инча