Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 347 от 443 ПърваПърва ... 297337345346347348349357397 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,191 до 5,205 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

В метро PHILIPS 40 PFL 9704 H е на цена 3600 лв..Не ли е висока тази цена?

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от alex_
    В метро PHILIPS 40 PFL 9704 H е на цена 3600 лв..Не ли е висока тази цена?
    ми...
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061452

по принцип цената си е висока

4. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    Оле-ле.....40" тв на тази цена..И какво като е с LED технология?Безконтролността на цените в държавата ни води до това положение..Аз не мога да разбера много ли се купува ,та затова предлагат на висока цена каквато и да е техника или за това че няма никакъв контрол върху нищо в държавата ни се злоупотребява с цените..
    Навремето имахме министър -председател който апелираше хората ..."за бога хора не купувайте.."Да ли да не минем към този принцип...

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Те пък като са се избили да ги купуват...
    Да пуснеш в Метро телевизор за 3600 лева където пазаруват гащи и дамски превръзки ми се струва безумно.

6. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Те пък като са се избили да ги купуват...
    Да пуснеш в Метро телевизор за 3600 лева където пазаруват гащи и дамски превръзки ми се струва безумно.
    Съгласен съм с теб

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Метро освен всичко друго е и пазар за хора които биха ползвали данъчен кредит по ДДС, не е толкова неразумно да предлагат ТВ за 3600лв. тъй като без ДДС той става добра оферта

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от exciter101
    Метро освен всичко друго е и пазар за хора които биха ползвали данъчен кредит по ДДС, не е толкова неразумно да предлагат ТВ за 3600лв. тъй като без ДДС той става добра оферта
    Че какъв е проблема да си купиш същия модел от ТМ пак с данъчна фактура и да ползваш данъчния кредит?
    Хубавото на Метро е, че са доста агресивни и успяват да постигнат по-ниски цени. Така понякога изпадат добри оферти. Въпроса е, че ако си склонен да дадеш толкова пари за телевизор ще очакваш някакво обслужване, а в Метро едва ли някой може да каже нещо за този телевизор. Просто трябва да го натовариш и да бягаш.

10. Тук е от
    Dec 2007

Че какъв е проблема да си купиш същия модел от ТМ пак с данъчна фактура и да ползваш данъчния кредит?
    Хубавото на Метро е, че са доста агресивни и успяват да постигнат по-ниски цени. Така понякога изпадат добри оферти. Въпроса е, че ако си склонен да дадеш толкова пари за телевизор ще очакваш някакво обслужване, а в Метро едва ли някой може да каже нещо за този телевизор. Просто трябва да го натовариш и да бягаш.
    Ами ако си сигурен в модела и цената е добра - може би си заслужава... Не знам как стои въпроса с гаранцията и евентуални дефекти...

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Че какъв е проблема
    Няма проблем, просто е маркетингов трик - отиваш за превръзки, но кой знае какво друго ще си купиш...
    Колкото и агресивни да са Метро, те просто се явяват продължение на пазарния дял на този вид стоки и според мен са в договорка с останалите големи на пазара.

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

С гаранцията няма проблеми,въпроса е че данъчните искат във фактурата да пише монитор а не телевизор,за да върнат ддс.А със сигнатурите на ТМ няма как 26 инчов или по- голям да минат за монитори.В самата програма преди тези панели пише телевизор.ДДС връщаха единствено на чужденците за тия панели при излизането им от страната.Скоро не съм попадал на подобен казус може и да има някой промени.
    Колкото до Метро,найстина са в договорка с останалите понеже стоките ги вземат от тях.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Искаш да кажеш, че ако купя телевизор за офиса/хотела няма да ми го признаят?
    Няма проблем да си го осчетоводиш към фирмата и да пише ТВ, но при евентуална данъчна проверка може да се заядат.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Ами доста клиенти държат да пише монитор във фактурата на някоя 50 примерно ама няма как да стане,от тях знам че не ги признават за разходи на фирмата ако не пише монитор.Може би зависи и от дейноста на самата фирма нямам много точна представа понеже не ме вълнува въпроса.Но доста често са молели да пише монитор.

16. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Ами доста клиенти държат да пише монитор във фактурата на някоя 50 примерно ама няма как да стане,от тях знам че не ги признават за разходи на фирмата ако не пише монитор.Може би зависи и от дейноста на самата фирма нямам много точна представа понеже не ме вълнува въпроса.Но доста често са молели да пише монитор.
    И възможно ли е да пише "монитор" все пак (ако говорим за Метро)?

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    И възможно ли е да пише "монитор" все пак (ако говорим за Метро)?
    Ставаше въпрос за ТМ ,в Метро незнам как стоят нещата,а и както казах скоро не съм попадал на такъв казус може би са измислили някоя вратичка г-да бизнесмените.
    Всъщност в Метро може да има проблем с гаранцията ако е на фирма но това зависи от много работи,например дали ще обърнат внимание в сервиза.Знам за случай при който въобще не е повдигнат този въпрос от сервиза и стоката е отремонтирана.

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    И какво им е лошото на A-MVA матриците на AUO ? Кое те притеснява ? Имат в пъти по-голям контраст от IPS матриците.
    Притеснява ме , например че Philips в повечето си модели използват S-IPS , а в топ моделите си ASV .Ако са хубави защо не използват предимно тях?Мисля че по същият начин Sony използва предимно S-PVA . При Samsung техни матрици поставят в добрите си модели (напоследък май е малко неясно ). Единственото обяснение според мен е че са по-евтини .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе