В метро PHILIPS 40 PFL 9704 H е на цена 3600 лв..Не ли е висока тази цена?
В метро PHILIPS 40 PFL 9704 H е на цена 3600 лв..Не ли е висока тази цена?
ми...Първоначално публикувано от alex_
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061452
по принцип цената си е висока
Оле-ле.....40" тв на тази цена..И какво като е с LED технология?Безконтролността на цените в държавата ни води до това положение..Аз не мога да разбера много ли се купува ,та затова предлагат на висока цена каквато и да е техника или за това че няма никакъв контрол върху нищо в държавата ни се злоупотребява с цените..Първоначално публикувано от pavele
Навремето имахме министър -председател който апелираше хората ..."за бога хора не купувайте.."Да ли да не минем към този принцип...
Те пък като са се избили да ги купуват...
Да пуснеш в Метро телевизор за 3600 лева където пазаруват гащи и дамски превръзки ми се струва безумно.
Съгласен съм с тебПървоначално публикувано от lazarus18
Метро освен всичко друго е и пазар за хора които биха ползвали данъчен кредит по ДДС, не е толкова неразумно да предлагат ТВ за 3600лв. тъй като без ДДС той става добра оферта
Че какъв е проблема да си купиш същия модел от ТМ пак с данъчна фактура и да ползваш данъчния кредит?Първоначално публикувано от exciter101
Хубавото на Метро е, че са доста агресивни и успяват да постигнат по-ниски цени. Така понякога изпадат добри оферти. Въпроса е, че ако си склонен да дадеш толкова пари за телевизор ще очакваш някакво обслужване, а в Метро едва ли някой може да каже нещо за този телевизор. Просто трябва да го натовариш и да бягаш.
Ами ако си сигурен в модела и цената е добра - може би си заслужава... Не знам как стои въпроса с гаранцията и евентуални дефекти...Първоначално публикувано от lazarus18
Няма проблем, просто е маркетингов трик - отиваш за превръзки, но кой знае какво друго ще си купиш...Първоначално публикувано от lazarus18
Колкото и агресивни да са Метро, те просто се явяват продължение на пазарния дял на този вид стоки и според мен са в договорка с останалите големи на пазара.
С гаранцията няма проблеми,въпроса е че данъчните искат във фактурата да пише монитор а не телевизор,за да върнат ддс.А със сигнатурите на ТМ няма как 26 инчов или по- голям да минат за монитори.В самата програма преди тези панели пише телевизор.ДДС връщаха единствено на чужденците за тия панели при излизането им от страната.Скоро не съм попадал на подобен казус може и да има някой промени.
Колкото до Метро,найстина са в договорка с останалите понеже стоките ги вземат от тях.
Искаш да кажеш, че ако купя телевизор за офиса/хотела няма да ми го признаят?
Няма проблем да си го осчетоводиш към фирмата и да пише ТВ, но при евентуална данъчна проверка може да се заядат.
Ами доста клиенти държат да пише монитор във фактурата на някоя 50 примерно ама няма как да стане,от тях знам че не ги признават за разходи на фирмата ако не пише монитор.Може би зависи и от дейноста на самата фирма нямам много точна представа понеже не ме вълнува въпроса.Но доста често са молели да пише монитор.
И възможно ли е да пише "монитор" все пак (ако говорим за Метро)?Първоначално публикувано от granity
Ставаше въпрос за ТМ ,в Метро незнам как стоят нещата,а и както казах скоро не съм попадал на такъв казус може би са измислили някоя вратичка г-да бизнесмените.Първоначално публикувано от pavele
Всъщност в Метро може да има проблем с гаранцията ако е на фирма но това зависи от много работи,например дали ще обърнат внимание в сервиза.Знам за случай при който въобще не е повдигнат този въпрос от сервиза и стоката е отремонтирана.
Притеснява ме , например че Philips в повечето си модели използват S-IPS , а в топ моделите си ASV .Ако са хубави защо не използват предимно тях?Мисля че по същият начин Sony използва предимно S-PVA . При Samsung техни матрици поставят в добрите си модели (напоследък май е малко неясно ). Единственото обяснение според мен е че са по-евтини .Първоначално публикувано от hristoslav2