Има ли някаква разлика между моделите на Samsung LE-32B650,LE-32B651,LE-32B653 и ако има каква е тя?
Има ли някаква разлика между моделите на Samsung LE-32B650,LE-32B651,LE-32B653 и ако има каква е тя?
Само в дизайна.Първоначално публикувано от shadowless
Някой може ли да помогне имам LG LH5000 и си гледам филми с флашката пуснах си филм на HD и ми пише не поддържа аудио кодек (няма звук)
90% от филмите са с DTS звук какъвто телевизора не поддържа. Ще трябва да конвертираш звука на всеки филм до AC3 или някой друг формат, който телевизора може да декодира.Първоначално публикувано от neidar
Или най-добре премини на вариант с външен HD плеър.
лесно ли се конвертира lazarus18 и благодаря
Не е ли по добре да си гледаш филма от компа и да ползваш ТВ то като монитор.
Свали си това за конвертиране на DTS във AC3 : EZmkvDTStoAC3 v1.2Първоначално публикувано от neidar
Предвид добрата цена на SAMSUNG LE-40B620 може ли да кажете колко точно е динамичния му контраст и времето за реакция ?
И аз искам да се присъединя към запитването.На мене лично ми допада модела (днес ходих да го разгледам по-обстойно)...предполагам си заслужава парите, не ми е ясно само къде се намира на технолигичната стълбичка за LCD-та за 2009!?
Бутоните му върху панела са сензитивни, предполагам трябва да имат подсветка, защото в магазина не светеха?Дали няма сензор за осветеност?
И друг въпрос...на страничния етикет пишеше CN01, това добре ли е?На B530 (отново 40 инча) беше SQ01.
Здравейте!Някой има ли наблюдение за тези ТВ FINLUX които ги продават в ЗОРА.Стават ли щото цената е добра а пък и пише че имат доста екстри.
Contrast - 90,000:1Първоначално публикувано от vamilko
CN01 матрица
response time - 6m/s
Повече инфо - http://www.electronicworldtv.co.uk/4...w_LCD_TV_460_d
CN01 е матрица производство на CMO Тайван. http://www.cmo.com.tw/opencms/cmo/in...ml?__locale=enПървоначално публикувано от ivanhoe72
Моля за съвет знаещите тук.
Колебая се между SONY, PANASONIC и LG.
Засега сонито най ми е на сърце, но главно че от 20 години само сони гледам. Ако мислите че вече са аут моля да ми предложите нещо по-добро.
Здравейте,
дойде време и аз да се похваля с ново ТВ.От вчера сам собственик на TOSHIBA 42XV635DG за 1349лв. от Техномаркет.Както става обикновено отидох за Самсунг 40В620 а си тръгнах с Тошиба.
Надявам се да съм направил правилният избор!ТВ-то има вграден плеър и за мое учудване изкара БГ субтитри на мострата в магазина,което автоматично наклони везните за покупката ми.Питах хората в магазина как изкарва субтитри при положение,че от ревютата които съм чел,това не е упоменато.Отговориха ми,че трябва да регистрирам ТВ-то през интернет,след което ще получа по мейл файл с който да активирам плеъра.
Вчера успях само да тествам телевизора на Булсатком и картината ме впечетли,въпреки скарт връзката.
Пропуснах да кажа,че матрицата е на LG.