Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 370 от 443 ПърваПърва ... 320360368369370371372380420 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,536 до 5,550 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Чудничко а класирането е цена/екстри/качество а за PQ3000 попитай apopov дали е доволен
    Та като казваш екстрите ,на първите 5 ,USB служи само да се гледа видео от сватбата. И тук им куца критерия.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Тая класация е пълен та*ак. Явно е правена и са писани оценки в много дълъг период от време. Тези 50 точки преди 1 година не могат да се сравняват със същите точки от тазгодишен модел.

4. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    За окончателното прогаряне трябва много часове над 8 , има обаче временен отпечатък ,най -вече от логото на програмата ,който след няколко минути изчезва като смениш канала ако въобще се е отпечатал . При този панел на Панасоник -G12 , ефекта е силно намален.
    това прогаряне го видях на една плазма по -стар модел на,която още и седеше логото на лукс тв и там в магазина сигурно са го оставили цял ден на този канал и от това се е получило значи да разбирам,че при не повече статичност от около 3часа няма да имам проблеми и ако е така най-вероятно ще взема панасоника
    Hristoslav2 В това класиране първите три ТВ-та са си на място ,ама надолу направо ме убиха LG PQ3000 пред Panasonic G10E . То ако цената ще е критерий NEO ще ги разбие.

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

mechoka Не ги гледай в магазините , те там още от кашона пускат на режим"магазин/динамик" изобщо не се съобразяват с необходимите 100-200 часа, през които плазмата трябва да се "разработи" като не се надуват настройките. Аз съм виждал отпечатък и на LCD в магазин. Реално кога 3-4 часа не се сменя канал? С това не те агитирам за плазма ,просто така стоят нещата.

6. Тук е от
    Jan 2009

Водещ критерий в тази класация, както всички немски класации е съотношението цена/качества,най-много телевизор за парите и т.н. синоними.Моделите на Сони далеч не са най-евтините в теста ,а в първата десятка имат четири модела .Интересно ми е защо хваленият навсякъде като качества самсунг В650 е толкова назад след някакви батакчийски модели на ЛГ,дори и след 5604 на филипс.Също така ми е интересно някой да спомене нещо за S-серията на сони.Единственото ,което съм чел в този форум е ,че мани ги тях ,нисък клас и т.н.,но все пак явно става за нещо и не вярвам да са толкова зле,предполагам е еквивалента на 5 серия на самсунг с подобни матрици и всичко и не вярвам да е по зле от ниските серии на разните му сивеещи лг и безразборно събирани на ишлеме къде ли не филипси.

7. Тук е от
    Jun 2009

Техномаркет-3 или 5 години гаранция
    -сервизно обслужване у дома за телевизори над 37"
    http://www.technomarket.bg/PROMO/200...ANTEE_PLUS.pdf

8.  

9. Тук е от
    May 2009

Здравейте,

Надявам се да не повтарям темата, нямам време да прочета всичко но ще направя кратък преглед на LG 37 LH 5000.
    Купих го преди месец и половина (беше на промоция в Техномаркет) за 1500 лв., но съм малко зле със времето и напоследък си поиграх по-серозно с него.
    1. телевизия: имам цифрова кабелна от евроком, като ползвам вградения цифров тунер чрез CAM модул. Изобщо за да мога да активирам цифровия тунер от менюто с държавите трябваше да избера Швеция или Финландия. Дотук добре обаче софта не ми позволяваше да си сортирам програмите, което е доста дразнещо. Отделно при пускане на телевизора и понякога при смяна на канали се изписва за кратко – 1-2 сек „конфликтна програма”. Смених CAM модула с друг– няма голяма разлика. Почти се бях навил да сменя CAM модула с външен приемник, но предлаганите приемници от евроком са със SCART връзка към телевизора, което автоматично обръща сигнала в аналогов. Не видях да се предлага приемник с HDMI интерфейс и затова се отказах и започнах да си търся решение. От списъка с държави последната позиция е: „-/-”, или нещо такова. Избрах нея и освен, че ми отключи цифровия тунер, ми даде и възможност за сортиране на програмите и радиата от цифровия пакет. Това доста ме зарадва и за сега реших да си остана с CAM модула. Интерфейсът на вградения цифров тунер е много прилчтен и удобен и предоставя всичката информация като външен приемник.
    2. картина от цифровия пакет – отлична като за SD. В пъти по-добра от аналоговия пакет, която е една отвратителна мазня.
    3. 200 Hz. Функцията с която избирам честотата се казва True motion и има следните опции: off, normal и high. Без да бъда сигурен това най вероятно означава 50/100/200 Hz. Има наистина някаква разлика но не бих я нарекъл голяма. Все пак е добре че тази опция я има.
    4. звук: колонките на TV-са съвсем прилични и звукът от него е поносим. Аз ползвам оптичния изход и съм го вързал към ресийвър. Звукът е много добър, но нивото му е доста по-ниско в сравнение с други източници: DVD, WD HD TV, радио. Не видях опция за регулирането му, което не означава че няма. Някои от каналите излъчват аудиото в Dolby Digital 5.1. Например от RTL Dolby Digital 5.1 сигнала се разпознава от рисийвъра, но от MTV не. Защо – не знам. Но факта, че все пак можеш да слушаш 5.1 от телевизионна програма е радващ.
    5. DVD – отлична картина като за SD източник.
    6. HD картина. Независимо дали от е от вградения плейър или от външния WD HD TV – отлична, без значение дали е 720 р или 1080 р.
    7. вграден мултимедиен плейър. Макар, че не е перфектен – много над моите очаквания.
    • Основни плюсове: разпознава всякакви флашки до 8 GB – по – големи не съм пробвал. (пише че поддържа до 32 GB и най вероятно е така). Истински приятната изненада беше когато му вързах 1TB външен хард. Не само че го позна, ами плейна почти всичко включително 1080 р mkv файл с големина 9 GB като и 720 р с големина 15 GB. Интерфейсът е много прилчтен и удобен.
    • Основни минуси: не плейва flac аудио файлове. Не плейва DTS аудио и за разлика от WD HD TV – не подава сигнал към ресийвъра когато имаме DTS.

Обобщение: за да получиш 100% удовлетворение от каквато и да е техника, трябва да си я направиш сам. Този TV ме радва на 80-85%, което смятам за абсолютно достатъчно. Изключително съм доволен а и за тази цена смятам, че няма по-добър избор за този размер към момента. Firmware – а също подлежи на ъпдейт, но не знам дали ще стигна до там.

Поздрави на всички!

10. Тук е от
    Jun 2009

Аз до сега каквото съм купувал по немска класация, все доволен съм останал, а не са едно и две неща. Какво му е толкова чудното, е по-евтин телевизор "си заслужава" повече от по-скъп?

11. Тук е от
    Nov 2009

mechoka Не ги гледай в магазините , те там още от кашона пускат на режим"магазин/динамик" изобщо не се съобразяват с необходимите 100-200 часа, през които плазмата трябва да се "разработи" като не се надуват настройките. Аз съм виждал отпечатък и на LCD в магазин. Реално кога 3-4 часа не се сменя канал? С това не те агитирам за плазма ,просто така стоят нещата.
    Без да те натоварвам излишно ти кое би взел плазмата или лсдито,кое е по добро и по-разумно http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052451

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от thunderl
    Аз до сега каквото съм купувал по немска класация, все доволен съм останал, а не са едно и две неща. Какво му е толкова чудното, е по-евтин телевизор "си заслужава" повече от по-скъп?
    Защото точно това LG е пълен боклук и в каквато и класация да го сложат няма да промени тоя факт.

13. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Защото точно това LG е пълен боклук и в каквато и класация да го сложат няма да промени тоя факт.
    Добре, в Amazon отзивите за него (LH 3000) са чудесни, тук даже ако не се лъжа ти ми го препоръча като вариант...сега пък било боклук, иди разбери.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от thunderl
    Добре, в Amazon отзивите за него (LH 3000) са чудесни, тук даже ако не се лъжа ти ми го препоръча като вариант...сега пък било боклук, иди разбери.
    Аз говорех за модела LG PQ2000, който също присъства в тази "класация".

16. Тук е от
    Jan 2008

В кой Техномаркет купи Тошибата . Тук някой беше направил регистрация и не можа да подкара субтитрите. Аз имам този модел от седмица , но не съм направил още регистрацията ,довечера ще пробвам .Дано стане.
    Здравейте,
    след едноседмично ровене по всевъзможни форуми и след регистрация в DIVX/VOD разбрах,че субтитри на Тошибата няма да мога да подкарам.Субтитрите,които ми пуснаха в Техномаркет Люлин при покупката на телевизора на 100% са била вградени като "Picture" към филма.Ако телевизора не ми харесваше щях да го върна на третия ден,но с оглед на другите му плюсове не го направих.Купих и DVD player LG-DVX492H с HDMI,upscalind 1080,USB и останах очарован от картината,която видях.Филма беше DVDrip-DIVX .След като се преборя с оптималната калибрация ще постна резултатите.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Един съвет - подавай PAL сигнал от плеъра и остави телевизора да го ъпскейлва.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

karim за коя Тошибка става дума и с каква матрица е, че всичко което при тях не е с S-PVA си е посредственно? Става дума ако имаш окото да видиш иначе за незапознатите всичко е перфектно (да, ама не за съжаление).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе