Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 359 от 443 ПърваПърва ... 309349357358359360361369409 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,371 до 5,385 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравейте,

Пак аз. Този път с подбрани три модела:

PANASONIC TX-P42U10E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053
    PANASONIC TX-P42S10E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365
    PANASONIC TX-P42G10E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052292

Сортирани по цена, предполагам и по качество. За G10 изчетох доста неща и се смята че е страхотен, но някък си не ми се дават 2,000 лв. В същото време не ми се дават и 1,600. Въпроса е U10 върши ли работа...като за едно добро начало.

Благодаря предварително на всички за коментарите.

Поздрави,
    Добромир

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    А даваш ли "всички канали"?
    Да не би да даваш само "свободни канали"?
    Другия вариант е да са кодирани все пак някои и затова да не ги виждаш
    Разбира се че давам всички канали.
    Ако са кодирани ще дава черен екран без картина, но ще го отчете, а то просто си хваща само 75 от 128 канала.
    Сигурен съм, че не са кодирани, защото питах и защото Филипса си ги хваща всички, само че на страна Швеция.
    А и за да е пълна гадостта, точно тези липсващите са и най-гледани.

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    В Panasonic L42U/S10E слагат, почти сигурно, S-IPS на LG матрица както при 42" Филипс и 42" Тошиба . В 32" 37" слагат тяхната действително убийствената по този показател IPS- Alpha.
    Не е "почти сигурно", nkd Точно така е, както казваш, за всичките цитирани от теб модели.
    С тая разлика, че IPS-Alpha е името на фирмата произвеждаща IPS-Pro(vectus) матрици Няма други такива LCD матрици масово производство, които да осигуряват такъв ъгъл на виждане, както IPS-Pro, за съжаление засега само с диагонал 32 и 37 инча.
    Прилагат се при Панасоник "X", "G", "U", "V" и "S" LCD модели 32 и 37 инча.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Разбира се че давам всички канали.
    Ако са кодирани ще дава черен екран без картина, но ще го отчете, а то просто си хваща само 75 от 128 канала.
    Сигурен съм, че не са кодирани, защото питах и защото Филипса си ги хваща всички, само че на страна Швеция.
    А и за да е пълна гадостта, точно тези липсващите са и най-гледани.
    Идеите ми свършиха и тъй като се съмнявам да са различни тунерите на ТВтата ни по скоро е нещо от твоята кабеларка... все пак пробвай всички области като започнеш от Тампере (това ми казаха на мен да сложа още като го взимах в магазина)

Цитат Първоначално публикувано от Dobromir
    Здравейте,

Пак аз. Този път с подбрани три модела:

PANASONIC TX-P42U10E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053
    PANASONIC TX-P42S10E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365
    PANASONIC TX-P42G10E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052292

Сортирани по цена, предполагам и по качество. За G10 изчетох доста неща и се смята че е страхотен, но някък си не ми се дават 2,000 лв. В същото време не ми се дават и 1,600. Въпроса е U10 върши ли работа...като за едно добро начало.

Благодаря предварително на всички за коментарите.

Поздрави,
    Добромир
    И Аз бях пред твоята дилема и най накрая си взех http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053182 и съм много доволен как се представя при гледане на телевизия ( за друго още не съм го тествал но се съмнявам да ме разочарова)
    Все пак трябва да имаш в предвид че не е Full HD а е само HD Ready което за мен е ОК но как е за теб трябва ти да си прецениш.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Идеите ми свършиха и тъй като се съмнявам да са различни тунерите на ТВтата ни по скоро е нещо от твоята кабеларка... все пак пробвай всички области като започнеш от Тампере (това ми казаха на мен да сложа още като го взимах в магазина)
    zlobarov, как хващате програмите: със собствения DVB-C; с КАМ модул или с външен ресийвър?

7. Тук е от
    Sep 2009

Пак вдигната цена на ТВ в Техномаркет http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054119 от маесец го следя с намерение да го купувам и сега нагоре.Явно пък е търсен модел и се харчи.Ще изчакам още малко и ще видим

Сега видях,че в Зора не са сменили цената та да видим накрая кой ще е губещия

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2008

С CONAX CAM SMiT и вградения в ТВто DVB-C тунер и карта от Евроком... имат промоция 2 лева на месец ти вдига сметката но определено си заслужава

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Единственото смислено обяснение което се сещам е, че честотните диапазони на Филипса и Панасоника са различни!

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    В Panasonic L42U/S10E слагат, почти сигурно, S-IPS на LG матрица както при 42" Филипс и 42" Тошиба . В 32" 37" слагат тяхната действително убийствената по този показател IPS- Alpha.
    nkd,напълно съм съгласен с теб и adtomov,още повече че тази година Panasonic за пръв излизат на пазара на LCD телевизори с диагонал 42 и при настоящата криза и голямата конкуренция на производители на матрици е нормално и по- евтино да ползват чужда матрица за този модел,интересното е че досега не искаха да си конкурират плазмите в този размер.Според мен опипват почвата и се оглеждат за реакциите на пазара с оглед на бъдещата си производствена стратегия.В този смисъл скоро четох в някакъв руски форум/не мога да се сетя,за да дам линк/че Pioneer имали намерение да се върнат на пазара на телевизори,само че за LCD! ,та ако не е слух и излезе вярно ще има голямо шоу!

12. Novice
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте!
    Имам въпрос за SAMSUNG LE-40B620, от носно ms и контраст/динамичен контраст направих си труда да потърся но не намерих достоверно ревю.( варираха контраст 4000:1 до 5000:1 динам. конт. 50 000 до 90 000 на различни стрници за мс не открих).
    Благодаря предварително!

13. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Добри са като съотношение цена/качество
    Eли ако не те притеснява по-големият размер виж и този
    PANASONIC TX-L32X10Y 999.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054301
    според мен 26" ще са ти малки-ще го усетиш само след седмица гледане
    Взех го,настроих го,свикнах му и вече му се кефя Сега трябва да попрочета отзиви за цифровата на СКАТ,дали да мина на нея(на аналогова съм).Както обикновено,са доста противоречиви,но май клонят към цифрова.
    Благодаря много за полезния съвет!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Ели
    Взех го,настроих го,свикнах му и вече му се кефя Сега трябва да попрочета отзиви за цифровата на СКАТ,дали да мина на нея(на аналогова съм).Както обикновено,са доста противоречиви,но май клонят към цифрова.
    Благодаря много за полезния съвет!
    Ели минаването на цифрова тв за гледане на LCD TV е просто задължително!И честито за придобивката

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Здравейте,случайно влязох в Зора/разглеждам 37"- 42" LCD и Плазми до 1200лв/ та ми предложиха Hisense LCD /Full HD/ 42W47P за 999лв+ отстъпка= 950лв. Имам един климатик от тази марка и не е съвсем лош,но така ли е и при телевизорите?

17. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    Ели минаването на цифрова тв за гледане на LCD TV е просто задължително!И честито за придобивката
    Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    Мерси,сега ще го поливаме
    Еми щом казвате за цифрова...в понеделник им се обаждам да ми пратят техници.

18. Тук е от
    Oct 2009

Добър вечер. Бих искал някой да ми рязясни мистериите около цифровата телевизия. О.К. , решавам да си купя хубав FULL HD LCD телевизор. Има и двата тунера, DVB-C/T. Какво ще мога да хвана с тези тунери(кои програми?)
    След това. Искам да имам цифрова телевизия, например от BULSATCOM. Какъв приемник трябва да си сложа SD, HD и какво печеля при тях. Хич не са ми ясни тия работи. Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе