Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 37 от 443 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от ethernall
    Повече няма да чета тука... Само се ядосвам. За почти толкова взех моя панасоник преди половин година...
    а аз си взех моя преди месец само и вече е паднал с близо 30%. при покупката на такъв вид техника друго не може да се очаква. важното е да се радваме на това, което имаме.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте на всички ,реших да се възползвам от хубавата темичка ,тъй като ми идва ред да си купя нов TV.Твърдо бях решил да е SONY KDL 40W4000 /фен съм си на тази марка от години /,но четейки тук виждам,че има и други добри алтернативи и като се поразгледах ми хареса PIONEER KRL 37 V http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10559 За него знам само,че е с матрица на панасоник,в резултат от сватбата между двете фирми в областта на ТВ.Интересува ме някои има ли впечатления от него ,по добър ли е от този модел на сони и заслужава ли си да жертвам три инча заради евентуално по-добра картина .Разликата в цената не е чак толкова голяма и бих я преглътнал .Ако някой е запознат може да каже и еквивалентния модел на панасоник със същата матрица,ще е по евтин вероятно .Също така ми е интересно и кой модел на шарп в този ценови клас е сравним по качества със сонито и пайнера,който си заслужава.Общо взето избора ми ще се сведе до модел на някой от посочените производители.Твърдо съм решил да не е плазма,филипс и лг .

4. Member
    Тук е от
    Feb 2006

stanislavhdj,
    Дай повече инфо за SHARP LC-37XL8E. Един познат го е поръчал от сайта и са му казали ,че утре до обяд ще го му го доставят в къщи.Ще ходя да му помагам. Пък ми е и много интересно.
    П.С.Няма търпение завалията.Сега се обаждал пак на Спииди,утре в 9 часа,да му го донесат като първа пратка?!

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от maxrev
    Здравейте на всички ,реших да се възползвам от хубавата темичка ,тъй като ми идва ред да си купя нов TV.Твърдо бях решил да е SONY KDL 40W4000 /фен съм си на тази марка от години /,но четейки тук виждам,че има и други добри алтернативи и като се поразгледах ми хареса PIONEER KRL 37 V http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10559 За него знам само,че е с матрица на панасоник,в резултат от сватбата между двете фирми в областта на ТВ.Интересува ме някои има ли впечатления от него ,по добър ли е от този модел на сони и заслужава ли си да жертвам три инча заради евентуално по-добра картина .Разликата в цената не е чак толкова голяма и бих я преглътнал .Ако някой е запознат може да каже и еквивалентния модел на панасоник със същата матрица,ще е по евтин вероятно .Също така ми е интересно и кой модел на шарп в този ценови клас е сравним по качества със сонито и пайнера,който си заслужава.Общо взето избора ми ще се сведе до модел на някой от посочените производители.Твърдо съм решил да не е плазма,филипс и лг .
    Матрицата и производството на PIONEER KRL 37 V е Шарп/почти 100% аналог на цитираният по-горе LC-37XL8E/,в резултат на "сватбата" между PIONEER и SHARP.

6. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от ivasim
    Да ти кажа, не съм опитвал. Довечера ще направя теста и ще постна резултата.
    Проверих го снощи. Сивото ми се струва съвсем нормално в цялата скала.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivasim
    Проверих го снощи. Сивото ми се струва съвсем нормално в цялата скала.
    Провери да не са пипани настройките от видео картата на компютъра. Дай им фабрични настройки.
    Същия проблем има ли го и със ДВД плеър да кажем?

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    Матрицата и производството на PIONEER KRL 37 V е Шарп/почти 100% аналог на цитираният по-горе LC-37XL8E/,в резултат на "сватбата" между PIONEER и SHARP.
    Мерси за уточнението,а все пак как стои въпроса в сравнението между въпросните пайнер и шарп със сони бравия KDL 40 W4000 ,заслужава ли си да ги предпочета въпреки по малкото им инчове в сравнение със сони .

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от maxrev
    Мерси за уточнението,а все пак как стои въпроса в сравнението между въпросните пайнер и шарп със сони бравия KDL 40 W4000 ,заслужава ли си да ги предпочета въпреки по малкото им инчове в сравнение със сони .
    Според мен Pioneer-a може да го изключиш. Прекалено скъп е, а отзивите за него не са толкова ласкави. Все пак е първото им ЛСД. Заставам зад Шарп-а изцяло, НО помисли добре за размера. Аз лично никога не бих направил компромис с размера. W4000 също е добър модел, на близка цена, но с 7-8 см по-голям диагонал.
    Все пак зависи ти какви предпочитания имаш, от какво разстояние гледаш и какъв сигнал ще му подаваш.

11. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Не знам защо изобщо произвеждат телевизори във формат 16:10, не гледай какво пишат на сайтовете на повечето пише 16:9, но ако видиш резолюцията 1680на 1050,ще видиш че съотношението е 1,6, с такъв телевизор никога не можеш да гледаш нещо на цял екран без да се свие или разпъне образа,имай го в предвид , защото картина в такъв формат няма , можеш да гледаш 4/3 но тогава инчовете стават към 17", при 16:9 издължава картината по височина ,за другите характеристики нищо не мога да кажа.
    Не е телевизор, а компютърен монитор. Затова му е такова съотношението.
    А защо се различават? Доста фактори, исторически, пазарни и т.н.
    http://www.hometheaterforum.com/htf/...esolution.html
    Вторият пост.

12. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@jidachev
    Не бях вдял тази цена - въобще не се колебай!!!
    Колкото до звука има право, може да е само за цифровия тунер. Но устройството което си свъразл през HDMI към телевизора вероятно ще има оптичен изход.

13. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от tango2001
    Честито!

И аз съм със същия. Добро попадение, няма да съжаляваш. През първите 200 часа на разработка е добре показателите ти за настройка на картината да са под 50%. Моите и сега след разработката са си на същите стойности и не се е налагало да ги променям.
    Да, настроил съм всичко под 50% и пак образа е достатъчно добър, като гледам и след 200 часа едва ли ще ми се наложи да вдигам особено контраста/яркостта/цвета. То и в хола ни е относително тъмничко сега, ще видим през лятото как ще е...

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте, моля ви за малко помощ. От толкова много четене ме заболя главата, но все пак сведох избора си до следните модели LCD:
    Sharp LC-32RD8E
    Sharp LC-32X20E
    Philips 32PFL7803D (32PFL7603D/12), не мога да разбера разликата между двата модела
    Телевизора ще се използва предимно за телевизия ( обикновена кабеларка) и гледане на филми от компютър.

16. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    stanislavhdj,
    Дай повече инфо за SHARP LC-37XL8E. Един познат го е поръчал от сайта и са му казали ,че утре до обяд ще го му го доставят в къщи.Ще ходя да му помагам. Пък ми е и много интересно.
    П.С.Няма търпение завалията.Сега се обаждал пак на Спииди,утре в 9 часа,да му го донесат като първа пратка?!
    Не съм чак такав спецялист и незнам какво точно ви интересува на цифрова кабелна съм с скарт кабел от приемника и телето работи много добре на аналоговата има малко снежинки но мисля, че това е от кабелната. Леко си настроих цветовете както на мен ми харесват и съм го пуснал на режим панорама (не разпъва образа в средата а само малко в краищата) и съм му пуснал авоматичното реголиране на подсветката. Не се сештам друго ако ви интересува нешто конкретно пишете. Иначе според мен телевизора си заслужава няма смисъл да вземеш нешто евтино и после 10 години да пишеш по форумите, че ти насича, сивее червенее и други глупости и да питаш как да го оправяш.

17. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от rickk
    Здравейте, моля ви за малко помощ. От толкова много четене ме заболя главата, но все пак сведох избора си до следните модели LCD:
    Sharp LC-32RD8E
    Sharp LC-32X20E
    Philips 32PFL7803D (32PFL7603D/12), не мога да разбера разликата между двата модела
    Телевизора ще се използва предимно за телевизия ( обикновена кабеларка) и гледане на филми от компютър.
    Sharp LC-32RD8E - 100Hz
    Sharp LC-32X20E - Ful HD
    общо взето това е разликатаа по дибре виж този http://www.sharpbg.com/index.php?productID=270 има и 100Hz и е Ful HD. Заслужава си да спестиш още малко.

18. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

Здравейте на всички.Рядко правя публикации понеже не съм компетентен по въпросите за ЛСД телевизорите.Ако някой може да отговори за SONY KDL-40W4500 заслужава ли си модела справя ли се приемливо на SD сигнал с каква матрица е и заслужава ли си 300лв. отгоре вместо SAMSUNG LE-40A756 самсунга страшно много ми харесва като дизайн.Ако има някой преки наблюдения върхо двата модела моля да сподели за което му благодаря предварително мисля че и двата модела са 100 нерцови и СОНИТО с малко повече екстри но несъм сегорен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 443 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе