а аз си взех моя преди месец само и вече е паднал с близо 30%. при покупката на такъв вид техника друго не може да се очаква. важното е да се радваме на това, което имаме.Първоначално публикувано от ethernall
а аз си взех моя преди месец само и вече е паднал с близо 30%. при покупката на такъв вид техника друго не може да се очаква. важното е да се радваме на това, което имаме.Първоначално публикувано от ethernall
Здравейте на всички ,реших да се възползвам от хубавата темичка ,тъй като ми идва ред да си купя нов TV.Твърдо бях решил да е SONY KDL 40W4000 /фен съм си на тази марка от години /,но четейки тук виждам,че има и други добри алтернативи и като се поразгледах ми хареса PIONEER KRL 37 V http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10559 За него знам само,че е с матрица на панасоник,в резултат от сватбата между двете фирми в областта на ТВ.Интересува ме някои има ли впечатления от него ,по добър ли е от този модел на сони и заслужава ли си да жертвам три инча заради евентуално по-добра картина .Разликата в цената не е чак толкова голяма и бих я преглътнал .Ако някой е запознат може да каже и еквивалентния модел на панасоник със същата матрица,ще е по евтин вероятно .Също така ми е интересно и кой модел на шарп в този ценови клас е сравним по качества със сонито и пайнера,който си заслужава.Общо взето избора ми ще се сведе до модел на някой от посочените производители.Твърдо съм решил да не е плазма,филипс и лг .
stanislavhdj,
Дай повече инфо за SHARP LC-37XL8E. Един познат го е поръчал от сайта и са му казали ,че утре до обяд ще го му го доставят в къщи.Ще ходя да му помагам. Пък ми е и много интересно.
П.С.Няма търпение завалията.Сега се обаждал пак на Спииди,утре в 9 часа,да му го донесат като първа пратка?!
Матрицата и производството на PIONEER KRL 37 V е Шарп/почти 100% аналог на цитираният по-горе LC-37XL8E/,в резултат на "сватбата" между PIONEER и SHARP.Първоначално публикувано от maxrev
Проверих го снощи. Сивото ми се струва съвсем нормално в цялата скала.Първоначално публикувано от ivasim
Провери да не са пипани настройките от видео картата на компютъра. Дай им фабрични настройки.Първоначално публикувано от ivasim
Същия проблем има ли го и със ДВД плеър да кажем?
Мерси за уточнението,а все пак как стои въпроса в сравнението между въпросните пайнер и шарп със сони бравия KDL 40 W4000 ,заслужава ли си да ги предпочета въпреки по малкото им инчове в сравнение със сони .Първоначално публикувано от n8852
Според мен Pioneer-a може да го изключиш. Прекалено скъп е, а отзивите за него не са толкова ласкави. Все пак е първото им ЛСД. Заставам зад Шарп-а изцяло, НО помисли добре за размера. Аз лично никога не бих направил компромис с размера. W4000 също е добър модел, на близка цена, но с 7-8 см по-голям диагонал.Първоначално публикувано от maxrev
Все пак зависи ти какви предпочитания имаш, от какво разстояние гледаш и какъв сигнал ще му подаваш.
Не е телевизор, а компютърен монитор. Затова му е такова съотношението.Първоначално публикувано от ivan1
А защо се различават? Доста фактори, исторически, пазарни и т.н.
http://www.hometheaterforum.com/htf/...esolution.html
Вторият пост.
@jidachev
Не бях вдял тази цена - въобще не се колебай!!!
Колкото до звука има право, може да е само за цифровия тунер. Но устройството което си свъразл през HDMI към телевизора вероятно ще има оптичен изход.
Да, настроил съм всичко под 50% и пак образа е достатъчно добър, като гледам и след 200 часа едва ли ще ми се наложи да вдигам особено контраста/яркостта/цвета. То и в хола ни е относително тъмничко сега, ще видим през лятото как ще е...Първоначално публикувано от tango2001
Здравейте, моля ви за малко помощ. От толкова много четене ме заболя главата, но все пак сведох избора си до следните модели LCD:
Sharp LC-32RD8E
Sharp LC-32X20E
Philips 32PFL7803D (32PFL7603D/12), не мога да разбера разликата между двата модела
Телевизора ще се използва предимно за телевизия ( обикновена кабеларка) и гледане на филми от компютър.
Не съм чак такав спецялист и незнам какво точно ви интересува на цифрова кабелна съм с скарт кабел от приемника и телето работи много добре на аналоговата има малко снежинки но мисля, че това е от кабелната. Леко си настроих цветовете както на мен ми харесват и съм го пуснал на режим панорама (не разпъва образа в средата а само малко в краищата) и съм му пуснал авоматичното реголиране на подсветката. Не се сештам друго ако ви интересува нешто конкретно пишете. Иначе според мен телевизора си заслужава няма смисъл да вземеш нешто евтино и после 10 години да пишеш по форумите, че ти насича, сивее червенее и други глупости и да питаш как да го оправяш.Първоначално публикувано от n8852
Sharp LC-32RD8E - 100HzПървоначално публикувано от rickk
Sharp LC-32X20E - Ful HD
общо взето това е разликатаа по дибре виж този http://www.sharpbg.com/index.php?productID=270 има и 100Hz и е Ful HD. Заслужава си да спестиш още малко.
Здравейте на всички.Рядко правя публикации понеже не съм компетентен по въпросите за ЛСД телевизорите.Ако някой може да отговори за SONY KDL-40W4500 заслужава ли си модела справя ли се приемливо на SD сигнал с каква матрица е и заслужава ли си 300лв. отгоре вместо SAMSUNG LE-40A756 самсунга страшно много ми харесва като дизайн.Ако има някой преки наблюдения върхо двата модела моля да сподели за което му благодаря предварително мисля че и двата модела са 100 нерцови и СОНИТО с малко повече екстри но несъм сегорен.