Аз сигурно имам по-ниски критерии защото спокойно мога да кажа, че има поне 5-6 модела, които покриват моите изисквания на 90%.
Естествено говорим за топ моделите на всяка една марка.
Аз сигурно имам по-ниски критерии защото спокойно мога да кажа, че има поне 5-6 модела, които покриват моите изисквания на 90%.
Естествено говорим за топ моделите на всяка една марка.
Не че няма проблеми в LCD технологиите ама не мога да се съглася с толкова песимистичната картина на "soon" и такъв възглед. Скоро закупих телевизор и той за момента надхвърля очакванията ми! Не че няма дребни кахъри де ама въобще нямам намерение да се връщам към стария телевизор ако този си работи така!
Здравейте, много се колебая какъв телевизор да закупя. Спрял съм се на няколко модела: Philips 37PFL5603D, Philips 42PFL5603D, SAMSUNG LE-40A558, LG 37LG6000, както и няколко други модела на SAMSUNG 37 и 40" от серия 5. Бюджета ми е до 1500 лв. Честно казано ги гледах наживо изброените модели, но ми е много трудно да си избера фаворит. Много ми хареса промоцията на LG 42LG6100, която е с 300 лв над това, което съм отделил, но за нещастие не се събира в секцията ми по височина с 5 см. Ако някой може да помогне да направя избор ще съм много благодарен.
Какво мислите за TOSHIBA 32AV500PG http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036497 или TOSHIBA 32C3500PG
http://www.technomarket.bg/product_d...09033244Кой е по-добър и има ли по добър за тази цена?
в момента е на промоция 42 инча HD плазмичка на Панасоник ,това е телевизора за тебеПървоначално публикувано от ico7
Здравейте момчета,имам PHILIPS 42 PLF 7403 и се интересувам относно стойностите на R-WP,G-WP,B-WP,R-BL и G-BL в подменюто CUSTOM на менюто TINT/PICTURES. Kak би трябвало да са за най-добри цветове?
Това са опции за настройка на белия цвят/сивата гама. Без подходящ уред и софтуер едва ли ще ги нацелиш. Идеята е да постигнеш баланс на бялото по стандарт D65 /6500K/ и максимално неутрален цвят на сивата гама.Първоначално публикувано от plamenhhh
Потърси някакви настройки из английските/американските форуми, но няма гаранция че ще паснат и на твоята бройка.
Ясно,благодаря ти lazarus18 !
Доскоро бях на :Първоначално публикувано от plamenhhh
R-WP 127 ,G-WP 112, B-WP 108, R-BL 8, G-BL 8
Сега направих следното:
опциите- r-wp/ g-wp/ b-wp/ r-bl/ g-bl ги върнах на NORMAL
Другото барнах на :
контраст-70
яркост-52
цвят-46
острота-3
И двата варианта за Булсатком ми харесват и не мога да реша кой е по-добре.
Най вероятно никой не им купува playstation3, също крайно време е да остзнаят, че има и различни от 8 милисекунди матрици.Първоначално публикувано от Konstantin
През моите очи щателния ми анализ нееднократно ме отказа да купувам телевизор и си взех 24 инча монитор А-MVA.
Панасониците много стъклено ми напомнят за кинескопен телевизор и по същия начин си трептят на 50 хз въпреки рекламата за дубъл скан 100 хз . Предимството им е в ниската цена и до тук с предимствата. Промоционалното LG scarlet 42in 6100 дизайна с тази дупка е повече от отврат, 100хз +50.000 контраст не са достатъчен стимул за компенсация на преобладаващото зеленосиво. Сони имат точно телевизор като за мен, Z4500 с тея измислени 200 херца, няма човек на планетата който да докаже има или няма 200 херца но са постигбали много приятна картина . Цената там е неприятна обаче . Самсунг с лед 786 също се вижда добре както и филипсите 9603 и нагоре ама и там гроздето е кисело. Аз ще използвам баналната реплика "Ще чакам да паднат цените"
Отново подкрепям този път noises!
Абсоооолютната истина, че даже Та' дрънка ... Абе Ужас - някои от някъде здраво чистят талаш от години и директно в нашите магазини.
lazarus18, JVC LT-42S90BU и LT-42V80BU го няма в ТП, но имаше LT-42DS9BU които е с цифров тунер и струва 2399 лв, което ми се вижда доста. Иначе тв-то изглежда добре, цветовете също, рамката е много тънка. Консултанта в магазина ми каза че JVC имали някакъв проблем с показване на вертикално бързо движещи се обекти, което аз не можах да забележа. Не замазване, а направо липсващи линии според неговите думи.
Дизаина на LG 42LG6000/6100 наистина е много гаден. Аз си мислех че само аз не го харесвам. Този на LG 42LG5000 (а и цената му е 1499 в ТП) е къде по-добър . Да видим на каква цена ще пуснат LG 42LG7000 който е със стария дизаин.Първоначално публикувано от noises
Въпрос към специалистите ... Доколкото разбрах PHILIPS 42PFL74xx е със същата матрица и хардуер както PHILIPS 42PFL9хxx. Така ли е наистина или аз нещо не съм разбрал защото разликата в цената е значителна а не видях особенно голяма разлика в картината.
Правилно си разбрал-разликата е в матрицата и амбилайтаПървоначално публикувано от hajigeo
матрицата е същата или не?Първоначално публикувано от hristoslav2
142 42 LC420WUF-SAA1 LGPH 42PFL7403, 42PFL7423, 42PFL7433, 42PFL9603
4xPFL74x3, 7623 (шасси Q529.1E LA)
Топовое шасси 2008 года, из-за каких-то маркетинговых целей применяется название Pixel Plus 3 HD, хотя эти модели по электронике ничем не отличаются от Perfect Pixel 9xx3 моделей
Pixel Plus 3 HD
поддерживает HD NM
разница между моделями
7623 - амбилайт
74x3 - 100гц
7423, 7433 - DLNA
4xPFL74x3 - стоят те же матрицы, что и в 9603
амбилайта ок
Преди малко бяхме в ТМ и сверявахме в тъмно складово помещение матриците на 7403, 7434 и 7603. Показват абсолютно еднакво при една и съща снимкова картинна ситуация, ъгъл, леко сивеене на черното, изобщо 1:1. Относно сивеенето на матрицата, то изобщо не пречи за перфектното черно в общата картина като цяло. В някои моменти е по-черно от моя М86.