Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 35 от 443 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от dunav_forever
    Днес гледах този телевизор в ТМ http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038381 и много ми хареса, но ме интересува как ще се представя като монитор за компа? Има ли телевизор за същите пари макс, който ще е по-добър за монитор на комп (лсд, плазма, няма значение)
    Аз ползвам Panasonic TH 32LX70P само като монитор -няма такава цена за такова качество/възможно най-близо като цветове до плазмата/.Цената му също е изгодна .
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027483
    Телевизора ми обаче задължително е плазмен.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Violator
    Някой случайно да е виждал на живо Sharp LC 37XL8E? Като спецификации звучи перфектно, но дали реално е така и дали на SD ще е добре...

Благодаря предварително!
    Аз имам 37XL8E и е направо перфектен. Гледах доста телевизори преди да го купя но определано за 37" това е най-доброто.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Няколко въпроса относно следния телевизор:
    Pioneer PDP-LX5090H
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=12218
    С карта на Булсат работи ли сателитния тунер?!
    При няколко входящи източника през различни HDMI на входа на оптичния изход има ли 6 канално аудио (есетествено при такова входящо)?
    И какво точно може да плейва през LAN мрежата?
    Цената му от скоро изглежда много примамлива особенно с сравнение на 60" модел.

5. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Сигурен ли си че не става дума за PANASONIC TH-42PV8 ?!?
    Цитат Първоначално публикувано от n8852
    42PV80 в ТП е 1079лв.Купувайте си от там.
    Цената я сподели колегата.

6. Тук е от
    Jan 2009

искам да ми предложите няколко модела 32 инчови лсд телевизори max1000lv, които да са балансирани добре между тези две напревления- гледане на цифрова телевизия от булсатком и използване като монитора на компа(от единия комп е ХДМИ сигнала другия е обикновенVGA) харесал сам си ето този ама не съм сигурен още. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043394 благодаря предвариетлно за всички предложения!

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от pana
    Аз си купих PANASONIC TH-42PV80PA миналата седмица ,но не от ТП ,а от ТМ за 1199 лв
    От днес в ТП е 1079 !
    Не разбирате ли, че ТМ и ТП са направили 10% намаление на всички стоки, които не са в промоция? Реално всички са. 1199 - 10% =1079. Разликата е само в това, че при ТМ намалението важи при интернет пазаруване, а при ТП е кеш.

Цитат Първоначално публикувано от jidachev
    Няколко въпроса относно следния телевизор:
    Pioneer PDP-LX5090H
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=12218
    Цената му от скоро изглежда много примамлива особенно с сравнение на 60" модел.
    В Авител цените на Pioneer винаги са били по евтини.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Слагането на готови настройки не гарантира същия краен резултат. Отделно настройването на цветовете с филтър е доста неточно.
    Кое в образа има зелен оттенък? Бялото, сивото, някои цветове?
    Ако искаш почети какво пише в този гайд да се ориентираш как работят настройките и какво трябва да постигнеш.
    http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=10457
    Предполагам, че нямаш уред, с който да мериш, но все пак може да ти е полезно.
    Благодаря за хубавия линк. Ще го прегледам.
    Няма конкретен цвят, който избива на зелено. Просто като пусна HD филм целият образ е като през лек зелен филтър. По видимо е на тъмните сцени. Пример - Вчера си пуснах Матрицата и сравних образа с монитора на PC-to (а той е калибриран повече от перфектно). Тя и без това си е снимана със зелен отенък, но на телевизора беше много по-зелено. Опитах с основната настройка G-R, но не се получи добре.

10. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от stanislavhdj
    Аз имам 37XL8E и е направо перфектен. Гледах доста телевизори преди да го купя но определано за 37" това е най-доброто.
    Благодаря за отговора! Май това ще е телевизора, че ми омръзна вече да гледам и сравнявам. В момента е 1939 лв. в Интерсервиз Узунов.

11. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Относно заформилия се спор относно D-SUB и DVI връзките на 1080р ще се намеся понеже скоро тествах тези две възможности на FULL HD на А656.
    При качествени кабели - аналогов и цифров няма разлика в качеството!
    За пример мога да ти дам 17" монитор Филипс (за компютър). Допреди месец го "гледах" през Д-СУБ кабел и ме дразнеше изключителния шум в черното и лекото трепкане на моменти. Напоследък покрай новия телевозор си купих видеокарта, която има и ДВИ и ХДМИ. Купих си и ДВИ-ДВИ кабел за монитора. Като го пуснах, останах ПОТРЕСЕН от разликата - изображението заспа, никакви шумове и трепкания. И двата кабела са качествени, с еднаква дължина. Разликата е голяма. Пробвах и връзката с телевизора през ХДМИ - цепи мрака направо (телевизора е Sony 40V4000).

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от blake
    За пример мога да ти дам 17" монитор Филипс (за компютър). Допреди месец го "гледах" през Д-СУБ кабел и ме дразнеше изключителния шум в черното и лекото трепкане на моменти. Напоследък покрай новия телевозор си купих видеокарта, която има и ДВИ и ХДМИ. Купих си и ДВИ-ДВИ кабел за монитора. Като го пуснах, останах ПОТРЕСЕН от разликата - изображението заспа, никакви шумове и трепкания. И двата кабела са качествени, с еднаква дължина. Разликата е голяма. Пробвах и връзката с телевизора през ХДМИ - цепи мрака направо (телевизора е Sony 40V4000).
    Нищо не каза и сравнението на17 инчов 4x3 с 40инчово Сони също е неумесно поради ред причини.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivasim
    Благодаря за хубавия линк. Ще го прегледам.
    Няма конкретен цвят, който избива на зелено. Просто като пусна HD филм целият образ е като през лек зелен филтър. По видимо е на тъмните сцени. Пример - Вчера си пуснах Матрицата и сравних образа с монитора на PC-to (а той е калибриран повече от перфектно). Тя и без това си е снимана със зелен отенък, но на телевизора беше много по-зелено. Опитах с основната настройка G-R, но не се получи добре.
    Ако като пуснеш една преливка от черно до бяло сивото зеленее ли?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от veilis
    Вобщи линии не смятам че сега е момента да се инвестира в подобни телевизори, щото според мен песента на LSD и PLAZMA е изпята. В момента тръгват OLED и лазера на Митсубиши. Още с появата си лазера е с по-ниска цена от сегашните си аналози от LSD и PLAZMA,а и в качество на картината и в пълната липса на видео ехо са в пъти напред.
    Аз пък не съм съгласен изобщо. За тия нови тегнологии слушаме вече втора година. И какво се получи? Лазерните са само в размери над 55 инча и никога няма да се появят в България, а OLED само в малки размери на космически цени и доста недостатъци. До 2-3 години няма да има РЕАЛНА алтернатива на LCD/плазма, а аз през това време ще се наслаждавам на голям екран с хубава картина. Който иска да чака.

16. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако като пуснеш една преливка от черно до бяло сивото зеленее ли?
    Да ти кажа, не съм опитвал. Довечера ще направя теста и ще постна резултата.

17. Тук е от
    Jan 2009

Да кажа и аз като новозакупил телевизор. Вчера ми докараха плазмата PANASONIC TH-37PV8PA. Взех го от ТМ по Интернет, излезе ми 909 лв. с 10% отстъпка. После видях че в ТП е 889 на място ама нейсе. Изглеждаше новичък като го докараха, има ли как да му разбера дали е работил от някое сервизно меню? Засега впечатленията ми са отлични, макар че съм го пуснал само на аналогов кабелен сигнал, повечето програми се гледат с качество като на CRT, не се забелязва пикселизиране, мазане и прочее. И при това не се е налагало да си играя с никакви настройки на цветове и прочее. Надявам се до ден-два да получа и цифровия декодер от кабеларката и да видя как ще се отрази на качеството. При всички случаи се радвам че не си взех LCD, тъй като така или иначе на телевизора ще се гледа телевизия и DVD, към компютър ако го включвам ще е за гледане на филми пак. Мисля че за тази цена по-добър вариант просто няма.

18. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от cauthon
    При всички случаи се радвам че не си взех LCD, тъй като така или иначе на телевизора ще се гледа телевизия и DVD, към компютър ако го включвам ще е за гледане на филми пак. Мисля че за тази цена по-добър вариант просто няма.
    Честито!

И аз съм със същия. Добро попадение, няма да съжаляваш. През първите 200 часа на разработка е добре показателите ти за настройка на картината да са под 50%. Моите и сега след разработката са си на същите стойности и не се е налагало да ги променям.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 443 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе