Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 375 от 443 ПърваПърва ... 325365373374375376377385425 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,611 до 5,625 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2009

hristoslav2, lazarus18

отишъл сравнил е и сега споделя своето мнение това че мнението му не съвпада с вашето не би трябвало да е проблем

soon

От мен да знаеш че Philips са най добрите независимо кой какво говори

за съжаление обучението на Philips се отложи там щеше да има сравнение между различните марки

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    hristoslav2, lazarus18
    отишъл сравнил е и сега споделя своето мнение това че мнението му не съвпада с вашето не би трябвало да е проблем
    soon
    за съжаление обучението на Philips се отложи там щеше да има сравнение между различните марки
    Разбира се, че няма проблем да има различно мнение.
    Ей на такава демонстрация бих отишъл с удоволствие.
    Ще ги оставя да превъзнасят стоката си и после ще им демонстрирам пряко сравнение с други модели да им лъснат всичките кусури.
    Тия мероприятия са доста забавни. Ходил съм на такова на Сони и се забавлявах истински. Презентатора просто четеше продуктовия каталог за годината.

5. Member
    Тук е от
    Jul 2009

lazarus18

точно това направи един колега от Шумен Там нямаше сравняване на модели но от Panasonic бяха пратили някакъв унгарец Пича от Шумен го накара да забрави за какво е там :D

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    hristoslav2, lazarus18

soon

Hяма проблем всеки казва мнението си
    а за презентациите и сравненията на марките жалко ,че няма такива във Варна-хубаво щях да се посмея и да ги насера накрая
    Би било добре да отидем няколко души от форума на такава презентация

7. Тук е от
    Apr 2009

Моите уважения soon,но мисля че Philips 42PFL 7404H не може да се опре изобщо на Samsung 40B651.Имам наблюдения и върху двата модела като втория го имам у нас а Philipsa си го взе скоро съседа.Колкото и да се настройва не може да изкара картина като самсунга.Това е разбира се мое мноние.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Така и така зачекнахте темата за сравнение на ТV, едно мнение и питане от мен.
    Моля собствениците и тези, които имат наблюдения върху Панасоник P42U10E и P42S10E да споделят впечатления от картината.
    Наскоро си купих P42U10E и впечатленията ми от него никак не са ласкави.
    Няма никаква детайлност в картината, образа е "размазан", сякаш не е на фокус. Липсва острота (качество на детайла) в картината. Вярно меки пастелни и приятни за окото цветове. Като го сравнявам с така отричания в този форум Филипс 5604, ами то Филипса има в пъти по голяма изразителна детайлност в картината.
    Явно тук нещата не са до калибрация, а има нещо друго. Както и да си играя с настройките немога да постигна по-голяма детайлност и острота в картината. Трябва да се дръпна на разтояние >3.5 м за да стане картината сносна за възприемане.
    Ще се радвам да споделите мнения по проблема!

10. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, престои ми покупка на ново LCD и ми трябва съвет от по компетентни от мен. Това което искам от следващото LCD е да бъде с DLNA.
    Все още не съм се спрял на размера на тв-то, но ще бъде в диапазона 32-42''.
    Вече имам едно Sony 40v4000 почти от година и мога смело да кажа, че съм доволен и клоня повече към SONY. Но все пак бих желал и съвет от по добре запознати в областта! Бюджетът ми е ограничен в границите 1000-1600лв.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Така и така зачекнахте темата за сравнение на ТV, едно мнение и питане от мен.
    Ще се радвам да споделите мнения по проблема!
    Здрасти,
    Аз също имам P42U10E, гледам Булсатком и материал от компютъра през HDMI. Честно казано нямам забележки. Ти казваш,че сравняваш с Филипс 5604 - какво по-точно - тв сигнал, pc сигнал? Аз нямам този проблем с "размазания образ" освен ако не е някоя телевизия с лош сигнал, но тогава причината не е в телевизора. Освен това аз гледам моя от по-малко разстояние - 2.5м и няма размазване.
    И въпреки всичко, не забравяй,че всеки си има различен вкус и начин на възприемане на цветовете, така че е възможно просто твоя вкус да към Филипса.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

gadinoid, на какъв сигнал го гледаш? Напълно нормално е при този размер със SD сигнал да нямаш детайлност под 3 м. Особено ако не е цифрова ТВ или ДВД.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lyudmilsl
    Здравейте, престои ми покупка на ново LCD и ми трябва съвет от по компетентни от мен. Това което искам от следващото LCD е да бъде с DLNA.
    Все още не съм се спрял на размера на тв-то, но ще бъде в диапазона 32-42''.
    Вече имам едно Sony 40v4000 почти от година и мога смело да кажа, че съм доволен и клоня повече към SONY. Но все пак бих желал и съвет от по добре запознати в областта! Бюджетът ми е ограничен в границите 1000-1600лв.
    Привет, увеличи си малко бюджета
    Sony KDL-40W5500 1999лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051975
    http://www.sony.bg/product/t32-w-ser...nicalspecs#tab

или
    SAMSUNG LE-40B651 1899лв /този е за предпочитане/
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051782
    http://av.samsung.de/produkte/detail...a-56b2ff7d2ac9

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    gadinoid, на какъв сигнал го гледаш? Напълно нормално е при този размер със SD сигнал да нямаш детайлност под 3 м. Особено ако не е цифрова ТВ или ДВД.
    Сигнала е от цифрова кабелна BBC-Cable. SD сигнал. Има и 3 HD канала. На тях положението е по-добро, но общото ми впечатление е, че липсва детайлност в картината- острота.
    През компа не съм го пробвал.
    Пуснах му DVD през компонентния вход - 576i. Сякаш на интерлийс картината е по-добра отколкото на прогресивно сканиране т.е. когато не DVD-то, а ТВ-то си го ъпскейлва. Отново резултата не ме впечатлява- липсва детайлност.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Сигнала е от цифрова кабелна BBC-Cable. SD сигнал. Има и 3 HD канала. На тях положението е по-добро, но общото ми впечатление е, че липсва детайлност в картината- острота.
    През компа не съм го пробвал.
    Пуснах му DVD през компонентния вход - 576i. Сякаш на интерлийс картината е по-добра отколкото на прогресивно сканиране т.е. когато не DVD-то, а ТВ-то си го ъпскейлва. Отново резултата не ме впечатлява- липсва детайлност.
    Нормално е да е по-добре при 576i защото повечето от плеърите хич ги няма в деинтерлейсинга.
    Нямам представа какво е качеството на тази кабелна. Със вградения тунер ли хващаш цифровата или с външен приемник?

17. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Нормално е да е по-добре при 576i защото повечето от плеърите хич ги няма в деинтерлейсинга.
    Нямам представа какво е качеството на тази кабелна. Със вградения тунер ли хващаш цифровата или с външен приемник?
    Със собствения си тунер!
    Вече си мисля, че така е при плазмите! По-мека, по-пастелна с по-топли цветове (леко замазана) картина.
    LCD- с по-изразителна картина, по-добър контур на детайлите. Все пак Филипса е 32", а Панасоника 42"

18. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет
    моделът, на който си се спрял е добър за границата на сумата ти. Можеш да видиш на място и
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054301
    който притежава една от най-добрите комерсиални LCD матрици в момента и няма как да не ти направи впечатление картината му. Но е с по-малко опции.
    adtomov виж този линк , мнение #4 : http://www.avforums.com/forums/lcd-t...-mfgs-use.html ,интересно това е от месец април а другаде потвърждение не съм срещал

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе