hristoslav2, lazarus18
отишъл сравнил е и сега споделя своето мнение това че мнението му не съвпада с вашето не би трябвало да е проблем
soon
От мен да знаеш че Philips са най добрите независимо кой какво говори
за съжаление обучението на Philips се отложи там щеше да има сравнение между различните марки
Разбира се, че няма проблем да има различно мнение.Първоначално публикувано от qbadabaduuu
Ей на такава демонстрация бих отишъл с удоволствие.
Ще ги оставя да превъзнасят стоката си и после ще им демонстрирам пряко сравнение с други модели да им лъснат всичките кусури.
Тия мероприятия са доста забавни. Ходил съм на такова на Сони и се забавлявах истински. Презентатора просто четеше продуктовия каталог за годината.
lazarus18
точно това направи един колега от Шумен Там нямаше сравняване на модели но от Panasonic бяха пратили някакъв унгарец Пича от Шумен го накара да забрави за какво е там :D
Hяма проблем всеки казва мнението сиПървоначално публикувано от qbadabaduuu
а за презентациите и сравненията на марките жалко ,че няма такива във Варна-хубаво щях да се посмея и да ги насера накрая
Би било добре да отидем няколко души от форума на такава презентация
Моите уважения soon,но мисля че Philips 42PFL 7404H не може да се опре изобщо на Samsung 40B651.Имам наблюдения и върху двата модела като втория го имам у нас а Philipsa си го взе скоро съседа.Колкото и да се настройва не може да изкара картина като самсунга.Това е разбира се мое мноние.
Така и така зачекнахте темата за сравнение на ТV, едно мнение и питане от мен.
Моля собствениците и тези, които имат наблюдения върху Панасоник P42U10E и P42S10E да споделят впечатления от картината.
Наскоро си купих P42U10E и впечатленията ми от него никак не са ласкави.
Няма никаква детайлност в картината, образа е "размазан", сякаш не е на фокус. Липсва острота (качество на детайла) в картината. Вярно меки пастелни и приятни за окото цветове. Като го сравнявам с така отричания в този форум Филипс 5604, ами то Филипса има в пъти по голяма изразителна детайлност в картината.
Явно тук нещата не са до калибрация, а има нещо друго. Както и да си играя с настройките немога да постигна по-голяма детайлност и острота в картината. Трябва да се дръпна на разтояние >3.5 м за да стане картината сносна за възприемане.
Ще се радвам да споделите мнения по проблема!
Здравейте, престои ми покупка на ново LCD и ми трябва съвет от по компетентни от мен. Това което искам от следващото LCD е да бъде с DLNA.
Все още не съм се спрял на размера на тв-то, но ще бъде в диапазона 32-42''.
Вече имам едно Sony 40v4000 почти от година и мога смело да кажа, че съм доволен и клоня повече към SONY. Но все пак бих желал и съвет от по добре запознати в областта! Бюджетът ми е ограничен в границите 1000-1600лв.
Здрасти,Първоначално публикувано от gadinoid
Аз също имам P42U10E, гледам Булсатком и материал от компютъра през HDMI. Честно казано нямам забележки. Ти казваш,че сравняваш с Филипс 5604 - какво по-точно - тв сигнал, pc сигнал? Аз нямам този проблем с "размазания образ" освен ако не е някоя телевизия с лош сигнал, но тогава причината не е в телевизора. Освен това аз гледам моя от по-малко разстояние - 2.5м и няма размазване.
И въпреки всичко, не забравяй,че всеки си има различен вкус и начин на възприемане на цветовете, така че е възможно просто твоя вкус да към Филипса.
gadinoid, на какъв сигнал го гледаш? Напълно нормално е при този размер със SD сигнал да нямаш детайлност под 3 м. Особено ако не е цифрова ТВ или ДВД.
Привет, увеличи си малко бюджетаПървоначално публикувано от lyudmilsl
Sony KDL-40W5500 1999лв
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051975
http://www.sony.bg/product/t32-w-ser...nicalspecs#tab
или
SAMSUNG LE-40B651 1899лв /този е за предпочитане/
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051782
http://av.samsung.de/produkte/detail...a-56b2ff7d2ac9
Сигнала е от цифрова кабелна BBC-Cable. SD сигнал. Има и 3 HD канала. На тях положението е по-добро, но общото ми впечатление е, че липсва детайлност в картината- острота.Първоначално публикувано от lazarus18
През компа не съм го пробвал.
Пуснах му DVD през компонентния вход - 576i. Сякаш на интерлийс картината е по-добра отколкото на прогресивно сканиране т.е. когато не DVD-то, а ТВ-то си го ъпскейлва. Отново резултата не ме впечатлява- липсва детайлност.
Нормално е да е по-добре при 576i защото повечето от плеърите хич ги няма в деинтерлейсинга.Първоначално публикувано от gadinoid
Нямам представа какво е качеството на тази кабелна. Със вградения тунер ли хващаш цифровата или с външен приемник?
Със собствения си тунер!Първоначално публикувано от lazarus18
Вече си мисля, че така е при плазмите! По-мека, по-пастелна с по-топли цветове (леко замазана) картина.
LCD- с по-изразителна картина, по-добър контур на детайлите. Все пак Филипса е 32", а Панасоника 42"
adtomov виж този линк , мнение #4 : http://www.avforums.com/forums/lcd-t...-mfgs-use.html ,интересно това е от месец април а другаде потвърждение не съм срещалПървоначално публикувано от adtomov