Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 376 от 443 ПърваПърва ... 326366374375376377378386426 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,626 до 5,640 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    adtomov виж този линк , мнение #4 : http://www.avforums.com/forums/lcd-t...-mfgs-use.html ,интересно това е от месец април а другаде потвърждение не съм срещал
    Привет
    Засега не знам нищо повече от публикуваното в сайта на фирмата за панели с диагонал повече от 37 инча. Явно потребителят (има?) достъп до привилегирована информация, но не е публикувал доказателства за нея.
    Надявам се да е прав Отдавна ритам на Општа, че този тип матрици би трябвало да бъдат едни от доминиращите на пазара при всички познати диагонали.
    Освен да взема да го попитам ... Ама вече имам отрицателен опит с майсторите на АВфорумс.

П.С. Резултат от опита: "This Thread is more than 224 days old, you can't reply to it." .
    Последен опит с лично съобщение. Ако има резултат, ще го публикувам на Општа.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, предстои ми покупка на тв в момента съм с филипс 32лсд хдреди и тн на година и половина, искам да го сменям като (основните) изискванията са от 37-42 инча до 1400лв макс, фулхд и цифров и хд тунери също така искам да гледам хд предавания с резки движения без насичане (при сегашния макар и минимално го има) футбол примерно или бърз текст по екрана, което не знам от какво зависи 24р ли трябва да подържа не съм сигурен
    тв-то ще се ползва основно за хд предавания от компа и от време на време игри и цифрова кабелна като от кейбълтел доколкото знам сега излъчват хд каналите безплатно и само тв-то трябва да има хд-тунер ,за друго сега не се сещам
    и благодаря на отзовалите се
    покупката не е от днес за утре а евентуално до празниците трябва да се купи когато би трябвало да има хубави промоций

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Със собствения си тунер!
    Вече си мисля, че така е при плазмите! По-мека, по-пастелна с по-топли цветове (леко замазана) картина.
    LCD- с по-изразителна картина, по-добър контур на детайлите. Все пак Филипса е 32", а Панасоника 42"
    Това че сравняваш 32 с 42 инча го бях пропуснал. Ако ще ги сравняваш трябва да го вземеш предвид. Все пак разпъването на 30% по-голям екран се отразява неминуемо на качеството на този тип сигнал.
    Иначе това за "леко замазаната" картина не го приемам като правило. Ти просто гледаш нискокачествен сигнал на голям екран и мазането е от там. Отиди на 2 метра от 32-ката и ще видиш същото мазане /че и по-голямо/.

5. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от karim
    Здравейте,
    след едноседмично ровене по всевъзможни форуми и след регистрация в DIVX/VOD разбрах,че субтитри на Тошибата няма да мога да подкарам.Субтитрите,които ми пуснаха в Техномаркет Люлин при покупката на телевизора на 100% са била вградени като "Picture" към филма.Ако телевизора не ми харесваше щях да го върна на третия ден,но с оглед на другите му плюсове не го направих.Купих и DVD player LG-DVX492H с HDMI,upscalind 1080,USB и останах очарован от картината,която видях.Филма беше DVDrip-DIVX .След като се преборя с оптималната калибрация ще постна резултатите.
    Здравейте,
    отново по казуса със субтитрите на Тoshiba 42XV635D.Писах до съпорта на Тошиба и ето какво ми отговориха:
    "Dear Mr,
    Thank you for your recent enquiry regarding your Toshiba 42XV635D.
    To enable the Subtitles on DivX Movies you must ensure that you download the Subtitle File. Secondly you will need to activate the subtitles through the Menu Options. Details on how to activate Subtitles are on Page 43 of the Owners Manual.
    Regards
    Consumer Products Division
    Toshiba Information Systems (UK) Ltd"
    Това явно е някакъв "template" защото въобще не са ми отговорили на въпроса дали ТВ-то подържа субтитри на кирилица.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Добре де, свали едни субтитри на английски и пробвай дали те ще тръгнат.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Пробвайте да ги вградите в филма.Дори ДВД плеъри,които по принцип не поддържат бг суб,се справят с тази задача,ако са вградени.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

Е то е ясно, че така ще стане. То ти правиш нов филм на практика, без външни субтитри. Все едно пре-рендваш филма отново. По принцип това е времеемка операция и едва ли си заслужава да го правиш за всеки филм който гледаш... Но наистина гарантира 100% успех... докато не решиш да смениш размера на субтитрите например

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Процедурата отнема 2-3 минути.Предимството е ,че можеш сам да определиш размера,цвета,контурите и местополжението на суб.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    Процедурата отнема 2-3 минути.Предимството е ,че можеш сам да определиш размера,цвета,контурите и местополжението на суб.
    Ако гледаш Divx филми, което е пълно безумие с такъв телевизор.

12. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    Прав си (е, за минутите - зависи от компютъра). Но аз съм почти сигурен, че някъде между десетия и петнадесетия филм ще си купиш мултимедиен плеър от сорта на "попкорн", дето това нещо ти го прави без да се напрягаш, че и куп други неща... ;-) Все пак целта е с минимални усилия да се постига максимално удоволствие. То затова и човека си иска да му тръгне вградения плеър...

@karim: Направи както ти казва Lazarus18. Така ще разбереш дали субтитрите въобще ти вървят като цяло. Ако да - то трябва повече опкалвания на потребители с този проблем (няма субтитри на кирилица) и предполагам ще го фикснат в бъдеще. Какво казват руснаците по темата? Те би трябвало даимат същия проблем като тебе.

13. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    Прав си (е, за минутите - зависи от компютъра). Но аз съм почти сигурен, че някъде между десетия и петнадесетия филм ще си купиш мултимедиен плеър от сорта на "попкорн", дето това нещо ти го прави без да се напрягаш, че и куп други неща... ;-) Все пак целта е с минимални усилия да се постига максимално удоволствие. То затова и човека си иска да му тръгне вградения плеър...

@karim: Направи както ти казва Lazarus18. Така ще разбереш дали субтитрите въобще ти вървят като цяло. Ако да - то трябва повече опкалвания на потребители с този проблем (няма субтитри на кирилица) и предполагам ще го фикснат в бъдеще. Какво казват руснаците по темата? Те би трябвало даимат същия проблем като тебе.
    Субтитри на латиница "SRT" излизат на телевизора!Аз филмите ги прекарвам през LG DVD player,но не е там работата.Проблема е,че ме излъгаха в Техномаркет Люлин,че излизат БГ субтитри и за това съм се заровил в тематиката.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако гледаш Divx филми, което е пълно безумие с такъв телевизор.
    И на мен ми се налага да гледам DivX на телевизора,защото все още не съм събрал парите за Пуканката.В крайна сметка по-добре "Завръщането на краля" на Divx,отколкото "Перла" по БТВ )))

16. Тук е от
    Dec 2007

Субтитри на латиница "SRT" излизат на телевизора!Аз филмите ги прекарвам през LG DVD player,но не е там работата.Проблема е,че ме излъгаха в Техномаркет Люлин,че излизат БГ субтитри и за това съм се заровил в тематиката.
    Ами пиши им на тези от съпорта пак - че си направил всичко, което те казват точно така - и да, има субтитри, но НЕ И КОГАТО СА НА КИРИЛИЦА.
    Все пак виж и по руските форуми. Ако там го има този модел - ти едва ли откриваш топлата вода.

За "Перлата"... много си прав !! ))

17. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Възпроизвеждан от "Пуканка" филм превъзхожда ли като качество същия плейнат от компютър ?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

В крайна сметка по-добре "Завръщането на краля" на Divx,отколкото "Перла" по БТВ )))
    Не съм убеден. Аз лично или бих изчакал да подкарам HD по някакъв начин или бих свалил пълното DVD9 на филма.
    Divx си заслужава /донякъде/ само за някое сериалче.
    Точно пък Властелина не бих го гледал с лошо качество никога. То филма го няма още на Blu-ray, но дори и при мен DVD9 изглежда страхотно. При вас пък с Resolution+ ще е още по-добре.

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Възпроизвеждан от "Пуканка" филм превъзхожда ли като качество същия плейнат от компютър ?
    Ако компютъра е настроен както трябва и е достатъчно мощен няма да има разлика.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе