Да офертата е до 09.01.2010гПървоначално публикувано от lazarus18
Да офертата е до 09.01.2010гПървоначално публикувано от lazarus18
мисля да се простя с гаранцията и да го взема от тамПървоначално публикувано от lazarus18
за 1000лв надолу ме устройва и без гаранция
може би наистина в момента цената им е нереално надута и е по-добре да се вземе някой стандартен LCD телевизор ... но ще стои грозно на стена
Добре де, само заради тази удължена гаранция струват ли си 400 лева в повече?Първоначално публикувано от lazarus18
Вземай, щом не ти се свидят парите за тоя диагонал... Иначе има и други модели, но... Въпрос на начин на запитване.Първоначално публикувано от suicidal
Задравейте на всички!Нов съм в този форум и започвам направо с един въпрос.Предстои ми закупуването на телевизор и в момента избирам.
Засега съм се спрял на PHILIPS 42PFL5604H и PHILIPS 42PFL7603.Ако имате преки впечатления от тези модели ще ви помоля да ги споделите.Също няма да откажа някакви предложения за други модели и марки за около 1500-1600 лв.
Благодаря ви предварително.
От както преди няколко дена се сдобих с една вертикална черта на паенела на плазмата си вече ставам по-осторожен по въпроса с гаранцията на телевизорите. Огромна част от дефектите при тази техника е неоправяема в сервиз или струва колкото нов телевизор. Виж дали не предлагат удължена гаранция срещу заплащане, която да важи в цяла Европа.Първоначално публикувано от ccc
Ето тук има такава опция:
http://www.richersounds.com/product/...sams-ue46b6000
само не знам дали важи и у нас, но дори и да е така пак не е проблем да се превози до там ако имаш сериозен проблем.
catana, горните разсъждения за гаранцията се отнасят и за теб.
Ето нещо по-добро: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09057078 .Първоначално публикувано от d_ivanov
Здравейте !!!Моля да ми помогнете наскоро си купих LG M227WD и искам да намаля цветовете но като ги намаля след 5 минути точно се възвръщат как да ги запаметя благодаря предварително....
Относно удължените гаранции - мисля че мернах някъде нещо такова и тук - в Техномаркет или Технополис... Срещу допълнителна сума получаваш допълнителни години. Който купува - нека задължително да попита на място. Дано само на продавач-консултантското ви "гуру" да му е известен този факт. (Забележка: в никакъв случай не поставям всички продавач-консултанти под един аршин. Има хора, които си разбират от работата!)
Трябва да влезнеш в меню-опция и там да смениш местоположението (или нещо подобно) от магазин на дом!Първоначално публикувано от chochoms
Здравейте! Баща ми ме натовари със задачата да му избера телевизор. Ще го гледа от 3 и повече метра, а пък искаше да е 26''. Старият 4:3 21'' му бил идеален. Едвам успях да го убедя поне за 32''. Максималният бюджет е 1200 лв. Няма да е свързан към компютър. Ще се гледа основно цифрова телевизия (т.е. хубаво е да има DVB-C) без HDTV канали, които изискват допълнителен абонамент. Хубава е да има USB слот за гледане на филми от флашка, DVD player няма да се купува.
Ще се радвам да ме посъветвате нещо. Колко инча би било подходящо да е телевизорът?
Разглеждайки в интернет си харесах общо взето LG 32LH5000.
Най-добре на касата. В момента на плащане на уреда. Има го в ТМ. За ТП не зная.Първоначално публикувано от pavele
http://www.technomarket.bg/baneri/GUARANTEE.swf
Първоначално публикувано от sorb0881
Нещо немога да го открия би ли ми казал къде е по точно
Ако наистина смяташ да вземеш този телевизор от вън погледни сайта който ти е посочил Lazarus18,Еконт имат офис в Лондон и правят доставки до тук,аз така си взех едни тонколони от този магазин.Първоначално публикувано от ccc
Когато влезнеш в меню,трябва да има иконка с нещо като куфарче.Там има смяна на държава,език на менюто и някаде по-надолу ИЗПОЛЗВАНЕ В МАГАЗИН или У ДОМА,просто го променяш и готово.Другия вариант е да му зададеш начални настроики и там вече те пита за местоположението,но ще се нулира целия телевизор!Първоначално публикувано от chochoms