Първоначално публикувано от
FearMe
'мани ти тунера, вземи пробвай по-важното нещо - MKV през USB-то
DTS не просвирвало, но според мен има няколко неща, които се нуждаят от уточнение, а с твое позволение ще те ползваме за опитно зайче
1. MKV е контейнер, а не кодек и ми е много любопитно за каква поддръжка става въпрос (предполагам само за х264. е, което е и напълно достатъчно де
2. като се има предвид, че различните битрейти искат различен по мощ процесор, любопитно ми е как се справя вградения в телевизора с нещо над 10 mbits, примерно
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=158638&hit=1 (изтегли демото, само 100-ина мегабайта е), което е на 10.3 мегабита битрейт
3. в повечето MKV-та има по няколко аудио потока, както и по няколко вградени субтитри. не може да не са го взели предвид и да сложат едно меню за избор, ама аз все пак да питам... (м/у др, в горния торент има 7 или 8 субс, може да се пробва и с него спокойно)
горните 3 въпроса съм си ги подготвил към консултантите в ТМ, както и въпросния sample на флашка, но при положение, че можеш и ти да отговориш, това ще е по-ценно, защото ще се разбере и колко user-friendly е ползването
благодаря ти предварително
вярвам, че ще си от полза и за много други тук, защото тази промоция наистина лови окото и ще има интерес...