Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 380 от 443 ПърваПърва ... 330370378379380381382390430 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,686 до 5,700 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

@gadinoid,
    Добре, имаме честотите, QAM-а и SR-а. Сега остава да разбереш на коя честота е таблицата с каналите на оператора.
    Търси из менютата на телевизора си NIT Search (Network information table) или нещо подобно. За честота ще изпробваш всяка една от тези, които си изброил. Все на някоя честота се намира тази таблица и чрез нея ще ти открие и запамети всички канали.
    Или се обади на оператора и питай на коя честота им е таблицата. Какъв външен приемник по принцип раздават от твоя оператор? Ако имаш познат с приемник, можеш да го попиташ какви са му настройките за автоматично търсене.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Toshiba 42XV635. На светлинни години е над Филипса. Ако по някакъв начин по-горния модел влезне във промоция и се доближи до бюджета ти взимай него - 42ZV635.
    ок ще го имам впредвид за филипса, а поне още две три моделчета от тоя сорт , от който да избирам ако не вляза в бюджета евентуално с тая тошиба може и 40 инча да е (от тошибата има ли) и да питам за цифровата не кейбълтел хваща ли всичко без допълнителен приемник, че гледам из темата доста хора се оплакват. . . благодаря

4. Тук е от
    Nov 2009

с какво е по-добър панасоник 42 G10 от 42 U10 ?
    имам предвид дали аз ще забележа разлика в картината?

5. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    @gadinoid,
    Добре, имаме честотите, QAM-а и SR-а. Сега остава да разбереш на коя честота е таблицата с каналите на оператора.
    Търси из менютата на телевизора си NIT Search (Network information table) или нещо подобно. За честота ще изпробваш всяка една от тези, които си изброил. Все на някоя честота се намира тази таблица и чрез нея ще ти открие и запамети всички канали.
    Или се обади на оператора и питай на коя честота им е таблицата. Какъв външен приемник по принцип раздават от твоя оператор? Ако имаш познат с приемник, можеш да го попиташ какви са му настройките за автоматично търсене.
    Мисля, че при мен проблема е друг. Той ТВ-то си ги хваща каналите, но на честоти 314; 386; 402; 410 МHz, тунера ги препокрива, т.е. записва ги като един пакет програми (все едно са едни и същи програми).
    На ръчни настройки- честота 314 MHz

Запаметява пакета от 8 програми. Задавам ново търсене на 402 MHz

Намира нов пакет от 8 програми, най-отдолу изписва, че "НЯМА НАМЕРЕНИ НОВИ КАНАЛИ", а тунера намира 8 други програми, които записва "върху" предните 8 т.е. препокрива ги.
    Дори и да преномерирам каналите с други произволни номера, тунера пак си ги препокрива точно тях.
    Все едно пакетите от по 8 програми на тези носещи честоти тунера ги идентифицира като едни и същи.

P.S. Каките в кабелната (BBC Cable) ме убеждават, че без да си закупя от тях приемник Topfield 61000 за 100 лв. работата няма да стане!!!

6. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от soon
    harvi5 наистина това е особенно сполучлив модел с убииствено качествена картина в HD/SD: Hitachi UT42MX70
    Чел съм няколко ревюта за него и само суперлативи разбира се благодарение и на най-добрата матрица в света която му е сложена.
    Интересно някога изобщо ще може ли да се купи в България?
    Hitachi LCD се внасят от VIP TRADING.
    Преди около 3 месеца са доставили около 20 бр. 40" на "Ритони". Не уточниха модела и не знаят дали има още налични. "Може би са за магазините във Варна и Бургас, тъй като там марката е позната от моряците." Това казаха от вносителя.
    Ако някой има желание и време, може да провери!

7. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    P.S. Каките в кабелната (BBC Cable) ме убеждават, че без да си закупя от тях приемник Topfield 61000 за 100 лв. работата няма да стане!!!
    По тази логика, с САМ модул и тяхна карта, пак би трябвало да стане?!? Ако е така, каква магия са направили?!?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от prince
    По тази логика, с САМ модул и тяхна карта, пак би трябвало да стане?!? Ако е така, каква магия са направили?!?
    Програмите не са кодирани и не трябва САМ модул и карта.
    С Филипс тунера му си хваща всичко без проблем. Според мен магията е в Панасоника.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Програмите не са кодирани и не трябва САМ модул и карта.
    С Филипс тунера му си хваща всичко без проблем. Според мен магията е в Панасоника.
    Идеята е да опиташ. Не може на всички tv от този модел да прави този номер. Ако и така не стане, може би е дефектен тунера.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Идеята е да опиташ. Не може на всички tv от този модел да прави този номер. Ако и така не стане, може би е дефектен тунера.
    В кабелната не предлагат САМ модул и карта, само приемник Topfield

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Hitachi LCD се внасят от VIP TRADING.
    Преди около 3 месеца са доставили около 20 бр. 40" на "Ритони". Не уточниха модела и не знаят дали има още налични. "Може би са за магазините във Варна и Бургас, тъй като там марката е позната от моряците." Това казаха от вносителя.
    Ако някой има желание и време, може да провери!
    Става дума за друг модел, тъй като UT_MX70 няма 40". Гугъл вади един Бг магазин, който го продава. Да не каже някой после, че в БГ няма предлагане и разнообразие.
    http://www.centralfashionmall.com/pr...d-lcd-tv-.html

13. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Интересно!

Преди 2 часа PANASONIC TX-P42G10E беше свален на 1799 лв, а сега е на 1699 лв. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052292

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2009

В кабелната не предлагат САМ модул и карта, само приемник Topfield
    В магазина, от където го купи, какво казаха? Там с каква кабелна са?
    Алтернативен оператор опитал ли си?
    Друго не се сещам, за съжаление!

16. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от chupakabra
    Става дума за друг модел, тъй като UT_MX70 няма 40". Гугъл вади един Бг магазин, който го продава. Да не каже някой после, че в БГ няма предлагане и разнообразие.
    http://www.centralfashionmall.com/pr...d-lcd-tv-.html
    Може и би е ставало дума за 42". Евентуално аз не съм разбрал. Защото и на сайта им няма размер 40". Но със сигурност не става дума за Ultra Thin

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Хващането или не на каналите не зависи от САМ модул или карта. Дори и да са кодирани тунера трябва да ги хване.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2009

В магазина, от където го купи, какво казаха? Там с каква кабелна са?
    Алтернативен оператор опитал ли си?
    Друго не се сещам, за съжаление!
    Купих го от Техномаркет. Там само го тестваха с цветови подсветки и хванаха някакви програми (дори не знам от къде и какви)
    за съжаление нямам алтернативен кабелен оператор. Освен да мина на Булсатком?!?

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Хващането или не на каналите не зависи от САМ модул или карта. Дори и да са кодирани тунера трябва да ги хване.
    Той си ги хваща програмите, но тези 4 пакета ги препокрива, все едно че е само един.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе