Много се надявам да ми хареса , че не издържам вече ! Обещах на жена ми ,че поне ще изчакам коледните намаления .Ти виждал ли си го как бачка на цифрова ?Първоначално публикувано от adtomov
Много се надявам да ми хареса , че не издържам вече ! Обещах на жена ми ,че поне ще изчакам коледните намаления .Ти виждал ли си го как бачка на цифрова ?Първоначално публикувано от adtomov
Остава да го спазиш. А 3 месеца след Коледа ще имаш много по-обективен избор от по-ниски цени за тазгодишните модели.Първоначално публикувано от maestrovn
А и би-било по-добре да избираш между "B" серия плазми на Самсунг, а не "A"
http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09039794 Днес тая я намалиха от 1999 на 1899 . Продавача много я хвали - било класика в жанра , по - добър от новите модели.Първоначално публикувано от JCG
Май ме бъзикаш нещо...... , не мога да чакам три месеца , най - много десетина дни още . 58" В-серия май няма в БГ .Първоначално публикувано от adtomov
maestrovn Промоциите в ТМ ги обявяват в събота или неделя на две седмици. Тази в момента е до 6-ти ,потърпи още малко .
Помните ли какво казваше Кирил Господинов на жена си(Невена Коканова) във филма "Момчето си отива" ,когато тя се опитва да простира до новата западна кола -"Тинче, или ша пирем или кола ша имами"Първоначално публикувано от mdcom
Обаче някои секции не могат и не подлежат на рязане,затова сега съм с 32инча.Другия вариант беше-голям телевизор 42инча и нова секция.....и направо ремонт."И кво-аз телевизор ли ще гледам или ремонт ша правя "
Мерси , аз от един месец чакам , ще изчакам и до другата седмица.Първоначално публикувано от nkd
Е, те затова, когато аз правих ремонт преди 2 години, оставих СТЕНА място за панел до 63-65 инча диагонал. Всъщност, цялата идея на обзавеждането на хола се въртеше около видео-аудио разположението... На компонентите. Панел, ресивър, суббас, колони, ... И мястото за наблюдателите/слушателите.Първоначално публикувано от ulipet
Само разделяш отделните модули и освобождаваш място в средата . Ако няма място да отидат настрани , жертваш модула или отива в някой ъгъл .Първоначално публикувано от ulipet
Интересувам се от следната екстра - силата на звука винаги да остава една и съща (на някои телевизии като пуснат рекламите и волумето отива на мах). Можете ли запознатите да кажат в кои марки, серии модели я има тази екстра?
В доста от марките и моделите имат изравняване м/у каналите . В Тошиба XV/ZV/SV сериите обаче имат и екстра за изравняване на нивото на звука на самият канал така че рекламите, примерно, да не "избиват". Върши отлична работа , направо се спасих от тази досада.Първоначално публикувано от mdcom
ААААА,в моя случай щеше да стане голяма "цигания"макар,че стената зад секцията е гипсокартон и кабелната и захранването съм предвидил за телевизор на стената.Секцията е голяма и за сменяне...обаче пари за нея няма за сега.Първоначално публикувано от maestrovn
Точно тази екстра имах в предвид - изравняване в самия канал. Някой знае ли някоя от другите марки да поддържа тази екстра?В Тошиба XV/ZV/SV сериите обаче имат и екстра за изравняване на нивото на звука на самият канал така че рекламите, примерно, да не "избиват". Върши отлична работа , направо се спасих от тази досада.
Колеги, един приятел от Германия се обръща към мене като към познавач (изчервявам се от това) и ме пита за съвет добър ли е Panasonic TX P46GW, който се продавал там за 1249 Е, но проблемът е там, че на никакъв сайт не можах да открия модела. Някой би ли ми/ни/ помогнал !?
Това е нашия 46G10. За него има писано доста. Виж в panasonic.de.Първоначално публикувано от уди а.
Тоя лаф много го обичат консултантите за да си пробутат "класиките". Разбирай залежалите мостри.Първоначално публикувано от maestrovn
В650 е знаичтелно по-добра плазма от А656 и ако наистина струва 2000 в Метро е уникално добро предложение.