Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 397 от 443 ПърваПърва ... 347387395396397398399407 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,941 до 5,955 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Ще ти хареса. Но е по-добре да си образуваш нерви, за да не съжаляваш след няколко месеца за нещо...
    Много се надявам да ми хареса , че не издържам вече ! Обещах на жена ми ,че поне ще изчакам коледните намаления .Ти виждал ли си го как бачка на цифрова ?

2.  

3. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от maestrovn
    Много се надявам да ми хареса , че не издържам вече ! Обещах на жена ми ,че поне ще изчакам коледните намаления .
    Остава да го спазиш. А 3 месеца след Коледа ще имаш много по-обективен избор от по-ниски цени за тазгодишните модели.
    А и би-било по-добре да избираш между "B" серия плазми на Самсунг, а не "A"

4. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от JCG
    Здравейте - днес видях, че в Метро има плазма Samsung 50B650 за 2000 лв. - струва ли си да се напъна....
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09039794 Днес тая я намалиха от 1999 на 1899 . Продавача много я хвали - било класика в жанра , по - добър от новите модели.

5. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Остава да го спазиш. А 3 месеца след Коледа ще имаш много по-обективен избор от по-ниски цени за тазгодишните модели.
    А и би-било по-добре да избираш между "B" серия плазми на Самсунг, а не "A"
    Май ме бъзикаш нещо...... , не мога да чакам три месеца , най - много десетина дни още . 58" В-серия май няма в БГ .

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

maestrovn Промоциите в ТМ ги обявяват в събота или неделя на две седмици. Тази в момента е до 6-ти ,потърпи още малко .

Цитат Първоначално публикувано от mdcom

Иначе ЗЕГЕ-то ми стои в един куфар в гардероба, но се опасявам от сатърчето дето жена ми си държи пак там (под шалчетата)....
    Помните ли какво казваше Кирил Господинов на жена си(Невена Коканова) във филма "Момчето си отива" ,когато тя се опитва да простира до новата западна кола -"Тинче, или ша пирем или кола ша имами"

7. Тук е от
    Sep 2008

Обаче някои секции не могат и не подлежат на рязане,затова сега съм с 32инча.Другия вариант беше-голям телевизор 42инча и нова секция.....и направо ремонт."И кво-аз телевизор ли ще гледам или ремонт ша правя "

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    maestrovn Промоциите в ТМ ги обявяват в събота или неделя на две седмици. Тази в момента е до 6-ти ,потърпи още малко .
    Мерси , аз от един месец чакам , ще изчакам и до другата седмица.

10. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от ulipet
    Обаче някои секции не могат и не подлежат на рязане,затова сега съм с 32инча.Другия вариант беше-голям телевизор 42инча и нова секция.....и направо ремонт."И кво-аз телевизор ли ще гледам или ремонт ша правя "
    Е, те затова, когато аз правих ремонт преди 2 години, оставих СТЕНА място за панел до 63-65 инча диагонал. Всъщност, цялата идея на обзавеждането на хола се въртеше около видео-аудио разположението... На компонентите. Панел, ресивър, суббас, колони, ... И мястото за наблюдателите/слушателите.

11. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от ulipet
    Само разделяш отделните модули и освобождаваш място в средата . Ако няма място да отидат настрани , жертваш модула или отива в някой ъгъл .

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Интересувам се от следната екстра - силата на звука винаги да остава една и съща (на някои телевизии като пуснат рекламите и волумето отива на мах). Можете ли запознатите да кажат в кои марки, серии модели я има тази екстра?

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от mdcom
    Интересувам се от следната екстра - силата на звука винаги да остава една и съща (на някои телевизии като пуснат рекламите и волумето отива на мах). Можете ли запознатите да кажат в кои марки, серии модели я има тази екстра?
    В доста от марките и моделите имат изравняване м/у каналите . В Тошиба XV/ZV/SV сериите обаче имат и екстра за изравняване на нивото на звука на самият канал така че рекламите, примерно, да не "избиват". Върши отлична работа , направо се спасих от тази досада.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

Само разделяш отделните модули и освобождаваш място в средата . Ако няма място да отидат настрани , жертваш модула или отива в някой ъгъл .
    ААААА,в моя случай щеше да стане голяма "цигания"макар,че стената зад секцията е гипсокартон и кабелната и захранването съм предвидил за телевизор на стената.Секцията е голяма и за сменяне...обаче пари за нея няма за сега.

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

В Тошиба XV/ZV/SV сериите обаче имат и екстра за изравняване на нивото на звука на самият канал така че рекламите, примерно, да не "избиват". Върши отлична работа , направо се спасих от тази досада.
    Точно тази екстра имах в предвид - изравняване в самия канал. Някой знае ли някоя от другите марки да поддържа тази екстра?

17. Тук е от
    Mar 2007

Колеги, един приятел от Германия се обръща към мене като към познавач (изчервявам се от това) и ме пита за съвет добър ли е Panasonic TX P46GW, който се продавал там за 1249 Е, но проблемът е там, че на никакъв сайт не можах да открия модела. Някой би ли ми/ни/ помогнал !?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от уди а.
    Колеги, един приятел от Германия се обръща към мене като към познавач (изчервявам се от това) и ме пита за съвет добър ли е Panasonic TX P46GW, който се продавал там за 1249 Е, но проблемът е там, че на никакъв сайт не можах да открия модела. Някой би ли ми/ни/ помогнал !?
    Това е нашия 46G10. За него има писано доста. Виж в panasonic.de.

http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09039794 Днес тая я намалиха от 1999 на 1899 . Продавача много я хвали - било класика в жанра , по - добър от новите модели.
    Тоя лаф много го обичат консултантите за да си пробутат "класиките". Разбирай залежалите мостри.
    В650 е знаичтелно по-добра плазма от А656 и ако наистина струва 2000 в Метро е уникално добро предложение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе