Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 407 от 443 ПърваПърва ... 357397405406407408409417 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,091 до 6,105 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    .......ти е предложил PANASONIC TX-P42G10E, това най си заслужава, е малко е над бюджета е,но пък е с 5 години гаранция ако се закупи до края на януари месец........
    Аз го вземах август и тогава все още я нямаше тази опция.Някой знае ли дали мога да ползвам по-някакъв начин тази 5 годишна гаранция?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от yavorsub
    Точно тази стойка избрах от една друга тема в която Христослав е качил няколко линка. Благодаря и на теб за помощта-непременно ще я проверя , само трябва да открия къде я има.Да не би да знаеш къде я имат в наличност и евентуално -цена ?
    около 600лв

Цитат Първоначално публикувано от Braykov
    Така и никой не ме посъветва и обясни по подробно за четирите: SAMSUNG LE-40B650; LG 42SL8500; PHILIPS 42PFL8404H ; SAMSUNG UE-40B6000 ? Последния е на промоция в ТМ дали има някакви проблеми....
    за мен PHILIPS 42PFL8404H но нека и другите си кажат мнението

miro_vampiro
    важното е да има весели моменти

4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Точно тази стойка избрах от една друга тема в която Христослав е качил няколко линка. Благодаря и на теб за помощта-непременно ще я проверя , само трябва да открия къде я има.Да не би да знаеш къде я имат в наличност и евентуално -цена ?
    Цените на този тип стойки са от порядъка на 500-600лв.За съжаление от марката на която си се спрял съм виждал тук само по малките модели да внасят може би заради цената-мисля,че бяха холандски. В ТМ предлагат друга израелска марка който също са лидери,става въпрос за BARKAN .Лично ползвам техни модели за една плазма и стойките на съраунда пак са ми техни.Ето виж за какво говоря.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020070

5. Тук е от
    Dec 2009

Много благодаря !

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Влязох в сервизното меню на новата ми плазмичка Panasonic TX-P50V10E , по описаната методика тук.
    От ТМ не са излъгали, телевизора беше девствен ....
    Едно въпросче: С каква карта Irdeto ще мога да подкарам ITV на TX-P50V10E ?
    P.S. Телевизорът е много як......

7. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Цените на този тип стойки са от порядъка на 500-600лв.За съжаление от марката на която си се спрял съм виждал тук само по малките модели да внасят може би заради цената-мисля,че бяха холандски.
    Да холандски са в ТП ги има, в България се предлага цялата гама. Фирмата вносител е Виго ООД http://vigo-bg.com/

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте специалисти в тази област,
    имам нужда от Вашата помощ. Дядо Коледа реши да ми направи подарък - телевизор 37'' с бюджет до 2400 лв. с ДДС и аз се колебая между:

1. PHILIPS 37PFL9604H - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053299
    2. PANASONIC TX-L37V10E - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054135
    3. SONY KDL-37W5500K - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051976

Разстоянето от което ще гледам телевизора е 2,5 м., а ширината на отвора на холната ми секция е точно 96,5 см., което ми ограничи избора до 37'', иначе моето желание до преди няколко дни бе поне за 42'' отново до 2 400 лв. Затова се ядосах и ще си взема по-добра машина за сметка на размера.
    Ще гледам цифрова телевизия ITV, филми HDTV и игри от компютър, клипчета и снимки, с тенденция по-късно да си взема система за дом. кино или някакъв сериозен звук.
    Този ми избор до момента се базира изцяло на интернет сайтовете които посетих.
    Много ми е необходимо компетентно становище и мнение, за което разбира се благодяря предварително.
    Приемам всякакви предложения в този ценови клас - до 2400 лв.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Освен в ТП има я в Деком : http://www.dekom.bg/index.php?page=p...6282f5fde45,а ето и един от гръцките сайтове : http://www.apothema.gr/Product/5-1-2...tml,можеш и тук да видиш за по-изгодна цена : http://www.idealo.de/preisvergleich/...5-vogel-s.html, наистина са холандски и те уверявам,че са едни от най-качествените в Европа.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2006

Здравейте, обмислям ъпгрейд на старото 32'' LCD с ново
    На него ще се гледа Булсатком и от време на време някой HD филм от компютъра, разстоянието е ~4 метра

какво ще кажете за тези
    PANASONIC TX-P42U10E
    PANASONIC TH-46PY8P този май е по-стар
    относно марка - предпочитам да не е Самсунг, и да е поне 100 hz FULL HD

Новото искам да е с диагонал 42'', предложете нещо свясно за бюджет до около 1200-1400 лв.

12. Тук е от
    Dec 2009

Ее много ви благодаря , много ценни съвети ми дадохте.Аз я намерих и тук в няколко магазина ама само по поръчка , но тук в линка на Апотема дето Харви качи я има на супер цена и 18 безлихвени вноски.
    Харви благодаря
    Сега остана само звука.

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от maro
    Здравейте специалисти в тази област,
    имам нужда от Вашата помощ. Дядо Коледа реши да ми направи подарък - телевизор 37'' с бюджет до 2400 лв. с ДДС и аз се колебая между:

1. PHILIPS 37PFL9604H - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053299
    2. PANASONIC TX-L37V10E - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054135
    3. SONY KDL-37W5500K - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051976

Разстоянето от което ще гледам телевизора е 2,5 м., а ширината на отвора на холната ми секция е точно 96,5 см., което ми ограничи избора до 37'', иначе моето желание до преди няколко дни бе поне за 42'' отново до 2 400 лв. Затова се ядосах и ще си взема по-добра машина за сметка на размера.
    Ще гледам цифрова телевизия ITV, филми HDTV и игри от компютър, клипчета и снимки, с тенденция по-късно да си взема система за дом. кино или някакъв сериозен звук.
    Този ми избор до момента се базира изцяло на интернет сайтовете които посетих.
    Много ми е необходимо компетентно становище и мнение, за което разбира се благодяря предварително.
    Приемам всякакви предложения в този ценови клас - до 2400 лв.
    Бих сложил на първо място Панасоника , може би най-добрата матрица ,DVB-S тунер ,може да избегнеш външният туч на ITV , на второ Филипса тук бих отличил невероятният саунд за плосък тв ,трето няма!!!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Благодаря на "nkd" за бързия отговор, но малко се разочаровах.
    Бях се настоил "тайничко" за Philips-а, затова искам да попитам следното :
    - с колко е по-добра матрицата на Panasoc-a и само това ли е предимството му, ако изключим DVB-S тунера ?
    - Panasoc-a има ли всички тези пинизи на Philips-а, така хубаво описани в сайта на Philips ?

Много ти благодаря "nkd" за компетентните отговори.

16. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте!
    Вчера си купихме плазма Panasonic TX-P42U10E. Първи впечатления-жестоки!...Въпреки идиотското дистанционно...Имам два въпроса (засега)
    1. Аналоговият тунер не успява да хване всички програми на кабелната, в т.ч. БНТ1, Да Винчи...Има ли някакви настройки, с които да се разшири диапазонът на търсене. Някак си нелепо е старото Нео с кинескопа да хваща повече програми от това чудо на техниката.
    2. Относно CI устройството-вградено ли е и трябва само по-нататък да си купя карта от цифровия оператор или трябва и самото устройство да си купя? Изобщо как стоят нещата там? Гледам, че има отвор, запечатан с лепенка, но директно картата ли се мушка, защото четох из този форум, че хората си закупуват отделно такива устройства?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ccc
    с нетърпение чакам отговор на твоя въпрос и аз
    ако може повече за минусите на UE-40B6000, защото на тази цена за мен е почти идеален
    Не сме хвалили толкова "LED" моделите на Самсунг защото бяха скъпи и не даваха почти нищо повече от "стандартните" им модели, а струваха много повече. Ако В6000 е 2000 лева вече си заслужава защото това е нормална цена за 40 инча висок клас модел. Освен минусите, които има почти всеки LCD телевизор /неравномерност на подсветката, светене по ъглите, малък ъгъл на виждане/ при този модел имаш и сравнително висок инпут лаг, невъзможност за изключване на динамичния контраст освен във GAME режим.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

С LG42LH5000 в София какви и колко ефирни цифрови програми могат да се приемат? На каква страна трябва да се нагласи тунера?
    С каква антена могат да се приемат - стайна или външна антена?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе