Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 409 от 443 ПърваПърва ... 359399407408409410411419 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,121 до 6,135 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Това "14-битово RGB" е типа процесинг на видео сигнала. Не е типа матрица. Не се притеснявай за 8-битовата матрица. И без това сигнал с повече от 8 бита няма.
    Благодаря за отговора!!! Все пак към кой от моделите би ме насочил?!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivassev
    Благодаря за отговора!!! Все пак към кой от моделите би ме насочил?!
    Аз лично повече харесвам Сони-то заради /малко/ по-доброто черно и опцията за регулиране на силата на подсветката, но пък Филипса в момента е малко по-евтин, има 2 инча повече и Амбилайт.
    Като че ли в момента той е по-добрия избор.

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от maro
    Благодаря на "nkd" за бързия отговор, но малко се разочаровах.
    Бях се настоил "тайничко" за Philips-а, затова искам да попитам следното :
    - с колко е по-добра матрицата на Panasoc-a и само това ли е предимството му, ако изключим DVB-S тунера ?
    - Panasoc-a има ли всички тези пинизи на Philips-а, така хубаво описани в сайта на Philips ?

Много ти благодаря "nkd" за компетентните отговори.
    По- добра в смисъл, ъгъл на гледане ,по -добър контраст , и в Панасоника има разни "пинизи", ако под това имаш предвид интернет опции ,DLNA ,ето тук го намери: http://www.panasonic.bg/index_bg.html Най- добре отиди на място и ги сравни ако може на еднакъв сигнал . Успех!

5. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Аз лично повече харесвам Сони-то заради /малко/ по-доброто черно и опцията за регулиране на силата на подсветката, но пък Филипса в момента е малко по-евтин, има 2 инча повече и Амбилайт.
    Като че ли в момента той е по-добрия избор.
    Благодаря още веднъж!!!

6. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Мисля, че много се спекулира с този показател: ъгъл на гледане.Или гледаш фронтално или не.Какво възприятие на картина,образ ще имаш при ъгъл 178 градуса.При избор считам, че това не може да бъде решаващ критерий...ъгъл на гледане...
    Не го ли гледаш фронтално - другото е компромис.Все едно да гледаш широкоекранен филм от първи стол на първия ред.Нищо че цветовете са същите.Мисля,че отмина времето на масовото гледане с многолюдната челяд пред тивито.А пък и затова са и масичките на колелца /или стоиките на стената/ - да го гледам нормално и от дневната и от трапезарията...Защото в противен случай винаги има изкривяване на цвят,размери и ЗВУК.....За амбилайта да не споменавам..
    Изразявам лично мнение, т.е. няма търговски характер а показва субективност за комфорт при гледане....

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от fikata
    Мисля, че много се спекулира с този показател: ъгъл на гледане.Или гледаш фронтално или не.Какво възприятие на картина,образ ще имаш при ъгъл 178 градуса.При избор считам, че това не може да бъде решаващ критерий...ъгъл на гледане...
    Ама не си гледаш сам телевизора нали? Като се наредат повече хора ,някой хвърля едно око и от трапезарията/кухнята ,да речем или се взима за заведение или офис дейности ,ъгълът става изведнъж ЪГЪЛ. Освен това черното и цветовете се променят далеч преди търговските 178 градуса.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Много грешиш. За много хора, включително и аз, това е важен параметър. Примерно при мен дневната е с такова разположение, че се налага да се гледа както фронтало така и от трапезарията. От трапезарията се получава ъгъл на виждане от 50 до 75 градуса спрямо фронталната линия. Когато купувах преди 2-3 години нямаше LCD, което да няма сериозни проблеми с образа под такъв ъгъл. Сега също 90% от моделите имат същите или по-малки проблеми.
    Да не говорим, че в момента и при нови модели го има да седнат примерно 3-4 човека на диван 2,50 широк и крайните хора да виждат различни цветове и контраст спрямо центъра.

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от zumitaka
    Здравейте,
    някой има ли надблюдения за Finlux ? По точно ето за това : http://zora.bg/main.php?p=products&s...=11074&hotels=
    Търся 40" - 42" до към 1200 лв. Харесал съм си и ето това SHARP LC-42SB55E - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09056031
    Ще го ползвам за булсатком и евентуално някой филм от компа да пусна. Приемам и други предложения в за тези пари
    Гледах 32"FinLux и ми направи отлично впечетление. За 40"вариант ходих в два магазина , но беше свършил , увериха ме ,че е още по-добър,все пак е 1920х1080 .През USB плейва Divx като чете субтитри на кирилица. Като минус- липсата на DVB-C тунер. Ти си на Булсатком така че това не ти е грижа.

11. Тук е от
    Dec 2005

От тази сутрин съм с Panasonic G4210E. Благодаря на всички , които в една или друга степен ми помогнаха с опити и съвети, и специално на lazarus18 и hristoslav2. Успях да я взема секунди преди да сменят цените - в момента е със 100 лв по-скъпа. Консултантите почти "забравиха" да ми кажат, че имало подарък ДВД Панасоник към тв, щом е над 1500лв, добре че приятелят дето беше с мен се сети да ги пита. Сега се радвам на хубава картина(с Булсатком съм), със скарт-кабел вземам сигнал от приемника. Не знам добре ли е или не съвсем... Имаше едни настройки тук за първите 200 часа, но не можах да ги намеря на коя страница са, ако някой се сеща, моля да каже. И тъй. Радвам се, дано всеки има късмета да го споходи подобна радост.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Здравейте препоръчайте ми плазмен тв Панасоник 50 инча до 2000 лева.Благодаря на отзовалите се

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от plmko
    Здравейте препоръчайте ми плазмен тв Панасоник 50 инча до 2000 лева.Благодаря на отзовалите се
    Само HD-Ready варианти има:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09055569

Моя съвет е да се напънеш за 50G10:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09052294

Или са този Самсунг, който също е добър:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09052732
    В мЕтро в 2000 лева.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Ами виж тази http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055569
    В момента в МЕТРО SAMSUNG PS-50B650 е на промоция за 1998 лв. За бюджет до 2000 лв.това е много добро предложение.

P.S. Не видях, че lazarus18 вече е отговорил

16. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

може ли да ми дадете съвет какъв LCD42 да си взема до 2000лв. Панасоник , Филипс или Сони ? и ако може да ми препоръчате някой друг модел благодаря ви предварително

17. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет fikata
    По повод ъгъла на гледане съм напълно съгласен с мненията изразени от nkd и lazarus18. Това е един от най-важните показатели, по които течнокристалните панели отстъпват на плазмите и доста потребители, купуващи нов телевизор, се интересуват от него. При по-старите матрици този ефект на промяна на цветовете и контраста е по-забележим. Доколкото ми стигат наблюденията, дори и при съвременните VA матрици - Самсунг, CMO, AUO, Sharp, той все още е сабележим до степен, в която дразни претенциозните, особенно тези, които са склонни да дадат повечко пари за някой модел. По всичко изглежда, че пробивът в тази насока е в областта на IPS матриците, по-конкретно IPS-Pro, с която са съоръжени сегашните 32 и 37-инчови модели на Panasonic и някои B53* модели на Samsung. Чакаме по-големи диагонали.

18. Тук е от
    Dec 2009

Търся компетентно мнение

Ще купувам телевизор и съм се спрял на два модела - ТВ LCD Sharp LC-32D44EGY и
    ТВ LCD Sony KDL 32P3550.Дори мненията на косултант-продавачите в магазина са
    различни.С благодарност ще очаквам Вашето.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе