Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 418 от 443 ПърваПърва ... 368408416417418419420428 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,256 до 6,270 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

madmaxx PANASONICA е добър избор но в кухнята е доста осветено постоянно и се притеснявам от дразнещите отражения, някой да сподели за добър модел който отразява по малко

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от bullyboy
    madmaxx PANASONICA е добър избор но в кухнята е доста осветено постоянно и се притеснявам от дразнещите отражения, някой да сподели за добър модел който отразява по малко
    Защо реши ,че този Панасоник ще отразява ,няма такова нещо ,много добро предложение.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2006

Kak се справят с SD каналите samsung 40b650 c SQ01 матрица и Sony 40W5500. Koй от двата модела е по-добър. До колкото четох матриците са еднакви. Въобще кой да купя/ спрял съм се на един от двата и цените са еднакви/

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    това с изгасването на екрана вероятно е причинено от моментно спиране на тока-както е споменал и todo1
    За невъзможноста да изключиш демото - пробва ли с бутона MENU/Exit/?
    Не съм от Варна от София съм, дано да е токов удар, че още немога да се отпусна и да му се насладя, като се сетя, че тия 1600лв. ги събирах цяла година. Всъщост демото се изключва но ефекта от демонстрацията остава, не смея да го пипам още даже и лепенките не съм махнал Иначе телевизора е супер, картината при аналагова кабелна на по хубавите канали доста надмина очакванията ми а при divx филмите е страхотна за разлика например от samsung B650 ( замъкнах си настолния комп. в магазина за да съм сигурен какво взимам) Ако някой иска да вземе филипс искам да му кажа от първа ръка какво значи че телевизорите от тази марка имат по лош контраст. При гледане под какъвто и да е страничен ьгьл картината избледнява видимо, което най-вероятно заради светлината не се видя в магазина, въпреки че уж гледах за това. Добре, че го ползвам само аз. Не знам дали не трябваше да си взема по евтин модел но повече инча, таблиците за разтоянието са общи и подвеждат, защото слагат под общ знаменател всички телевизори. Аз го гледам от 1.80 и на аналогова кабелна е добре, но за ХД спокойно може и 40'' ама не бях сигурен каква картина ще ми извадят от компа и затова се хвърлих на по скъп модел, а и не можех да обиколя с компа всички телевизори в магазина. Иначе контраста ми е на 95% а яркостта на 45% по мальк контраст ми е кофти. Сега започвам да събирам пари за 50" плазма, мисля че на около 2м. ще ми пасне идеално

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

miromiv ,Честито ! Относно размера, тук не случайно многократно се казва да се взима с по-голям диагонал. Виж да не е на режим "магазин" за това демото да не се маха,сложи го на "в къщи"

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Благодаря! Режимите са Магазин и Начало(така се казва и бутона на дистанционното който изпълнява ролята на меню) и още като го донесох го сложих на начало. А дали може докато гледам комп. приложение да ми се появи какво дават по телевизията или беше обратното става дума за картина в картината. На копчето back отдолу пише P/P но като го натисна си изпълнява роля на back? Никъде в настройките не видях такова нещо, явно не може.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте,
    искам да купя ТВ на родителите си така, че никакви екстри не са от значение, само и единствено хубава картина на SD сигнал от цифрова кабелна.
    Кажете от тези модели кой да избера:

TOSHIBA 32AV635
    SAMSUNG LE-32B450
    LG 32LG2000

Може и други идеи, но на принципа "най-доброто от най-евтиното"
    Благодаря предварително.

11. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

И аз съм се спрял на абсолютно съюите модеили и се колебая вече седмица. Лошото е, че този размер не е много актуален и реално няма кой да коментира. Вече се говори за 40-50", но моят бюджет издиша от всякъде.

12. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, от известно време чета темата и се радвам, че от всички ваши мнения, формулирах избора си за ТВ според бюджета, който за съжаление е винаги в някакви граници. Сега с риск да бъда банален ще помоля за препоръка, относно избора ми. Това са вариантите, класирайте ги и ако може ми напишете позитива и негатива за всеки. Изискванията за ясни - FULL HD, DVB-T/DVB-C,USB ако може...и т.н. Ето и моите възможности: Panasonic TX-37 U10 E, SAMSUNG 37 B530, LG LH4000, PHILIPS 37PFL5604H. Препоръчайте нещо друго!

Благодаря предварително!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Здравейте,
    искам да купя ТВ на родителите си така, че никакви екстри не са от значение, само и единствено хубава картина на SD сигнал от цифрова кабелна.
    Кажете от тези модели кой да избера:

TOSHIBA 32AV635
    SAMSUNG LE-32B450
    LG 32LG2000

Може и други идеи, но на принципа "най-доброто от най-евтиното"
    Благодаря предварително.
    Трите са на кантар
    LG 32LG2000е с по-добра обработка на сигнала от SAMSUNG LE-32B450 мо му отстъпва по контраст на картината
    TOSHIBA 32AV635 е нещо средно между двата
    Цитат Първоначално публикувано от xtrail
    Здравейте, от известно време чета темата и се радвам, че от всички ваши мнения, формулирах избора си за ТВ според бюджета, който за съжаление е винаги в някакви граници. Сега с риск да бъда банален ще помоля за препоръка, относно избора ми. Това са вариантите, класирайте ги и ако може ми напишете позитива и негатива за всеки. Изискванията за ясни - FULL HD, DVB-T/DVB-C,USB ако може...и т.н. Ето и моите възможности: Panasonic TX-37 U10 E, SAMSUNG 37 B530, LG LH4000, PHILIPS 37PFL5604H. Препоръчайте нещо друго!

Благодаря предварително!
    Подредени
    1.LG LH4000 и Panasonic TX-L37U10E
    + по-голям зрителен ъгъл и добро цветопредаване
    + по-добра обработка на сигнала

2.SAMSUNG 37B530 и PHILIPS 37PFL5604H
    - контраста и обработката

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Момчета,силно се интересувам от PHILIPS 40pfl8664.Ако има собственици или някой който го е тествал на живо моля нека сподели впечатления.Благодаря!

16. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Трите са на кантар
    LG 32LG2000е с по-добра обработка на сигнала от SAMSUNG LE-32B450 мо му отстъпва по контраст на картината
    TOSHIBA 32AV635 е нещо средно между дватаПодредени
    1.LG LH4000 и Panasonic TX-L37U10E
    + по-голям зрителен ъгъл и добро цветопредаване
    + по-добра обработка на сигнала

2.SAMSUNG 37B530 и PHILIPS 37PFL5604H
    - контраста и обработката
    Много благодаря за отговора, който ценя! А може ли да ми кажете каква е разликата между Panasonic TX-L37U10E и Panasonic TX-37S10E?

17. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте на всички! Страхотен форум, до сега четох темата, тъй като най-после стигнах и аз до закупуването на ТФТ телевизори. Може би ще досадя с това поредно питане за съвет, но не намерих отговор на моите изисквания. а те са
    1. Търсим 32 инчов, без значение марката. искам да има FULL HD, 100 hz. възможно най-добър контраст и яркост, цифров тунер и евентуално за РС вход. Проблемът е, че не разбирам нищо от другите тънкости и затова моля за съвет относно матрицата, възпроизвеждане на картината и т.н. детайли, които по-запознатите от мен знаят. Цената е до 1200 лв.

2. Търсим 26 инчов по възможност със същите параметри

Благодаря ви предварително за помощта!

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Някой да е чувал или срещал информация за нови модели LCD TV на Philips които ще се пускат през 2010 с S-PVA матрици.
    Един приятел спомена, че бил срещнал такава информация за няколко такива модела. Ако има нещо вярно в това, представяте ли си Philips със своята уникална обработка на картината и все още ненадминато качество при SD/HD само, че с S-PVA матрици? Това ще бъде наистина интересно да се види, но не ми се вярва!
    При тази ситуация другите ще духат супата маи-май и точно за това много се съмнявам да им разрешат на такива модели с такива матрици?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе