madmaxx PANASONICA е добър избор но в кухнята е доста осветено постоянно и се притеснявам от дразнещите отражения, някой да сподели за добър модел който отразява по малко
madmaxx PANASONICA е добър избор но в кухнята е доста осветено постоянно и се притеснявам от дразнещите отражения, някой да сподели за добър модел който отразява по малко
Защо реши ,че този Панасоник ще отразява ,няма такова нещо ,много добро предложение.Първоначално публикувано от bullyboy
Kak се справят с SD каналите samsung 40b650 c SQ01 матрица и Sony 40W5500. Koй от двата модела е по-добър. До колкото четох матриците са еднакви. Въобще кой да купя/ спрял съм се на един от двата и цените са еднакви/
Не съм от Варна от София съм, дано да е токов удар, че още немога да се отпусна и да му се насладя, като се сетя, че тия 1600лв. ги събирах цяла година. Всъщост демото се изключва но ефекта от демонстрацията остава, не смея да го пипам още даже и лепенките не съм махнал Иначе телевизора е супер, картината при аналагова кабелна на по хубавите канали доста надмина очакванията ми а при divx филмите е страхотна за разлика например от samsung B650 ( замъкнах си настолния комп. в магазина за да съм сигурен какво взимам) Ако някой иска да вземе филипс искам да му кажа от първа ръка какво значи че телевизорите от тази марка имат по лош контраст. При гледане под какъвто и да е страничен ьгьл картината избледнява видимо, което най-вероятно заради светлината не се видя в магазина, въпреки че уж гледах за това. Добре, че го ползвам само аз. Не знам дали не трябваше да си взема по евтин модел но повече инча, таблиците за разтоянието са общи и подвеждат, защото слагат под общ знаменател всички телевизори. Аз го гледам от 1.80 и на аналогова кабелна е добре, но за ХД спокойно може и 40'' ама не бях сигурен каква картина ще ми извадят от компа и затова се хвърлих на по скъп модел, а и не можех да обиколя с компа всички телевизори в магазина. Иначе контраста ми е на 95% а яркостта на 45% по мальк контраст ми е кофти. Сега започвам да събирам пари за 50" плазма, мисля че на около 2м. ще ми пасне идеалноПървоначално публикувано от hristoslav2
miromiv ,Честито ! Относно размера, тук не случайно многократно се казва да се взима с по-голям диагонал. Виж да не е на режим "магазин" за това демото да не се маха,сложи го на "в къщи"
Благодаря! Режимите са Магазин и Начало(така се казва и бутона на дистанционното който изпълнява ролята на меню) и още като го донесох го сложих на начало. А дали може докато гледам комп. приложение да ми се появи какво дават по телевизията или беше обратното става дума за картина в картината. На копчето back отдолу пише P/P но като го натисна си изпълнява роля на back? Никъде в настройките не видях такова нещо, явно не може.
интересно
http://www.engadget.com/2009/12/12/p...flat-panel-do/
http://www.engadget.com/2009/12/07/t...r-blu-ray-dvr/
Неуспешен опит за прогаряне на плазма
http://hdguru.com/plasma-tv-burn-in-fact-or-myth/826/
Здравейте,
искам да купя ТВ на родителите си така, че никакви екстри не са от значение, само и единствено хубава картина на SD сигнал от цифрова кабелна.
Кажете от тези модели кой да избера:
TOSHIBA 32AV635
SAMSUNG LE-32B450
LG 32LG2000
Може и други идеи, но на принципа "най-доброто от най-евтиното"
Благодаря предварително.
И аз съм се спрял на абсолютно съюите модеили и се колебая вече седмица. Лошото е, че този размер не е много актуален и реално няма кой да коментира. Вече се говори за 40-50", но моят бюджет издиша от всякъде.
Здравейте, от известно време чета темата и се радвам, че от всички ваши мнения, формулирах избора си за ТВ според бюджета, който за съжаление е винаги в някакви граници. Сега с риск да бъда банален ще помоля за препоръка, относно избора ми. Това са вариантите, класирайте ги и ако може ми напишете позитива и негатива за всеки. Изискванията за ясни - FULL HD, DVB-T/DVB-C,USB ако може...и т.н. Ето и моите възможности: Panasonic TX-37 U10 E, SAMSUNG 37 B530, LG LH4000, PHILIPS 37PFL5604H. Препоръчайте нещо друго!
Благодаря предварително!
Трите са на кантарПървоначално публикувано от gadinoid
LG 32LG2000е с по-добра обработка на сигнала от SAMSUNG LE-32B450 мо му отстъпва по контраст на картината
TOSHIBA 32AV635 е нещо средно между двата
ПодредениПървоначално публикувано от xtrail
1.LG LH4000 и Panasonic TX-L37U10E
+ по-голям зрителен ъгъл и добро цветопредаване
+ по-добра обработка на сигнала
2.SAMSUNG 37B530 и PHILIPS 37PFL5604H
- контраста и обработката
Момчета,силно се интересувам от PHILIPS 40pfl8664.Ако има собственици или някой който го е тествал на живо моля нека сподели впечатления.Благодаря!
Много благодаря за отговора, който ценя! А може ли да ми кажете каква е разликата между Panasonic TX-L37U10E и Panasonic TX-37S10E?Първоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте на всички! Страхотен форум, до сега четох темата, тъй като най-после стигнах и аз до закупуването на ТФТ телевизори. Може би ще досадя с това поредно питане за съвет, но не намерих отговор на моите изисквания. а те са
1. Търсим 32 инчов, без значение марката. искам да има FULL HD, 100 hz. възможно най-добър контраст и яркост, цифров тунер и евентуално за РС вход. Проблемът е, че не разбирам нищо от другите тънкости и затова моля за съвет относно матрицата, възпроизвеждане на картината и т.н. детайли, които по-запознатите от мен знаят. Цената е до 1200 лв.
2. Търсим 26 инчов по възможност със същите параметри
Благодаря ви предварително за помощта!
Някой да е чувал или срещал информация за нови модели LCD TV на Philips които ще се пускат през 2010 с S-PVA матрици.
Един приятел спомена, че бил срещнал такава информация за няколко такива модела. Ако има нещо вярно в това, представяте ли си Philips със своята уникална обработка на картината и все още ненадминато качество при SD/HD само, че с S-PVA матрици? Това ще бъде наистина интересно да се види, но не ми се вярва!
При тази ситуация другите ще духат супата маи-май и точно за това много се съмнявам да им разрешат на такива модели с такива матрици?